Pia Hansen

Pia Hansen

59 år. Har tabt 40 kilo

Pia slap af med knæsmerter, hedeture og 40 kilo – uden afsavn

Tilbage i 2020 var livet for Pia temmelig træls for at sige det på godt jysk.

Det var det af 3 årsager:

For det første havde hun store smerter i knæene
Da Pia var yngre (hun er i dag 59), dyrkede hun masser af idræt, men måtte droppe det hele på grund af slid i knæene. Det betød masser af smertestillende medicin. Og en støtteperson tilknyttet Pia i hendes arbejde som lærer og læsevejleder.

Men det mest smertefulde var den følelse af afsavn, hun oplevelse over for sine tre børnebørn:

“Hvad var det hyggelige, man kunne lave med mormor? Det var at sidde på skødet og læse i en bog. Når vi var på stranden eller i haven, sad jeg i en stol og heppede, mens pigerne legede med morfar. Når vi var i Zoologisk Have, tænke jeg altid: “Hvor er den nærmeste bænk?” Hvis ikke jeg sørgede for at sidde nok ned, vidste jeg, at jeg ville få ondt i knæene flere dage efter.”

Pia havde affundet sig med, at sådan måtte det være resten af hendes liv. Hun måtte simpelthen undvære den fysiske aktivitet, som hun ellers havde elsket så højt, og føle sig lidt udenfor, når børnebørnene gerne ville i zoo, til ridning eller i badeland.

[Afsløring: Sådan skulle Pias historie IKKE ende😀 ]

For det andet havde hun Hedeture
Det behøver vist ikke yderligere kommentarer, hvis du selv har oplevet det 😀

For det tredje var hun kommet op og veje 100,3 kilo

På grund af de dårlige knæ blev Pia over årene mere inaktiv og fik dårligere madvaner.

“Til sidst vejede jeg 100,3 kilo. Der tænkte jeg: Det vil jeg ikke. Jeg vil ikke veje over 100 kilo!”

Hvad gjorde Pia så?
Pia valgte at investere i mit forløb 40 dages forvandling.

“Det tiltrak mig, at jeg kunne blive af med hedeturene OG kiloene samtidig. Jeg startede med at læse ’Slank for Altid’  for at blive klogere på konceptet, og jeg kunne godt lide, at man kunne begynde med at prøve livsstilen af i 40 dage.”

Da Pia gik i gang, kom den største overraskelse faktisk fra hendes mand, Jens:

“Det der mad – det kan jeg da også spise! sagde han. Så han kom med på min rejse, og vi kunne støtte hinanden undervejs. Han har tabt 30 kilo, siden vi begyndte for godt 3 år siden. Han har fået det meget bedre og er blevet fri for både hjerte- og mavemedicin.”

Pia Hansen

Pia uddyber:

“Der er en del materiale at sætte sig ind i i starten, men det virkede overskueligt at læse det hele igennem, få det ind i min hverdag og komme i gang. Hedeturene forsvandt med det samme. Mange af mine smerter i kroppen, som er kommet på grund af knæene, forsvandt. Og kiloene raslede af. Samtidig med, at det jo er virkelig lækker mad. Jeg har aldrig interesseret mig for at lave mad, men det her kunne jeg godt overskue at købe ind til og lave. Og børnebørnene kan også lide det, når de kommer forbi.”

Nu vejer Pia 40 kilo mindre.

“Det er dejligt at kunne passe en str. 38, når hele skabet stadigvæk er fyldt af str. 52. Men for mig er det ikke så vigtigt, hvad jeg ser på i spejlet. Det er alt det, jeg er blevet i stand til at gøre – og følelsen indeni – der er vigtig.”

Her er de fantastiske billeder af Pias forandring, som hun undervejs delte i vores lukkede Amazinger-fællesskab (som du får adgang til som en del af forløbet her).

Sådan så Pia ud før (til venstre) og i dag (til højre):

Pia Hansens forvandling

Og her er Pia for nylig på sin elskede hest:

Pia Hansen

“Jeg kan ride på en helt anden måde nu. Det er jo ikke bare op og sidde som en sæk kartofler. Nu ved jeg, hvordan jeg skal sidde, og hvordan jeg kan bruge mine ben. Hesten er nok også glad. Jeg er blevet en rytter!”

Og her fortæller Pia om en vigtig milepæl:

Pia Hansen facebookopslag

Hvad er så den allerstørste forandring for Pia, her godt 3 år senere – og 40 kilo lettere?

“Jeg har slet ikke så mange smerter i knæene. Min fysioterapeut fatter det ikke. Nu er mit største problem med de knæ, at jeg kommer til at være for aktiv!”

Hvad bruger Pia så tiden på, nu hvor hun har fået muligheden for et aktivt liv tilbage?

“Sidste vinter, da der var så meget sne, var jeg på kælkebanen med mit barnebarn! Udover at ride på min egen hest, så kan jeg også tage til ridning alene med pigerne. Før skulle Jens altid være med for at hjælpe mig med det praktiske. Men nu har jeg næsten lige været til mit barnebarns første ride stævne, og jeg løb ved siden af og holdt hesten.”

Da jeg spørger, om Pia føler, at hun lider nogen afsavn i sin nye måde at leve på, svarer hun bestemt:

“Jeg føler ikke, jeg undværer noget. Det, jeg undværer, det er at have ondt og at have hedeture. Det er jo ingenting i forhold til fx ikke at spise en is – og det kan jeg i øvrigt godt en gang imellem alligevel, når børnebørnene er her.”

Vil du, ligesom Pia, blive af med hedeture og smerter samtidig med at tabe dig? Og få muligheden for at leve et aktivt liv igen – uden at træne og sulte dig på vejen derhen?

Så kom med på 40 Dages Forvandling (basisversion) eller Livsvarig Forvandling (guldversion) med det samme.

Kommer det til at kræve en indsats og nogle ændringer i dine nuværende vaner for at få et resultat som Pias – og Jens’? Ja. Men jeg – og 4.000 andre kvinder og mænd – har gået vejen før dig. Og fællesskabet står klar til at støtte dig undervejs.

Læs om metoden, der lærer dig at tabe mindst 7 kg på 40 dage, venter på dig her.