KONTAKT LUUNA

Selv om du har set dig godt omkring her på hjemmesiden, brænder du måske inde med et spørgsmål – eller er stadig i tvivl om noget. Skriv til mig i formularen nedenfor. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærlig hilsen
Luuna Sommer

✉ kontakt@luunasommer.dk 

Skriv til mig her:

4 + 1 =

Luuna Sommer

Her er svarene på de 5 spørgsmål, jeg oftest får:

Det er spørgsmål, som nogle af dem, der allerede har tilmeldt sig, stillede mig, før de besluttede sig for at investere i forløbet, hvor du bliver hjulpet til at smide (mindst) 7 kg på bare 40 dage (og endnu flere kilo, hvis du vælger guldforløbet “Livslang Forvandling”).

1. Jeg har prøvet ALT – hvorfor skulle dit forløb virke?

Jeg hører den tvivl dukke op igen og igen. Forståeligt nok, når man har prøvet (næsten) alt uden varige resultater. Det kan være svært at tro, at noget skulle virke – og ovenikøbet uden at være svært.

Men jeg har selv gået vejen. Jeg var selv for tung i næsten 50 år, og selv en universitetsuddannelse i ernæringsterapi gav mig ikke de værktøjer, jeg ledte efter. Det ligger ikke til mig at give op, så jeg søgte videre, og jeg fandt ny indsigt, der hjalp mig med at skabe et forløb, som har hjulpet hundredvis af kvinder (og nogle mænd) med at få de samme resultater, jeg selv fik, uden at de lider afsavn. Og derfor har de tilvalgt deres nye livsstil med glæde, og de har fået frihed fra de kilo, der ellers har fyldt i deres hoved i hverdagen.

2. Jeg er kommet i overgangsalderen – kan jeg tabe mig lige så meget?

Din krop gennemgår hormonelle forandringer i overgangsalderen, og det er den største årsag til, at du tager på, eller har svært ved at tabe dig.

Jeg sammensætter i mit forløb kosten på en særlig måde, som tager hensyn til de forandringer, som kroppen gennemgår. På den måde kan også du tabe dig – selvom du er i overgangsalderen.

3. Hvad nu hvis jeg gerne vil tabe mig mere, end jeg gør på de 40 dage?

Det kan du sagtens, og det er der rigtigt mange af mine klienter, der gør. Du gentager de sidste moduler på “40 dage” igen. Der er dog individuelle forskelle, så nogle skal hurtigere lave individuelle tilpasninger for at optimere vægttabet. Det er det, jeg lærer folk på guldforløbet, som jeg anbefaler alle til enhver tid, fordi det tager tid og ny viden at lægge sin livsstil om, så det bliver den sidste “slankekur”, du er på.

4. Hvor hurtigt vil jeg kunne se (og mærke) resultater?

Du vil kunne mærke en forskel allerede fra dag ét eller to. I løbet af dag et eller to vil du mærke, at din sult og sukkertrang forsvinder.
Det er meget forskelligt, hvor hurtigt du vil begynde at tabe dig. Nogle taber sig 3-4 kilo den første uge uden at lide afsavn, mens vægttabet for andre kan være fordelt anderledes.

Vores kroppe og vores udgangspunkt er forskellige, og derfor er der ikke noget rigtigt eller forkert.

5. Bliver jeg ikke sulten?

Det korte svar er nej.

I modsætning til andre slankekure kommer du ikke til at opleve, at du ofte er sulten (og ender med at blive træt og sur og falder i kageskabet). Kosten gennem mit forløb er sammensat på en sådan måde, at din appetit mindskes helt af sig selv, og den søde tand forsvinder.

Du kommer derfor ikke til at mærke hverken sult eller sukkertrang – også selvom du får færre kalorier. Det er svært at forestille sig, at man faktisk kan blive meget mere mæt ved at spise mindre – det er noget af et paradoks. Men det sker når biokemien kommer i balance i løbet af nogle få dage. 

Det var det.

Altså de spørgsmål, jeg oftest har fået de seneste par uger.

Nu håber jeg, at du har fået svar på de ting, du manglede for at kunne beslutte dig for, om “40 Dages Forvandling” er noget for dig.

Tilmeld dig onlineforedraget og lær, hvordan du slipper for slankekure – og endelig bliver slank, sund, glad og fuld af energi. (Det koster dig ikke en krone)

Få to velsmagende opskrifter til en sundere livsstil

Lige nu forærer jeg dig 2 opskrifter fra min nye koge- og livskvalitetsbog "Vejen til et let liv". De koster dig ikke en krone. Du bliver samtidigt tilmeldt nyhedsbrevet.

velsmagende opskrifter til en sundere livsstil

Tak for din interesse i opskrifterne. De er på vej til din indbakke.