Karina Rasmussen

Karina Rasmussen

2-års jubilæum med ToFeelAmazing og fylder samtidig 50 år.

“JEG HAR DET FANTASTISK!”

Frihed. Ordet har fået en ny betydning for Karina Rasmussen, der tabte sig 25 kilo med ToFeelAmazing for to år siden. Nu klæder hun sig, som hun har lyst, og følelsen af at være tilfreds med vægt og udseende er på allerhøjeste niveau.

Her får du indsigt i nogle af Karinas erfaringer og metoder til at holde vægten stabil.

Frit tøjvalg på alle hylder

“Jeg kan gå ind til mit klædeskab og vælge lige præcis, det tøj, som jeg har lyst til. Jeg kan tage det på og passe det. Det er nok den største forandring fra tidligere, hvor jeg følte mig enormt begrænset af, at jeg absolut skulle finde noget stort og løst, som helst dækkede både numse og mavedeller. Det giver en følelse af frihed. Det giver også plads i hovedet til at tænke på meget andet, end om tøjet strammer”, fortæller Karina.

Færre deller efter “40 dage”

Mavedeller og fyldig bagdel er der ikke meget tilbage af. I efteråret har Karina jubilæum som amazinger. Her er det to år siden, hun startede på forløbet 40 Dages Forvandling, hvor hun i løbet af 41 dage tabte 11 kilo.

Efter 3,5 måneder var der 25 kilo mindre af Karina.

Det er der stadigvæk.

Vægten er stabil med ToFeelAmazing

Har man prøvet at tabe sig, kender man det alt for godt. Det lange, seje træk kommer, når kuren er overstået og et vægttab er i hus. Det bliver hverdag. Det bliver weekend. Lige så stille er man tilbage i gamle spisemønstre og tager på. Igen.

Sådan var det ikke for Karina. Som mange andre amazingere holder hun vægten nede ved hjælp af nogle af de værktøjer, som hun fik indsigt i under 40 Dages Forvandling. Der kan være udsving på et par kilo, hvis hun skejer lidt ud kostmæssigt, men hun finder hurtigt tilbage på sporet igen.

Medlem af fortsætter-gruppen

For at sikre sin succes bedst muligt og fastholde det gode resultat, har hun investeret i guldversionen af forløbet. Den inkluderer adgang til fortsættergruppen, hvor folk, der har gennemført 40 dage, får mere viden om hvordan de kan lave individuelle tilpasninger til forløbet samt deler læring og inspiration og støtter hinanden i at fortsætte eller bevare vægttabet. Det trygge fællesskab har stor betydning for et livsvarigt resultat. Godt hjulpet på vej af Luuna og gruppens dynamik holder Karina fast i de vaner, som hun efterhånden har fået integreret.

Grønne salater og høj livskvalitet

”Jeg kan ærligt sige, at det ikke er svært for mig at holde vægten. Jeg er meget opmærksom på ikke at ryge tilbage i den gamle gænge og har fundet min egen balance omkring mad. Jeg bruger de redskaber, som jeg fik under 40 dages forvandling. Kostplanerne for eksempel. I dag måler jeg ikke længere mængden af mad op, men jeg spiser en hel masse grønt til hverdag. En lækker, frisk salat med lidt kød, fisk eller æg, smager mig stadigvæk fantastisk.

Ingen fanatisme – bare sundhed

Karina er opmærksom på sin kost uden at være fanatisk. For det er ikke bare vægten, der reagerer, hvis hun indtager for mange kulhydrater. Kroppen kvitterer også med en følelse af at være oppustet.  Og næsen løber.

”Jeg er bevidst om, hvad der bonner ud på vægten, og hvad min krop reagerer negativt på. For eksempel løber min næse så snart, jeg indtager noget, der indeholder mel. Jeg tolker det som en lille intolerance. Det opdagede jeg under min vægttabsfase, hvor jeg også holdt op med at snorke, da jeg ændrede min kost. Alt i alt lever jeg et godt liv, hvor jeg tillader mig et glas vin, en halv bolle til en fødselsdag eller et par kartofler af og til. Jeg føler bestemt ikke, at jeg mangler noget kostmæssigt.

Jeg havde ikke set det komme

Til daglig arbejder Karina med adfærdsbehandling af hunde i sit firma hundesprog.dk. Et job, som bl.a. indebærer, at hun holder foredrag for flere hundrede mennesker ad gangen.

”Jeg har altid haft stor selvtillid omkring mit arbejde, men vægttabet har alligevel gjort, at jeg føler en anden frihed dér også – især omkring mit tøj. Jeg udstråler helt sikkert noget andet nu, når jeg holder foredrag eller konsultationer uden at fokusere på, om tøjet strammer eller sidder forkert.”

Om få dage fejrer Karina sin 50-års fødselsdag i en udgave af sig selv, som hun for to år siden ikke turde drømme om.

”Ikke i min vildeste fantasi havde jeg forestillet mig, at jeg ville runde 50 med en stabil drømmevægt og en følelse af at føle mig så godt tilpas i min krop.”

Er du sikker på, at du ikke fylder 40?

Invitationerne med et portræt af hende på forsiden er vel modtaget af familie og venner, der kommenterer: ”Holdkæft du ser godt ud” og ”Er du sikker på, at du ikke fylder 40?”
På menuen til de 80 gæster er der naturligvis masser af friske grønne salater og alt muligt andet lækkert. – Der er noget godt til alle.

Sådan tænker Karina for at bevare sit vægttab:

  • Jeg har sat et mål, som jeg har lovet mig selv at holde. Jeg vejer mig hver dag, og jeg VIL ikke veje over 70 kilo. Min vægt ligger stabilt mellem 65 og 67 kilo. Når vægten går lidt op, bruger jeg kostprogrammet fra ToFeelAmazing. Så går den hurtigt nedad. Det er meget motiverende at komme tilbage på ønskevægten i løbet af kort tid.
  • Jeg spørger mig selv, hvad der er vigtigst. – At spise mere chokolade eller at blive ved med at kunne passe alt mit tøj. Svaret er ikke svært.
  • Når jeg spiser et stykke chokolade, husker jeg mig selv på, at det næste stykke smager lige som det første. Nu har jeg smagt det. – Er det dét værd at spise et stykke mere og et mere og…
  • Jeg har lært af Luuna, at intet smager så godt, som slank føles. Det husker jeg på, hvis jeg føler trang til søde sager. Det sker dog ikke ret ofte.

Karina Rasmussen er 50 år. Vægttab: 11 kilo på 41 dage og i alt 25 kilo på 3,5 måneder.

To år efter 40 Dages Forvandling er vægten stabil ved at bruge nogle af de mentale og kostmæssige principper fra 40 Dages Forvandling samt fortsætterforløbet.

Karina Rasmussens forvandling

Er du blevet nysgerrig og vil læse mere om TFA-metoden (ToFeelAmazing), så kan du gøre det lige her.

Du kan også klikke ind og læse flere historier fra de andre skønne deltagere på forløbet på Trustpilot lige her.