Deltagernes forvandlinger

Her fortæller deltagerne selv om, hvad de har fået ud af forløbet med TFA-metoden

Merete Pedersen – 58 år

Det er gaven, der bliver ved med at give!

“Jeg føler mig glad, stolt og går med en rankere ryg. For det er fandeme sejt, at jeg er gået fra at veje næsten 125 kilo til nu 98 kilo. Tidligere var jeg besværet, havde smerter og sov uroligt. Sådan er det ikke længere. Det her er simpelthen gaven, der bliver ved med at give.”


Elsebeth Dahl – 57 år

Elsebeth dropper sin fedmeoperation

”Jeg er indstillet til en fedmeoperation, men siden jeg begyndte på Luuna Sommers forløb, er kiloene raslet af mig. Og så er der alle sidegevinsterne: Min blodtryksmedicin er lagt på hylden, jeg har fået mere energi, pænere hud og en bedre nattesøvn. Så nu aflyser jeg min operation!”


Lotte Kok

Lotte Kok – 54 år

“Kunne ikke kende mig selv”

“Jeg følte mig som en udstoppet pølse, når jeg så ned ad sig selv og kunne ikke kende mig selv. Den antihormonbehandling, jeg fik efter brystkræft, havde fået kiloene til at sætte sig og lige meget, hvad jeg gjorde, kunne jeg ikke slippe af med dem igen. Med Luunas forløb tabte jeg mig 17 kilo, og min lymfødem kom i kontrol. I dag er jeg tilfreds, når jeg ser mig selv i spejlet. Min vægt ikke længere stiger men ligger stabilt“


Lenette Bjerregaard

Lenette Bjerregaard – 54 år

“Jeg har fået et helt nyt liv”

“Jeg har tabt 20 kilo og er gået hele otte buksestørrelser ned, siden jeg begyndte på Luunas forløb.

Men ikke nok med det. Jeg har reduceret mit insulinforbrug mod diabetes T1 til en tredjedel, fået halveret min blodtryksmedicin, og min migræne er forsvundet. Smerterne i mine muskler og led er blevet meget mindre, jeg sover godt om natten og har fået langt mere energi. Det har alt sammen givet mig en langt større livsglæde! Tak Luuna, det var ikke sket uden dig!”


Hanne Zachariassen

Hanne Zachariassen – 65 år

“Endelig en metode der virker”

“Jeg havde egentlig besluttet mig for aldrig mere at skulle på kur, men hvor er jeg glad for, at jeg gav det et sidste forsøg med Luuna Sommers metode. Jeg tabte 23 kilo, sover bedre, har fået mere energi og mine smerter i led, knæ, fødder og bækken er forsvundet. Og så kan jeg i øvrigt shoppe tøj i almindelige damebutikker nu. Det føles fantastisk!”


Kit Thorsen

Kit Thorsen – 51 år

“Et univers af ligesindede med et fælles ønske om at tabe sig

“Fællesskabet i Luuna Sommers univers har været afgørende for mig. Jeg ville ikke kunne have overskuet at være alene om at tabe mig. Og tabe mig, det gjorde jeg. 31 kilo. Nu kan jeg gå lange ture og lege med mit barnebarn på gulvet. Det betyder utroligt meget.”


Birgitte Hjernø Nydam

Birgitte Hjernø Nydam – 54 år

“Jeg føler mig i kontrol, glad og stolt”

“Da min vægt ramte 101 kilo, vidste jeg, at jeg måtte gøre noget. For at tabe mig, men også for at afhjælpe generne i forhold til slidgigten i mit knæ, min fibromyalgi og mine svedeture. Og Luuna Sommers metode har virket. Jeg er simpelthen så glad!”


Nina

Nina – 54 år

“Et trygt rum med en kompetent hånd i ryggen”

“Jeg mærkede hurtigt effekten af Luuna Sommers TFA-metode. To en halv uge inde i forløbet forsvandt mine ledsmerter, og jeg tabte 20 kilo. Metoden virkede forbløffende godt, og jeg har fået en stor livsforbedring. Meget i mit liv er bogstaveligt talt er nemmere.”


Anne-Mette Gry Nørby – 57 år

“Jeg var led og ked af mig selv”

“Jeg kæmpede ikke bare med overvægt, men også med søvnproblemer og smerter i min krop. Det er alt sammen blevet bedre, efter at jeg har fulgt Luuna Sommers forløb. Mit succeskriterie var at få mit gamle jeg tilbage – og det har jeg fået, mens jeg er blevet 11 kilo lettere og 15 cm smallere i taljen.”


