Handelsbetingelser vedrørende bøger købt hos Luuna Sommer ApS

Generelle oplysninger
Luuna Sommer ApS
Nørre Voldgade 16, 1.
1358 København K
CVR nr.: 39139855
Telefon: 20 93 06 47
Email: luuna@luunasommer.dk.

Priser
Alle priser er vejledende og inklusive dansk moms. Hos Luuna Sommer ApS tages der forbehold for eventuelle fejl i de angivne priser. Endvidere forbeholdes retten til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

Betaling
Betalingen bliver trukket ved køb. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer. Luuna Sommer ApS har på intet tidspunkt har adgang til dine kortoplysninger, da betalingen sker via betalingsgatewayen Stripe.

Levering
Alle bøger på siden fremsendes i henhold til beskrivelsen på siden for den enkelte bog.
Bøger købt i forsalg fremsendes efter udgivelsen. For visse varer gælder særlig gyldighed. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Alle leveringsomkostninger fremgår af teksten for den enkelte bog.

Ordrebekræftelse
Du modtager en elektronisk ordrebekræftelse med et ordrenummer efter afgivelse af ordre. Dette ordrenummer bedes oplyst ved alle henvendelser.

Reklamationsret
Er bogen beskadiget eller er der fejl på varen ved levering bedes man rette henvendelse til kontakt@luunasommer.dk for at returnere bogen. Luuna Sommer Aps leverer en ny vare til dig indenfor 7 dage efter modtagelsen af bogen i ny stand. Hvis det ikke er muligt at levere en ny bog, tilbagebetaler Luuna Sommer ApS beløbet indenfor 10 dage. Vurdering af fejl og skader vil altid bero på konkret vurdering. Der er 1 måneds reklamationsret på bøger.

Tilbagebetaling
Tilbagebetaling af købesummen sker hurtigst muligt og senest 10 dage efter meddelelse om, at købet er fortrudt og bogen er modtaget i ny, ubrugt og ubeskadiget stand. Beløbet overføres til samme betalingsmiddel, som købet blev betalt med. Er bogens værdi forringet ved retur, vil værdien blive trukket fra købesummen. Forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

Returadresse:
Eventuelle spørgsmål vedrørende refundering og adresse bedes henvendt til kontakt@luunasommer.dk.

Rettigheder
Alle rettigheder til bøgerne inklusive metoder, billeder og opskrifter tilhører Luuna Sommer ApS og indholdet må ikke kopieres, gengives eller distribueres helt eller delvist uden forudgående tilsagn og tydelig kildeangivelse.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med Luuna Sommer ApS og handle på hjemmesiden bruges følgende oplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Oplysning om hvad du har købt

Dine personoplysninger behandles med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb.

Rettigheder og ansvar
Som kunde er du omfattet af de rettigheder, der fremgår af den danske Markedsføringslov og lov om visse Forbrugeraftaler. Som registreret bruger har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Luuna Sommer ApS har de forpligtelser, der dækker over bl.a. Købelovens bestemmelser vedr. forsinkelse, produktansvar og de almindelige erstatningsansvarsregler. Luuna Sommer ApS påtager sig ikke yderligere ansvar for produkter efter gældende dansk lovgivning.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt købt i webshoppen hos Luuna Sommer ApS, kan der sendes en klage til: 
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 32, 2500 Valby 
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
 Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse e-mailadressen her: kontakt@luunasommer.dk.

Få to velsmagende opskrifter til en sundere livsstil

Lige nu forærer jeg dig 2 opskrifter fra min nye koge- og livskvalitetsbog "Vejen til et let liv". De koster dig ikke en krone. Du bliver samtidigt tilmeldt nyhedsbrevet.

velsmagende opskrifter til en sundere livsstil

Tak for din interesse i opskrifterne. De er på vej til din indbakke.