Linn Nielsen

Linn Nielsen

47 år. Led af voldsom migræne og prøvede 40 dages forvandling

“Migrænen er væk. – Helt væk!”

Op til 9 gange om måneden var Linn Nielsen plaget af voldsom migræne. Som ved et trylleslag forsvandt anfaldene, mens hun deltog i 40 dages forvandling.

30 år med hovedpine

Som 16-årig, begyndte Linn at lide af slemme migræneanfald mellem 2 og 4 gange om måneden i 2-3 dage. Efter fødslen af hendes andet barn for 14 år siden, blev hovedpinen endnu kraftigere op til 9 gange om måneden. I perioder var smerterne så stærke, at lægerne flere gange undersøgte hende for Hortons hovedpine, en af de mest smertefulde lidelser, der findes.

“Jeg har prøvet ALT, hvad der er af medicin og alternative behandlinger. Intet hjalp. Jeg gik til et forløb på Kolding Sygehus, hvor jeg blev undersøgt for alt muligt. Jeg fik også et symptom, hvor mit venstre øjenlåg hang, og det føltes som om, at der stod en dolk i mit øje. Mit hoved var ved at eksplodere, og jeg havde helt ærligt lyst til at køre ud i et autoværn – bare smerterne stoppede.

Der skulle ske noget

Trods migrænens dominans mødte Linn altid på arbejde. Her brugte hun hele sin energi på at udfylde sit krævende job som brand manager, mens frustrationerne over hovedpinen hobede sig op.

”Jeg var frustreret og ked af det, for de mange dage med smerter betød ødelagt livskvalitet. Det påvirkede i høj grad også familielivet. Mine børn på 14 og 18 kunne med det samme se på mig, når jeg havde det skidt om morgenen. Lægerne på sygehuset havde ikke mere medicin at skyde med. Næste step var hovedpineklinikken i Glostrup. Jeg var meget klar til, at der skulle ske noget.

Mødet med Luuna

Som migrænepatient er Linn medlem af forskellige fora på nettet, hvor brugerne deler erfaringer. I et forum fortalte en kvinde, hvordan et slankeforløb hos Luuna Sommer og ToFeelAmazing havde fjernet hendes migræne. Det tændte noget i Linn.

”Jeg blev nysgerrig, søgte informationer og læste om ToFeelAmazing. Dagen efter holdt Luuna en live-session. Her oplevede jeg, at det handlede mest om vægttab, hvilket ikke var mit fokus. Men Luuna sagde mange gode ting og virkede dygtig og nærværende. Jeg sendte hende en besked via Messenger og fortalte om mig selv. Hun skrev tilbage, at hun var sikker på, at hendes forløb kunne hjælpe mig.”

Jeg giver det en chance

”Jeg skulle lige mærke efter, om jeg var klar. Jeg fornemmede, at det kunne være en hård omgang, men Luuna virkede som et kvalitetsstempel. Hendes tilgang overbeviste mig om, at det var dumt ikke at give det en chance.” 

Efter 14 dage sker der noget

Linn investerer i 40 dages forvandling, får startpakken tilsendt og går i gang i juni – lige op til sommerferien. Hun oplever den første uge som hård, men hun begynder at tabe sig. Selv om vægttab ikke er det primære formål, glæder hun sig over det. Efter 14 dage sker der noget andet, der stadigvæk forundrer Linn.

Hovedpinen stopper. Den kommer ikke retur.

”I dag er det næsten et halvt år siden, og jeg har ikke haft ét eneste anfald. Jeg er overbevist om, at det er kostændringerne. Måske gør den gennemgribende udrensning af affaldsstoffer og medicin i kroppen underværker. Her tænker jeg på alle de år, hvor jeg har spist smertestillende og migrænemedicin. Det kan da umuligt være sundt.”

Var det bare dét?

I dag føler Linn sig taknemmelig over at have fundet en ”medicin”, der virker.

”Jeg tænker: Var det bare det? Jeg har kæmpet i så mange år, og så findes der en nem og naturlig løsning. Et forløb og en måde at spise på med stor effekt. Jeg følger stadigvæk kostprincipperne fra 40 dage og nyder hver eneste morgen, hvor jeg kan stå op uden at have ondt i hovedet. Jeg kan overskue dagen og mit job på en helt anden måde. Jeg kan være med til nogle ting, der ikke var sjove før, fordi jeg havde det ad Pommern til. Det er en kæmpe gave.”

Migræne? – Prøv 40 dages forvandling

I dag føler Linn sig taknemmelig over at have fundet en ”medicin”, der virker.

”Ja, det lyder for godt til at være sandt. Men det er det simpelthen ikke. 40 dage kan så meget mere end at reducere din vægt. Jeg er dybt taknemmelig og har lyst til at dele min erfaring med andre, som lider af migræne. Mit håb er, at flere kan få lige så stor glæde af forløbet, som jeg har haft. Bare giv den en chance”, opfordrer Linn.

Er du blevet nysgerrig og vil læse mere om TFA-metoden (ToFeelAmazing), så kan du gøre det lige her.

Du kan også klikke ind og læse flere historier fra de andre skønne deltagere på forløbet på Trustpilot lige her.