Maria Gomez

Maria Gomez

55 år, arkitekt. Vægten er stabil her ét år efter.

“Det er de nemmeste kilo, jeg nogensinde har tabt.”

Maria er 55 år og har kæmpet med 8-10 kilo overvægt i mange år og var klar til at prøve en ny strategi for at tabe sig. Hun gik i gang med vægttabsforløbet i maj og tabte 8,5 kilo på 40 dage. Hendes kommentar til forløbet er kort og klar:

“Jeg stødte tilfældigt på vægttabsforløbet med Luuna. En veninde sendte et opslag fra Facebook, som jeg likede. Jeg havde en kort snak med Luuna, og det lød meget overbevisende, så jeg tænkte: Skidt med det. Jeg prøver bare. Det kan da ikke skade. – Det var fantastisk. Det var nemt. Det er de nemmeste kilo, jeg nogensinde har tabt.””

Kort efter forløbet tog hun på sommerferie i Spanien, hvor hun oprindeligt kommer fra. Her frygtede hun at tage nogle af de tabte kilo på igen. Sådan gik det dog langt fra.

”Ferie i Spanien plejer at være en udfordring, hvis jeg ikke vil tage på eller har et ønske om at tabe mig. I Spanien er jeg ude til sent om aftenen, nogle gange det meste af natten. Jeg spiser og drikker på forskellige tidspunkter og indtager meget mere end normalt. – Men det gik overraskende godt!

Jeg fortsatte livsstilen med fornuftig mad og få kulhydrater, men jeg drak øl og vin ofte. Det skøre er, at jeg alligevel tabte mig 1,5 kilo de første 14 dage af min ferie. Det havde jeg slet ikke forventet. Det føles som om, at min forbrænding har fået et boost. Og at min krop er blevet anderledes, og mit stofskifte er blevet højere.”

Hjemme i Danmark

Efter ferien fortsatte Maria sin nye livsstil. Stadig uden at tage på og med en øget bevidsthed om, hvad hendes krop har det godt og mindre godt med:

”I går var jeg ude at spise sushi med ris. I dag føler jeg mig oppustet, og vægten er gået ½ kilo op. Nu ved jeg, hvordan jeg skal håndtere den lille vægtøgning og søger hurtigt tilbage til principperne fra forløbet. – Så er det halve eller hele ekstra kilo snart væk igen. Jeg tror på, at jeg kan leve sådan resten af mit liv uden at tage på igen. Det er dejligt at vide.”

Jeg blev hurtigere mæt

Maria Gomez styrketræner samtidig med, at hun er opmærksom på sin kost. Hun spiser mindre, fordi hun bliver hurtigere mæt. Hun oplever også, hvordan hendes fedtprocent stille og roligt reduceres.

”Den sidste måneds tid har jeg ikke tabt mig på vægten. Jeg kan alligevel måle, at min fedtprocent er gået ned. Der er et kilo fedt mindre på min krop. Jeg kan også passe alt mit tøj igen. Det nyder jeg.”

Er du blevet nysgerrig og vil læse mere om TFA-metoden (ToFeelAmazing), så kan du gøre det lige her.

Du kan også klikke ind og læse flere historier fra de andre skønne deltagere på forløbet på Trustpilot lige her.