Forfatter Luuna Sommer er ernærings- og livskvalitetsekspert. Hun har specialiseret sig i at hjælpe kvinder og mænd i alle aldre, der kæmper med overvægt, følgesygdomme og manglende energi. Det er et område, hun brænder for, da hun selv har gået hele vejen.

Luuna er forfatteren bag bogen “Vejen til et let liv”, som er skrevet til dig, der enten er i fedtforbrænding, på kur eller har brug for inspiration til traditionel hverdagsmad i en ny, sundere lavkulhydrat-forklædning.

Denne bog giver dig nøglen til, hvorfor du måske ikke tidligere har kunnet tabe dig. Du får viden og værktøjer til livsvarig forvandling, og en ny bevidsthed om, hvad maden gør ved din krop.

Det er aldrig for sent at beslutte dig for en ny livsstil, der gør dig lettere og giver dig mere energi og glæde.

Du får 45 dejlige opskrifter på varme og kolde retter, som er nemme, sunde måltider af almindelige, ernæringsrige råvarer med et lavt kulhydratindhold. Opskrifterne er krydret med brugbare køkkentips og interessante sundhedstips.

Bogen inspirerer dig desuden til at være selvkærlig og tage ansvar for din egen livskvalitet.

Pris: Bogen koster 299 kr. + gratis fragt til hele Danmark (ekskl. Grønland og Færøerne). 

Du får 10% rabat, når du bestiller begge bøger samtidigt.

Det siger andre om bogen

“Superlækre og nemme opskrifter – retterne føles som luksus og gourmet 😍 Min mand udbrød: Hold k*ft, hvor ser det lækkert ud!, da han bladrede i bogen 😄
Jette Solvig Brødbæk

”Disse bøger kan Stærkt anbefales og desuden er kvaliteten altså bare kræs
Anne-Mette Gry Nørby

”Vejen til et let liv”. Kan kun anbefales på det varmeste 💚
Mary H. Jørgensen

“Jeg læste bogen i ét stræk. Den er velskrevet og letlæst, en god kombination mellem opslagsværk og kogebog. Luuna Sommer rammer såvel den erfarne læser som nybegynderen i low-carb-universet.”
Pia Helwig Johansen

“Super lækker bog, masser af lækre opskrifter og nyttig viden. Man bliver bare glad når man åbner den.”
Anja Aalund

LUUNA SOMMER

Luuna Sommer er specialist i vægttab og livskvalitet for kvinder 40+ med fokus på det hele menneske. Er univer­sitetsuddannet klinisk ernæringsterapeut med en Bachelor of Science (Honours) baseret på functional medicine-principperne fra London kombineret med en coachuddannelse fra The Ford Institute i USA. 

Har derudover deltaget i en lang række personlige udviklingsforløb, herunder en facilitatoruddannelse i hero’s journey. 

Siden 2017 har hun specialiseret sig i at hjælpe kvinder med at forstå de nye spilleregler, der kommer med overgangsalderen, så de kan blive ved med at leve i fuldt flor.