Slank for altid – Forstå din biokemi og sig ja til livet.

Bog af Luuna Sommer

Luuna Sommer har knækket koden til et varigt vægttab – også selv om du har ramt overgangsalderen.

Hun har selv været igennem et utal af slankekure, og med udgangspunkt i sine egne erfaringer giver hun fornyet håb til alle, der forgæves kæmper med kiloene.

Indsigt i kroppens kemi kombineret med en ny bevidsthed er nøglen til slippe af med de overflødige kilo for altid – og det er langt nemmere, end du tror.

Da det kræver mere end en ny kostplan at opnå et varigt vægttab, er bogen ikke en køreplan til at tabe sig, men præsenterer vigtig viden om samspillet mellem krop og psyke, der er forudsætningen for at lykkes.

Desuden fortæller ti mænd og kvinder i alderen 18 til 67 år om deres oplevelser med et forløb tilrettelagt efter Luuna Sommers principper.

Bogen koster 249 kr. og der er fri fragt i hele Danmark (ekskl. Grønland og Færøerne).

Du får 10% rabat, når du bestiller begge bøger samtidigt.

Få første kapitel af bogen for 0,- kr.

Skriv dit navn og e-mail herunder, så jeg ved, hvem jeg skal sende 1. kapitel af bogen til. Du bliver samtidigt tilmeldt nyhedsbrevet, hvor jeg inspirerer dig til, hvordan du bliver slank, sund, glad og fuld af energi. 

Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik. Det koster dig ikke en krone.

Slank for altid citat

Citater fra bogen

 “Det føltes faktisk som en umulig og helt igennem uoverskuelig opgave. Med Luunas forløb var den ellers umulige opgave overhovedet ikke umulig mere. Al hendes hjælp og guidelines var lige til at gå til.”

 Nanna, 18 år

 “Jeg var skeptisk i starten. Var det mon ikke for godt til at være sandt?
Men de tanker blev gjort til skamme, da jeg så og mærkede de hurtige resultater. “

 Mette Ring, 55 år

Det siger andre om bogen

 “Tusind tak, Luuna.

Jeg har lige modtaget din bog med posten i dag. Er allerede i fuld gang med den. Jeg må sige, at jeg fældede en tåre eller to, da jeg læste om hvordan dit selvværd var helt i bund, og hvor stor effekt det havde på hele dit liv. Det er præcis den følelse, jeg har haft i rigtig mange år. Jeg kan mærke at en ny Lise er ved at komme til syne – allerede efter kun 5 dage i dine hænder på “40 Dages forvandling”. Det er bare så skønt. Endnu en gang tak ☺️”

  Lise Baade

 “Jeg glædede mig til at læse Luunas bog og den levede til fulde op til mine forventninger.
Jeg synes Luunas bog er meget troværdig, og jeg har været opslugt af at forstå mig selv fra start til slut i bogen, som jeg synes Luuna virkelig lykkedes med i et tydeligt og forståeligt sprog.
Jeg har fået mange indsigtsfulde oplevelser omkring min krops fysiologi som for mig fik nogle ting til at falde på plads og som jeg gennem hele mit ungdoms og voksenliv har forsøgt at forstå.
Meget betydningsfuldt for mig har været, at Luuna har været dejlig selvafslørende. Det har været med til at tage det skamfulde væk fra oplevelsen af hele livet at have kæmpet med min vægt.
Jeg er meget taknemmelig for mit møde med dig Luuna, både med dit forløb “40 Dages forvandling”og din bog er meget særlig gave for enhver kvinde, som er parat til at ville sig selv det bedste. ”

 Mette Sundstrøm

 “Så er bogen læst og forstået….jeg er meget glad for den!!
Dejligt den også er lavet, så man kan bruge den til at slå emner op i. Den er let læselig og forståelig. Må indrømme at jeg også flere gange fik våde øjne, da der pludselig blev sat ord på følelser og oplevelser som var genkendelige.

Mange tak Luuna.“

 Anette Severinsen

 “Jeg synes, jeg blir klogere, gladere og opmuntret af at læse bogen. Jeg er også blevet mere afslappet omkring processen. Ting tager tid, og gode ting tager god tid. 👍👍👍 ❤️ ”

 Anette Severinsen

 “Slank for altid er velskrevet og en fornøjelse at læse! Jeg kunne slet ikke lægge den fra mig igen, da først havde lukket den op.
Masser af god viden, der har givet mig en større forståelse, af hvordan biokemien i min krop fungerer, samt en spændende og fængslende beskrivelse af Luunas egen rejse gennem junglen af slankekure og kosttyper – og hendes vej til at knække koden til varigt vægttab.”

 Pia Helwig Johansen
Slank for altid

Bestil bogen Slank For Altid

Sendes portofrit i Danmark (undtagen Grønland og Færøerne).