Helle Nim Grønbech – 56 år

“De kalder mig for Pretty Woman”

“Da min læge for et år siden gav mig en Diabetes 2-diagnose, ringede mine alarmklokker. Jeg følte det simpelthen nedværdigende ikke at have styr på min krop, og jeg kunne slet ikke overskue at skulle til at have medicin. I dag har jeg tabt 22 kilo, mine venner kalder mig for pretty woman, og mit sukkertal ser langt bedre ud. Uden medicin.”


Mari-Ann Bibow Krogh

Mari-Ann Bibow Krogh – 70 år

“Det her er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv”

“Jeg har været igennem en forvandling, og Luuna er den gode fe, der har drysset guldstøv ud over mig. Jeg har tabt 21 kilo og reduceret mit insulinforbrug til en tredjedel. Glad og pavestolt af mig selv, det er, hvad jeg er!
Og jeg er Luuna dybt taknemmelig.”


Anette Sand

Anette Sand – 48 år

“Det er blevet lette at være mig – i mere end én forstand”

“Det er helt sikkert de bedste penge, jeg nogensinde har brugt på mig selv. Jeg er lykkelig for at have tabt mig 19 kilo, men det allerbedste er nu, at mine ryg- og mavesmerter er forsvundet. Det har alt sammen været med til at give mig et større overskud i hverdagen, bedre selvværd og mere energi.

Det er helt sikkert de bedste penge, jeg nogensinde har brugt på mig selv”


Trine Lykke

Trine Lykke – 35 år

Lavere vægt og migræneanfald er forsvundet

“Jeg havde affundet mig med min overvægt og mine migræneanfald og troede egentlig ikke, at jeg kunne få det bedre. Men forløbet hos Luuna Sommer viste mig, at jeg tog fejl. I dag har jeg tabt mig – de rigtige steder – og mine migræneanfald er forsvundet. Med TFA-metoden er det netop her, jeg har tabt mig mest.”


Pia Helweg Johansen

Pia Helweg Johansen – 58 år

Pia har nu holdt vægten i 1,5 år: “Jeg tabte 18 kilo uden nogensinde at være sulten”

Pia har ville tabe sig i 20 år, men kunne ikke knække koden til hvordan. Lige indtil hun lærte at gøre én ting anderledes – og så slap kiloene endelig (og blev væk).


Else Madsen

Else Madsen – 70 år

“Mit liv er som nyt og jeg har genfundet gnisten i mit ægteskab”

Overvægt skar huller i Elses selvsikkerhed — mest af alt fordi den forhindrede hende i at bevæge sig let og frit. Men i dag er hun er pavestolt over, at hun er gået fra størrelse 44 ned til størrelse 36.


Pia Hansen

Pia Hansen – 56 år

“Til sidst vejede jeg 100,3 kilo. Der tænkte jeg: Det vil jeg ikke. Jeg vil ikke veje over 100 kilo!”

Pia var kommet til et punkt, hvor hun måtte nøjes med at se på, når hendes mand legede med børnebørnene.  Det var et kæmpe afsavn i hendes liv, og hun var træt af hedeturene, de store smerter i knæene, og at hun måtte undvære den fysiske aktivitet i sit liv, som hun ellers elskede så højt.


Elsebeth

Elsebeth – 67 år

“Det var nået til et punkt, hvor jeg ikke var i stand til at løfte mig op fra gulvet, efter jeg havde sat mig ned.”

Elsebeth spiste 19 piller hver morgen for 12 måneder siden. Idag har Elsebeth ikke alene tabt sig 25 kilo og sluppet de 19 piller, men har også fået meget mere energi og overskud, samt fået den talje tilbage, som hun mistede som 10 årig.


Allice

Allice – 64 år

“Luunas metode har ganske enkelt reddet mit liv”

Siger Allice på 64. For godt et halvt år siden vejede hun 102 kilo. I dag vejer hun 67 kilo. Allice har altså tabt sig 35 kilo på knap 7 måneder … som 64-årig.


Pia Holm Hansen

Pia Holm Hansen – 49 år

“Det her kan vi ikke blive ved med. Vi bliver jo ikke yngre.”

Pia og hendes mand Jackie besluttede sig for sammen at finde en måde at slippe de overflødige kilo og det lykkedes. Pia tabte 30 kilo, og Jackie tabte 25 kilo.


