Bøger af Luuna Sommer

Du får 10% rabat, når du bestiller 2 bøger samtidigt.

VEJEN TIL ET LET LIV

Koge- og livskvalitetsbog

Lev i fuldt flor af Luuna Sommer

LEV I FULDT FLOR

Fra overvægt til let og livsglad

SLANK FOR ALTID

Forstå din biokemi – og sig ja til livet.

Opskriftshæfte Slankende, Mættende & Selvkærlig cellemad

29,00 kr.

Slankende, mættende og selvkærlig cellemad er skrevet til dig, der ønsker velsmagende mad, der nærer dine celler og gør hver dag til en fest.

SKU:hæfte1
Category: ,

Kvinden bag bøgerne

Mit navn er Luuna Sommer, og jeg er universitetsuddannet i ernæringsterapi og har +20 års erfaring i at rådgive i kost, ernæring og livsstilsproblemer.

Siden teenageårene har jeg selv kæmpet med overvægt, men i 2017 fandt jeg endelig ud af, hvad det var, der blokerede for mit vægttab. Og da jeg fandt nøglen, tabte jeg mig uden problemer 15 kilo på 3 måneder – og holder nemt den slanke linje den dag i dag.

Jeg fandt brikkerne til én samlet metode blandt mine mange erfaringer med slankekure, forskningsresultater, studier og klientbehandlinger. Det var metoden til et blivende vægttab. Et sundt vægttab, vel at mærke – et vægttab med fokus på forbedret selvværd og livskvalitet.

I dag er det kendt som TFA-metoden (ToFeelAmazing-metoden), og den har hjulpet flere tusinde kvinder (og nogle mænd) med at slippe deres overflødige kilo ved at spise lækker velsmagende mad – og uden hårde motionsprogrammer, afsavn eller sult.

Luuna Sommer