BØGER AF LUUNA SOMMER

Du får 10% rabat, når du bestiller begge bøger samtidigt.

Bog Vejen til et let liv - Luuna Sommer

VEJEN TIL ET LET LIV

Koge- og livskvalitetsbog

Læs om bogen her.

Forstå din biokemi og sig ja til livet, slank for altid, bog, Luuna Sommer, forstå din biokemi, sig ja til livet, tofeelamazing.com

SLANK FOR ALTID

Forstå din biokemi – og sig ja til livet.

Læs om bogen her.

Kvinden bag bøgerne

Mit navn er Luuna Sommer, og jeg er universitetsuddannet i ernæringsterapi og har +20 års erfaring i at rådgive i kost, ernæring og livsstilsproblemer.

Siden teenageårene har jeg selv kæmpet med overvægt, men i 2017 fandt jeg endelig ud af, hvad det var, der blokerede for mit vægttab. Og da jeg fandt nøglen, tabte jeg mig uden problemer 15 kilo på 3 måneder – og holder nemt den slanke linje den dag i dag.

Jeg fandt brikkerne til én samlet metode blandt mine mange erfaringer med slankekure, forskningsresultater, studier og klientbehandlinger. Det var metoden til et blivende vægttab. Et sundt vægttab, vel at mærke – et vægttab med fokus på forbedret selvværd og livskvalitet.

I dag er det kendt som TFA-metoden (ToFeelAmazing-metoden), og den har hjulpet flere tusinde kvinder (og nogle mænd) med at slippe deres overflødige kilo ved at spise lækker velsmagende mad – og uden hårde motionsprogrammer, afsavn eller sult.

Luunasommer