Henriette

Henriette

61 år. Har tabt 36 kilo.

Nu er Henriette 36 kilo lettere: “Vægten har været min livskamp, siden jeg var 6 år. Men det skal den ikke være længere.”

Hun hedder Henriette, er 61 år, og hun har tabt – hold godt fast – 36 kilo (og 115 cm rundt om kroppen) siden januar 2021.

Før 2021 havde Henriette især prøvet 2 ting:

a) At tabe sig mange kilo
b) At tabe dem mange gange

Hver eneste gang med det samme resultat: Kiloene kom på igen efter kuren – og hun blev over tid tungere og tungere.

“Kors i hytten, hvor har jeg kigget på mange stole og tænkt: “Kan jeg sidde i dem?”. Jeg brød mig heller ikke om at flyve, for tænk, hvis sædet ikke var stort nok.”

Her er et udpluk af de vægttabsløsninger, som Henriette har været igennem:

  • Pulverkur i 16 uger
  • Strenge sultekure
  • Hård træning med en kendt personlig coach.

“Jeg har prøvet alt, der overhovedet kan prøves. Det blev alt for meget. Efter det sidste forløb med overdreven motion havde jeg lyst til: INTET. Jeg fik fuldstændig sat en stopper for min trang til at bevæge mig. Jeg blev energiforladt. Og kiloene kom bare på og på og på.”

Med til historien hører også, at Henriette efter at have været leder på et plejehjem i over 22 år har været nede med stress flere gange. Da hun fik tilkendt sin seniorpension i november 2020, følte hun, at nu havde hun endelig overskud til at prøve at gå efter vægttabet. En sidste gang. 

Og der var også en anden drivkraft. Der skete nemlig noget andet godt i november 2020, hvor Henriette ventede sit første barnebarn. Og dét barnebarn ville hun gerne kunne være der for.

Derfor investerede Henriette i forløbet Livsvarig Forvandling:

“Jeg kunne godt lide, at Luuna er en dame i en moden alder. Og at der var nogle videoer med andre ældre damer, der havde formået at tabe sig. Jeg sagde faktisk til mig selv: ‘Nu bliver Luuna mit sidste forsøg. Hvis ikke det lykkes, så må jeg bare acceptere alle kiloene.’ Jeg valgte guldversionen til at starte med, fordi mit udgangspunkt var en kampvægt på 124 kilo.”

Allerede efter de første 40 dage tabte Henriette 14 kilo.

Og hun oplevede, at det faktisk ikke var svært at tabe sig. Samtidig begyndte hun at sove bedre (“på grund af min stress sov jeg jo før ad pommern til”), og hun kom af med både sin blodtryksmedicin og kolesterolsænkende medicin.

Men selvom vægttab var målet fra starten – så er det faktisk ikke det vigtigste for Henriette:

Det vigtigste er min bevægelighed. Jeg følte egentlig, at jeg var en relativt sund, stor pige før. Men det har jeg ikke været. Tværtimod var jeg meget indskrænket i min bevægelighed. Nu har jeg fået energien til at kunne røre mig, gøre ting og at kunne leve livet. For det gjorde jeg ikke før.

Og hvordan mærker Henriette så energien til at leve livet – helt konkret.

I dag tog jeg mig i, at jeg sad med benene over kors. Det har jeg ikke kunnet i mange år! Før kunne jeg heller ikke fordrage at tage til yoga, for hvad skulle jeg rode rundt dernede på gulvet for. Nu kravler jeg op og ned ad gulvet sammen med mit barnebarn. Tilbage i februar anskaffede vi os to hundehvalpe, og i starten var det ofte min mand, der gik de lidt længere ture. Nu er det mig, der tager initiativ til at tage hundene med ud på en ordentlig tur!

Andre har også lagt mærke til, at der er sket noget med Henriette:

Mine 3 voksne børn siger “Ej hvor er du blevet lille, mor!” Forleden dag var vi til navnefest, og en dame gav mig en kompliment. Tænk, at man i en alder af 61 får at vide, at man er smuk. At andre synes, man ser knaldgodt ud – det er da fedt!

Henriette runder af med at understrege, at hun ikke er helt i mål med sit vægttab endnu:

Jeg er stadigvæk på en rejse. Jeg vil gerne tabe mig 20 kilo mere. Og for første gang tror jeg for alvor på, at jeg kommer til at opnå det mål og holde det. Fordi nu kender jeg mine faldgruber og er enormt bevidst om, hvad der sker i min krop. Det har jeg ikke været før.”

Henriettes forvandling

Er du også klar til at slippe kiloene og få energien tilbage?

Her finder du metoden, der lærer dig at tabe (mindst) 7 kilo på 40 dage.

Du behøver ikke vide en masse om kost og ernæring. Du behøver ikke være bange for at blive sendt på (endnu) en sultekur. Du behøver kun én ting: At ville lære metoden og være indstillet på at bruge den. For den kommer også til at virke for dig.

SÅ: Hvis du, som Henriette, også vil på din sidste slankekur nogensinde og få din fulde bevægelighed igen – til at lege med barnebarnet, gå ture med hundehvalpene, eller hvad du nu savner at kunne gøre – Så venter din sidste slankekur på dig her.