Nina

Nina

65 år, Jurist, København, tabt 20 kilo

“Et trygt rum og en kompetent hånd”

Efter en operation for brystkræft begyndte Nina på antihormonpiller, og snart fik hun ledsmerter i en sådan grad, at de hæmmede hende i hverdagen. Også kiloene begyndte at sætte sig, og Nina besluttede sig for at vende den negative udvikling med Luuna Sommers hjælp.

”Lad mig give det et skud og se, hvor det bærer mig hen,” tænkte Nina, da hun efter en del overvejelse besluttede sig for at tilmelde sig Luuna Sommers forløb i 2022. Hun var ikke helt overbevist om effekten på det tidspunkt – men der skulle ikke gå ret lang tid, før hun blev det …

I 2020 fik Nina brystkræft. Efter en operation skulle hun have antihormonbehandling – en behandling, der er kendt for at få kiloene til at sætte sig. Det gjorde de også på Nina. Men værst var de ledsmerter, som fulgte med behandlingen. Når det var værst, kunne Nina ikke rejse sig fra gulvet uden at få ondt. Og sport kunne hun ikke dyrke. Ninas vægt røg op på 77 kilo.

Effekten viste sig hurtigt
”Jeg har aldrig været meget overvægtig, men bakset med omkring 10 kilo. Og ja, antihormonbehandlingen gjorde det kun værre. Når man er 1.68, er 77 kilo for meget, så jeg var godt klar over, at det ville være en god idé at tabe mig. Den største motivationsfaktor for at gøre noget var dog ledsmerterne,” fortæller Nina, som læste om Luuna Sommer og TFA-metoden på nettet.

Og snart mærkede hun effekten af sin indsats.

”Metoden virkede forbløffende godt. To en halv uge inde i forløbet var ledsmerterne forsvundet,” smiler Nina, som også oplevede, at kiloene forsvandt. Et efter et.

En ukendt rejse
I dag vejer Nina 57 kilo, dvs. at hun har tabt 20 kilo, siden hun begyndte på Luuna Sommers forløb. Hun er glad for, at hun kastede sig ud i forsøget trods sin skepsis i starten.

”Metoden har været så nem at gå til, og jeg har følt, at jeg har bevæget mig ind i et trygt rum med en kompetent hånd i ryggen uden, at den var omklamrende. Det var rart, for jeg begav mig jo ud på en rejse, som jeg i starten ikke rigtig vidste, hvad var,” fortæller Nina.

Hun har løbende haft snakke med Luuna Sommer, set hendes videoer, læst på hjemmesiden og også brugt Facebookgruppen en del, særligt i starten.

”Her var det brugbart for mig at kunne læse de spørgsmål, svar og problematikker som andre i gruppen havde,” fortæller Nina.

Ifølge Nina har TFA-forløbet ændret hendes liv på flere måder.

”Meget er bare nemmere, nu hvor jeg har tabt 20 kilo. Jeg er gået ned i tøjstørrelse, jeg har fået mere energi, og jeg er uden smerter i min hverdag. Tidligere var sport udelukket på grund af smerterne i mine led, men nu skal jeg til at gå til yoga! Så jeg vil sige, at jeg har fået en stor livsforbedring,” slutter Nina. 

Er du blevet nysgerrig og vil læse mere om TFA-metoden (ToFeelAmazing), så kan du gøre det lige her.

Du kan også klikke ind og læse flere historier fra de andre skønne deltagere på forløbet på Trustpilot lige her.