Luuna Sommers 3. bog her

Lev i fuldt flor

”Du er ikke på endnu en slankekur. Du er på en opdagelsesrejse mod et liv, du end ikke har turdet drømme om!”

Ordene er Luuna Sommers. Hele livet har hun kæmpet mod kiloene og alle udfordringerne med overvægt. En krop, der var i ubalance, en streng indre kritiker, smertende fordomme og mange af de andre dæmoner, som tynger især kvinder midt i livet og holder dem fra at udfolde det liv, de drømmer om. Efter at hun fyldte 40 år, begyndte hun langsomt at vriste sig fri af forældet og forkert viden om kost og krop. Alligevel blev det til mange mislykkede forsøg på at tabe sig, og frustrationerne voksede. Der skulle gå yderligere næsten 20 år, inden hun fandt den sidste afgørende brik til sundhedspuslespillet og sagde farvel til gamle overbevisninger. På kort tid tabte hun 15 kilo og tænkte snart på vægt og vitalitet på en helt ny måde. Hun sammensatte al sin viden og skabte TFA-metoden, og med den var hendes liv for altid forandret.

Lev i fuldt flor – fra overvægtig til let og livsglad er Luuna Sommers ærlige fortælling om, hvordan hun gik fra en magtesløs livskrise til en total opblomstringstid. Vendepunktet er hendes opdagelse af skjult insulinresistens – kulhydratfølsomhed – som i takt med alderen kan blokere for en krop og et liv i balance.

Siden Luuna Sommers egen forvandling har over 4.000 kvinder fulgt hendes metode og opnået varigt vægttab og fornyet livsglæde. I bogen deler 17 af dem resultaterne fra deres opdagelsesrejse mod et liv i fuldt flor og langt færre kilo.

Lev i fuldt flor - bogen af Luuna Sommer

Bestil bogen Lev i fuldt flor

Sendes portofrit i Danmark (undtagen Grønland og Færøerne).

MØD FORFATTEREN BAG

Luuna Sommer er specialist i vægttab og livskvalitet for kvinder 40+ med fokus på det hele menneske. Er univer­sitetsuddannet klinisk ernæringsterapeut med en Bachelor of Science (Honours) baseret på functional medicine-principperne fra London kombineret med en coachuddannelse fra The Ford Institute i USA. 

Har derudover deltaget i en lang række personlige udviklingsforløb, herunder en facilitatoruddannelse i hero’s journey. 

I denne bog, retter Luuna Sommer et kritisk lys mod den samfundsmæssige udvikling, hvor ”slank” fås på recept. I stedet inviterer hun til at værne om sundhed på en naturlig måde med en kost- og livsstilsændring og slår et slag for, hvor afgørende kostsammensætningen er, støttet af det mentale og følelsesmæssige. 

Det handler ikke kun om færre kilo på kroppen. Målet er højere livskvalitet og lavere risiko for livsstilssygdomme. 

Siden 2017 har hun specialiseret sig i at hjælpe kvinder med at forstå de nye spilleregler, der kommer med overgangsalderen, så de kan blive ved med at leve i fuldt flor.

Luuna Sommer - specialist i at hjælpe kvinder med at forstå de nye spilleregler, der kommer med overgangsalderen

Det siger andre om bogen

“Jeg har fået lov til at læse Luunas nye bog. Jeg er en af dem, hun har hjulet. Mit liv og helbred er vidunderligt bedre nu. Da jeg læste Luunas bog var det som at læse om mit eget liv. Vi har ikke levet det samme liv, – men forløbet med overvægt, overspisning, dårlig samvittighed, yo-yo vægt, følgesygdommene, ubehaget gennem mange år af ens liv – og det liv nu, hvor kilden til ren energi, velværd, styr på vægten er fundet er det samme som Luunas liv.”

“Jeg har været så heldig at få lov at læse Luunas nyeste bog og Wow! Den er skrevet med så meget ærlighed og på en måde så jeg oplever at kunne mærke de følelser der er på spil. Den er så relaterbar for mig på mange områder. Jeg har selv kæmpet en kamp. Men heldigvis “fandt” jeg Luuna tilbage i 2019. Både Luuna og hendes nye bog er så inspirerende. Bogen er så velskrevet og så forståelig. Det er smukt og rørende læsning. Tak for at dele din historie og din viden med os andre. En kæmpe anbefaling af hjertet” 

“Bogen er fængende, troværdig og jeg kunne spejle mig i noget af det, der blev fortalt. Vi har alle hver vores historie, og via mit erhverv som Reg. Psykoterapeut ved jeg, at vi er mange, der tror “det er mig, der er noget i vejen med”. Derfor er det opløftende og motiverede at læse så mange vinkler og samtidig få serveret en enkel og varig vej videre en den krop, jeg var designet til at være i “

“Wow Luuna! Tak for at dele din historie. Jeg er fløjet gennem den 🙂 Utrolig velskrevet og medrivende – og superfine case-personer. Faktisk er jeg selv gået i gang med kostomlægning, der svarer til dine anbefalinger. Ikke på grund af vægtøgning, men fordi jeg vil af med forskellige symptomer samt medicin. Jeg kan efter knap tre måneder mærke utallige helbredsmæssige forbedringer 🙂 – blot ved at ændre min kost. Så jeg har fået masser af inspiration fra læsning af din bog – jubiiihhh – tusind tak ❤”

“Jeg læser bogen med stor begejstring, sluger hver en side, jeg vil vide mere. For hvor er det her vigtig viden og en stor inspiration til at leve et liv i en krop fyldt med vitalitet og et sind, som da vi var skarpest. Hvorfor? Hvordan kunne det ske? Spør’ vi os selv, når vi står der midt i livet og kroppen synes lettere at springe over end at gå uden om! Når sindet tynges af lave selvværdstanker, for hvem fanden er hun – hende der i spejlet? Jeg har nu fulgt Luunas principper og læst hendes fantastiske bog ”Lev i fuldt flor” Der var både gensyns ”glæde”, aha oplevelser, mere viden og inspiration til at leve MIT liv i MIN krop som jeg jo engang kendte så godt, og som Luuna har bevist stadig findes. Jeg fandt hende og lever nu i fuldt flor.”