Så er Luuna Sommers 3. bog her

Lev i fuldt flor

Bogen udgives den 7. december, men du kan allerede nu sikre dig dit eksemplar.

Spar 50 kr. inkl. gratis forsendelse ved forudbestilling af din bog inden udgivelsesdatoen.
Pengene trækkes når du afgiver din ordre, men bogen sendes først efter den 7. december 2023.

Normalpris 249 kr. – Nu 199 kr. inkl. gratis fragt i DK

📣Beløbet trækkes med det samme – men bogen sendes først den 7/12-23📣

”Du er ikke på endnu en slankekur. Du er på en opdagelsesrejse mod et liv, du end ikke har turdet drømme om!”

Ordene er Luuna Sommers. Hele livet har hun kæmpet mod kiloene og alle udfordringerne med overvægt. En krop, der var i ubalance, en streng indre kritiker, smertende fordomme og mange af de andre dæmoner, som tynger især kvinder midt i livet og holder dem fra at udfolde det liv, de drømmer om. Efter at hun fyldte 40 år, begyndte hun langsomt at vriste sig fri af forældet og forkert viden om kost og krop. Alligevel blev det til mange mislykkede forsøg på at tabe sig, og frustrationerne voksede. Der skulle gå yderligere næsten 20 år, inden hun fandt den sidste afgørende brik til sundhedspuslespillet og sagde farvel til gamle overbevisninger. På kort tid tabte hun 15 kilo og tænkte snart på vægt og vitalitet på en helt ny måde. Hun sammensatte al sin viden og skabte TFA-metoden, og med den var hendes liv for altid forandret.

Lev i fuldt flor – fra overvægtig til let og livsglad er Luuna Sommers ærlige fortælling om, hvordan hun gik fra en magtesløs livskrise til en total opblomstringstid. Vendepunktet er hendes opdagelse af skjult insulinresistens – kulhydratfølsomhed – som i takt med alderen kan blokere for en krop og et liv i balance.

Siden Luuna Sommers egen forvandling har over 4.000 kvinder fulgt hendes metode og opnået varigt vægttab og fornyet livsglæde. I bogen deler 17 af dem resultaterne fra deres opdagelsesrejse mod et liv i fuldt flor og langt færre kilo.

Bogen kommer til at koste 249 kr., men forudbestiller du i dag, får du den til 199 kr. og der er fri fragt i hele Danmark (ekskl. Grønland og Færøerne).

Lev i fuldt flor - bogen af Luuna Sommer

Bestil bogen Lev i fuldt flor

Sendes portofrit i Danmark (undtagen Grønland og Færøerne).

📣Beløbet trækkes med det samme – men bogen sendes først den 7/12-23📣

MØD FORFATTEREN BAG

Luuna Sommer er specialist i vægttab og livskvalitet for kvinder 40+ med fokus på det hele menneske. Er univer­sitetsuddannet klinisk ernæringsterapeut med en Bachelor of Science (Honours) baseret på functional medicine-principperne fra London kombineret med en coachuddannelse fra The Ford Institute i USA. 

Har derudover deltaget i en lang række personlige udviklingsforløb, herunder en facilitatoruddannelse i hero’s journey. 

I denne bog, rette Luuna Sommer et kritisk lys mod den samfundsmæssige udvikling, hvor ”slank” fås på recept. I stedet inviterer hun til at værne om sundhed på en naturlig måde med en kost- og livsstilsændring og slår et slag for, hvor afgørende kostsammensætningen er, støttet af det mentale og følelsesmæssige. 

Det handler ikke kun om færre kilo på kroppen. Målet er højere livskvalitet og lavere risiko for livsstilssygdomme. 

Siden 2017 har hun specialiseret sig i at hjælpe kvinder med at forstå de nye spilleregler, der kommer med overgangsalderen, så de kan blive ved med at leve i fuldt flor.

Luuna Sommer - specialist i at hjælpe kvinder med at forstå de nye spilleregler, der kommer med overgangsalderen