Lea Grove Nexø

Lea Grove Nexø – 42 år

“Nu har jeg den rigtige baggrundsviden, sådan at jeg kan blive ved med at være symptomfri.”

Når Lea var træt og havde hovedpine, valgte hun ofte den hurtige energi i form af brød, slik og sukker. Men efter forløbet med ToFeelAmazing tabte hun 22 kilo og slap af med dårlig søvn, underlivssmerter og hovedpine.


Henriette

Henriette – 61 år

“Vægten har været min livskamp, siden jeg var 6 år. Men det skal den ikke være længere.”

Pulverkur i 16 uger, strenge sultekure og hård træning med en kendt personlig coach. Men intet havde indvirkning på Henriettes vægt. Men efter hun lærte Luuna Sommer’s principper gik vægten sydpå – hele 36 kilo.


Anne Lise Nielsen

Anne Lise Nielsen – 55 år

“Det virker. Det viser de 35 kilo, jeg har tabt, jo med al tydelighed.”

I august 2019 startede Anne Lise på ToFeelAmazing’s forløb. Efter blot et halvt år følte hun sig 10 år yngre og efter 1 år, havde hun tabt 35 kilo og er sluppet for problemer med knæene og for højt blodtryk.


Kristina og Kirsten

Kristina og Kirsten

“Jeg kunne bare kigge på en kage nede ved bageren, så havde jeg taget 10 kilo på.”

Kristina (32 år) havde vænnet sig til at løbe en (kedelig) tur, når hun havde overspist. Det var hun træt af. Hendes mor Kirsten havde tabt sig efter hun havde spist efter Luunas princippper og det havde virket.


Bjarne og Else

Bjarne og Else

“Det kom lynhurtigt, at vi fik mere energi. Vi får en fremtid, der er meget lettere.”

Ægteparret Bjarne og Else havde ikke energi til de simple ting hverdagen. 1. Januar tog de sammen deres livs bedste beslutning om at spise efter Luuna Sommer’s principper og idag har de fået så meget mere overskud.


Kirsten, Inge, Margit og Sonja

Kirsten, Inge, Margit og Sonja

“Jeg gik bare igang og så raslede kiloerne af mig – det var fantastisk.”

Kirsten, Inge, Margit og Sonja har alle haft forskellige udfordringer – overgangsalder, lavt stofskifte, slidgigt – og selv børnebørnene kunne de ikke lege med, men DET VILLE DE IKKE FINDE SIG I.


Shila Luther

Shila Luther – 54 år

“Jeg nåede bare et punkt, hvor det ikke kunne nytte noget, at jeg blev ved, for så ville jeg jo bare blive kæmpestor.”

Shila havde taget på efter en lang sygemelding med stress og depression. Noget måtte der ske, for hun var træt af at slæbe rundt på de ekstra kilo på sidebenene.


Karina Tinggaard

Karina Tinggaard – 48 år

“Dette forløb er en kæmpe øjenåbner.”

“Jeg har tabt 18,5 kg på 4 måneder på trods af PCO og insulinresistens og er sikker på, at jeg når i mål og kan holde vægten. Endelig fandt jeg en måde at tabe mig på, som jeg sagtens kan styre.”


Vera

Vera

“Mit budskab er: Hold ud! Så skal kiloene nok forsvinde.”

Da Vera havde nået sit mål, ville hun gerne tabe lidt flere kilo. Udover at holde sig til Luunas principper for vedligeholdelse af vægten gjorde hun ikke noget aktivt for det – og de sidste kilo forsvandt.


Linn Nielsen

Linn Nielsen – 47 år

“Min migræne forsvandt. Mit håb er at flere kan få lige så stor glæde af forløbet.”

“Ja, det lyder for godt til at være sandt. Men det er det simpelthen ikke. 40 dage kan så meget mere end at reducere din vægt.”, fortæller Linn.


Karina Rasmussen

Karina Rasmussen – 50 år

“Jeg har det fantastisk her 2 år efter forløbet, og mit vægttab på 25 kilo er stabilt.”

Karinas sukkertrang er væk, næsen løber ikke længere, som den plejede, og de sure opstød er forsvundet.


Lorraine

Lorraine – 60 år

“Min selvopfattelse passer nu med mit udseende.”

