Elsebeth

Elsebeth

67 år. Har tabt 25 kilo

Sådan slap Elsebeth 4 tøjstørrelser og 19 piller

  • 8 panodiler og 4 ibuprofiner mod smerter.
  • 3 piller mod forhøjet blodtryk.
  • 4 piller mod diabetes.

Sådan så 67-årige Elsebeths morgenbord ud for 12 måneder siden.

Elsebeth er en pensioneret sygeplejerske fra Frederikshavn, som har kæmpet med overvægt lige siden hun var 10.

Men det var først her i hendes sene år, at hendes overvægt var blevet et problem, hun ikke længere kunne ignorere.

Det lyder måske skørt. Men det var nået til et punkt, hvor jeg ikke var i stand til at løfte mig op fra gulvet, efter jeg havde sat mig ned.”

Og ikke nok med det. Elsebeth havde også mange smerter i leddene.

Jeg havde fået så ondt i mine led. Jeg kunne knap gå 200 meter med hunden, før mine led føltes som ildebrand. Selv min læge kunne ikke forklare, hvorfor jeg havde så ondt.”

Uanset hvordan hun vendte og drejede den, kunne hun ikke løbe fra, at hendes hverdag havde forvandlet sig fra begivenhedsrig og energisk til meget begrænsende og smertefuld.

Så i vinteren 2020 besluttede hun sig for at gøre noget ved det. Hun gik til tasterne og ledte med lys og lygte efter en en måde at komme kiloene til livs.

Jeg havde på fornemmelsen, at mine smerter måtte have noget at gøre med min kost. Men præcist hvad, vidste jeg ikke.”

Og det var her hun stødte på Luuna Sommer og forløbet “40 Dages Forvandling”.

Det lignede ikke alle de andre 77 slankekure, jeg havde prøvet. Her var der faktisk fokus på en dyb — og for mig helt ny — forståelse af min krop. Af min biokemi.

Ligesom tusindvis af andre kvinder i hendes situation, har Elsebeth prøvet utallige slankekure: pillekure, pastakure, suppekure — you name it.

Alle sammen uden nogen varig effekt.

Det er sket, at jeg har tabt mig 25 kilo før — endda flere gange. Men jeg har altid taget dem på igen, plus lidt ekstra.

(Den sidste del tror jeg personligt, at mange af os kan genkende fra vores egen historie. Jeg kan i hvert fald).

Elsebeth forklarer, hvorfor “40 Dages Forvandling” fik hendes opmærksomhed:

Jeg kunne forstå, at forløbet fokuserede på de underliggende årsager til min overvægt, fremfor symptombehandling — og så handlede det hele om kost. Jeg skulle hverken træne 5 gange om ugen, sulte mig eller tælle kalorier.

Den fyldte hende for første gang i mange år med nyt håb.

Håb om, at hun faktisk havde overset noget. At hun faktisk KUNNE tabe sig, og at hun bare manglede en brik i slankepuslespillet — og at det ikke bare var hende, der var noget galt med, som hun havde tænkt i mange år.

Så du kan tro, hun var spændt den 11. januar 2021, da hun tilmeldte sig forløbet.

Jeg var villig til at prøve alt for at mildne mine smerter. Så jeg investerede i forløbet — og ikke kun i basisforløbet. Jeg valgte guldforløbet, fordi jeg vidste, at 40 dage ikke var nok til mig. Jeg havde brug for al den hjælp, jeg kunne få, så jeg ikke ville falde tilbage til mine gamle vaner, som jeg havde gjort før.

Resultaterne?

Dem lader jeg Elsebeth om at fortælle.

De første 40 dage var rigtig rigtig gode. Jeg lærte al teorien bag TFA-metoden. Og jeg mødte og fik støtte fra alle de andre Amazingere inde på Facebook.

Og hendes vægt:

Efter de første 40 dage havde jeg tabt mig 8,1 kilo. Det er jo 1 kilo mere end forløbet garanterer, så det var en kæmpesucces.”

Drevet af en ny optimisme og gå-på-mod fortsatte Elsebeth med den gode sunde livsstil. Og blot 5 måneder efter start var hendes liv forandret for altid.

Den 16. juni havde jeg tabt mig 25 kilo.” Siger hun smilende. “Det er sket før, at jeg har tabt mig 25 kilo — men dem har jeg altid taget på igen, plus lidt ekstra. Denne gang varede det ved.

Elsebeths forvandling

En ting er at gå ned i vægt. “Det er jo fantastisk”, fortæller hun.

Men det mest vidunderlige?

Alle mine smerter er væk. Det er slut med mine piller. Og jeg har energien til at dyrke motion og gå lange ture med Malik (hendes hund).

Denne gang havde Elsebeth ikke alene tabt sig 25 kilo, men har også fået meget mere energi og overskud, og ja så har hun faktisk fået den talje tilbage, som hun mistede som 10 årig.

Jeg fik min kvindelighed tilbage“.

Udover hvor vidunderligt fantastisk det lyder (det synes jeg nemlig også, at det gør) er Elsebeth på 6 måneder gået fra tidligere at tage hele 19 piller hver dag mod smerter, forhøjet blodtryk og diabetes og døje med daglige ledsmerter til at nøjes med en enkelt smertestillende pille i særlige tilfælde.

Det er svært at tro. Men jeg er stoppet med at tage stort set alle mine piller — det hænder, at jeg tager en smertestillende på en hård dag. Men det er også det.

Hvordan er sådan en forvandling mulig?

  • Uden en striks kostplan.
  • Uden overdreven motion.
  • Uden at tælle hver eneste kalorieindtag.

Hvad er hemmeligheden bag Elsebeths forvandling?

Maden. For mig har det hele handlet om maden.

Det har været et spørgsmål om ny viden, forklarer hun.

Forløbet har givet mig et helt nyt kendskab til min krop.

Først og fremmest har jeg fundet ud af, hvad i min kost, der har været skyld i mine smerter — det var en kæmpe øjenåbner for mig. Og så har jeg fundet ud af, at jeg overhovedet ikke har brug for at spise så meget mad, som jeg gjorde før.

Den sidste del har virkeligt gjort indtryk på mig, og fået mig til at indse, at jeg har overspist hele mit liv.”

(Lad mig lige afsløre, at hemmeligheden her er, at din biokemi kommer i balance med den rigtige kostsammensætning, og så føler du dig mere mæt, selvom du spiser mindre.)

Udover at have tabt sig 25 kilo, og være gået 4 størrelser ned i tøj samt 1 størrelse ned i sko, er Elsebeth også begyndt at træne hos Loop igen – noget hun ikke har gjort i årevis. I forhold til gåturene med hendes kære lille Bichon Frisé Malik, fortæller hun så sjovt, at det nu er hunden, der trækker i hende for at komme hjem – og ikke omvendt.

Jeg føler mig ikke længere tung og træt. I stedet er jeg gladere og har lyst til mere – og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det er fordi, jeg endelig er begyndt at give min krop noget ordentligt at spise.

Elsebeth er blot én ud af næsten 3.000 kvinder (og nogle mænd), der siden 2017 har opnået en livsforandrende forvandling med hjælp fra TFA-metoden og det opbakkende fællesskab, du bliver en del af på forløbet “40 Dages Forvandling”.

Ønsker du at begive dig ud på samme forvandlingseventyr som Elsebeth og få værktøjerne og den nødvendige viden til at opnå et varigt vægttab?

Her er metoden, der lærer dig at tabe mindst 7 kg på 40 dage (og mange flere, hvis du vælger GULD-versionen af forløbet).