Connie Schlichtkrull

Connie Schlichtkrull

59 år, selvstændig psykoterapeut. Vægttab: 7,5 kilo på forløbets 40 dage. Samlet 12 kilo (og det er inklusiv en øgning i muskelmassen på 5 kilo). Vægten er stabil her ét år senere..

“Jeg har fået et nyt mindset omkring mad”

Connie Schlichtkrull har fundet et nyt fokus i sin vægttabsrejse: velvære og cellemad. ”For første gang har jeg forstået, hvad det mentale betyder for en livsstilsændring”.

“Det er vildt, hvor meget jeg har lært på 40 dage. Især det mentale aspekt og øvelserne med at skrive og visualisere har gjort en kæmpe forskel. Jeg har tænkt meget over, om jeg spiser på følelser, eller fordi jeg rent faktisk er sulten. Jeg er blevet bevidst om, hvordan jeg tidligere har stoppet mad i munden uden at reflektere over, om det var nødvendigt eller godt.

Er den is god for mig?

Jeg er i gang med anden omgang af ”40 dage”. Her fordyber jeg mig endnu mere i det mentale, f.eks. ved at skrive. Jeg vil fortsætte med at visualisere, hvad det egentlig er, mine celler kalder på, og hvordan de reagerer på noget dårligt.

Jeg er begyndt at stoppe op og tænke: Har jeg lyst til at spise en is, fordi jeg keder mig eller er ked af det? – Vil jeg give mig selv en ”belønning”, fordi jeg har gået en lang tur? – Er det godt for mig at spise den is?

Sådan har jeg ikke tænkt før. Det nye mindset gør en kæmpe forskel og har været medvirkende til, at det endelig er lykkedes for mig at tabe mig.”

Hudproblemer og overgangsalder er forsvundet

”Noget sjovt er, at min hud har forandret sig under ”40 dage”. I 20 år har jeg døjet med hudproblemer – små saltvandssår fra min tid som langturssejler, der blev ved med at springe op og irritere. I dag er sårene væk. Min hud er glat og fin. Generne fra min overgangsalder som dårlig søvn, hedeture og væskeophobning i kroppen er også fuldstændig forsvundet. Jeg sover godt, jeg har god energi og føler mig virkelig godt tilpas.”

Skamfuldt at veje for meget

”Da jeg begyndte hos Luuna, var jeg ved at kaste op over mig selv og havde brugt et helt år på at tabe fire kilo med hjælp fra en diætist og en hel del træning. Min krop var stresset, og min overvægt var noget meget, meget skamfuldt. Jeg vidste jo alt om, hvad der skulle til. Jeg prøvede alt, men det lykkedes ikke.

Nu har jeg fundet en livsstilsændring, der virker. Jeg er drevet af et stort ønske om at være normalvægtig og trives med min krop på en sund måde. Når jeg er færdig med at tabe mig, vil jeg aldrig mere slæbe rundt på de ekstra kilo. Det er for besværligt og for skamfuldt.”

Er du blevet nysgerrig og vil læse mere om TFA-metoden (ToFeelAmazing), så kan du gøre det lige her.

Du kan også klikke ind og læse flere historier fra de andre skønne deltagere på forløbet på Trustpilot lige her.