Da Lorraine vejede 100 kg spurgte hun sig selv, om det var sådan, hun ville leve. Hun tænkte, at enten måtte hun finde fred med sin vægt – eller tabe sig. Valget faldt på det sidste og for 3 måneder siden nåede hun sin ønskevægt på 75 kilo.


Unni Emanuelsen

Unni Emanuelsen – 46 år

“I stedet for at køre ind og købe en plade chokolade, fordi det har jeg “fortjent”, så lader jeg være. Jeg fortjener det ikke, jeg fortjener nemlig at være god mod mig selv.”

Unni har altid været slank og tynd, men pludseligt kiggede hun sig i spejlet og havde taget 30 kilo på. Nu har hun tabt de første 10 kilo og har fået mere overskud, bedre nattesøvn og en ny indre ro.


Henriette Andersen

Henriette Andersen – 45 år

“Jeg skal have en ny bikini. Aj… jeg skal da have to!”

Henriette var 40-dage-programmets største skeptiker. Hun havde næsten rundet 90 kilo og turde ikke tro på, at hun kunne tabe sig 12 kilo inden sin søns konfirmation. Nu er hun programmets største supporter.


Karin Harboe

Karin Harboe – 61 år

“Jeg vil ikke være en overvægtig gammel kone i rummeligt tøj. Jeg vil være en smart gammel kone.”

Da Karin kom op på over 91 kilo efter nytår, skulle der ske noget. Hun syntes, det var afskrækkende, at hun nærmede sig 100 kilo. Men det var vigtigt for hende, at hun ikke skulle ændre for meget i sin kost.


Nanna Ørberg

Nanna Ørberg – 69 år

“Jeg følte mig som en gammel kone. Nu kan jeg gå op i Rundetårn uden at få åndenød”

Nanna vejede 100 kilo og følte sig som en gammel kone, der ikke orkede noget som helst. Nu kan hun gå op i Rundetårn uden at få åndenød.


Lisbeth

Lisbeth – 65 år

“Lisbeth tog en dyb og livsforandrende beslutning.”

Lisbeth er tidligere sygeplejerske og har mødt mange ældre kvinder, som lever et stærkt begrænset liv på grund af svær overvægt.


Maria Gomez

Maria Gomez – 55 år

“Det er de nemmeste kilo, jeg nogensinde har tabt.”

Maria havde kæmpet med 8-10 kilo overvægt i mange år. Hun tabte 8,5 kilo på 40 dage og kan nu passe alt sit tøj igen.


Grethe Klogborg

Grethe Klogborg – 54 år

“Livet er på mange måder lettere. En stor knæoperation er afblæst og de smertestillende piller er lagt væk.”


Mona Larsen

Mona Larsen – 56 år

“Jeg er stofskiftepatient og har alligevel tabt 7,8 kg på 40 dage. 12 måneder efter forløbet er vægttabet stabilt på 10 kg og energien har ikke været højere siden jeg var 25 år!”

Mona har endelig fået taljen tilbage og ser nu et spejlbillede af sig selv, hun ikke har set i 12 år. Det har også resulteret i en lavere dosis stofskiftemedicin.


Bente Sloth

Bente Sloth – 52 år

“Jeg troede ikke på, at det kunne lade sig gøre for mig, men i løbet af kun 40 dage tabte jeg 8 kg.”


Lone Ellice Engel

Lone Ellice Engel – 69 år

“Mine mormorarme er reduceret til det halve. Min hud er pænere – appelsinhuden på lårene er helt væk.”

Lone havde fået fjernet skjoldbruskkirtlen og kæmpede med vægten.


Annette Tinning

Annette Tinning – 59 år

“Lægen sagde, jeg godt kunne opgive at blive slank på grund af min stofskiftesygdom. Alligevel tabte jeg (nemt) de 7 kilo på forløbet.”

Gennem 15 år havde Annette gjort alt for at tabe sig, men med Hashimotos sygdom (stofskiftesygdom) mente lægerne, det nærmest var umuligt at blive slank. På 40 dage tabte hun alligevel 7 kilo og mærker overhovedet ikke sin sygdom mere.

Connie Schlichtkrull

Connie Schlichtkrull – 59 år

“Det nye mindset gør en kæmpe forskel og har været medvirkende til, at det er lykkedes for mig at tabe mig.”

Connie havde brugt et helt år på at tabe fire kilo med hjælp fra en diætist og en hel del træning. På TFA-forløbet tabte hun tabte 7,5 kilo på 40 dage – og generne fra overgangsalderen er fuldstændigt forsvundet.