OM LUUNA SOMMER

 

Sådan får du glæde af mine erfaringer og faglighed

… og opnår et varigt vægttab.

Det er nemmere, end du overhovedet kan forestille dig.

Det første, du skal vide, er…

Jeg hedder Luuna Sommer og er født i 1957.

Jeg har kæmpet med min vægt siden teenageårene, har prøvet ALT – fra slankekure til kostomlægning og motion.

 Jeg har udviklet en enkel og langtidsholdbar metode til varigt vægttab. Sådan tabte jeg mig selv 15 kilo på 3 måneder – jeg er stadig slank.

I dag er min pinefulde kamp overstået.

Nu hjælper jeg også DIG med at tabe dig og forblive sund og slank.

Du får både glæde af mine erfaringer og min faglighed

Min baggrund rækker meget dybere, end de erfaringer, som jeg har gjort på egen krop. Min faglighed er din garanti for, at kosten i mine forløb er sat sammen, så den forsyner dig med præcis de næringsstoffer, den har brug for under et vellykket vægttab.

Jeg har en universitetsuddannelse fra University of Westminster i ”Nutritional Therapy” (ernæringsterapi) bestået med topkarakterer.

 Jeg har drevet kost- og ernæringsklinik i Chelsea i London, hvor jeg sideløbende havde klienter i København.

Jeg uddanner mig fortsat med stor passion. Derfor er jeg altid fagligt opdateret med den nyeste ekspertviden om vægttab, sund kost og ernæring.

Er uddannet mentor og coach i USA og arbejder med coaching, motivation, foredrag, vægt- og livsforandrende forløb.

Jeg har gennem næsten 20 år rådgivet og holdt foredrag om sund kost, livsstil og ernæring.

Som hundredevis af andre kvinder og mænd kan DU kan få glæde af mine erfaringer og professionelle indsigter.

Hvis du altså vil 

Og jeg vil vove en påstand: Godt nok er min personlige historie fyldt med nådesløse badevægte, usexet tøj i størrelse ‘telt’, triste erkendelser foran spejlet og en voksende følelse af håbløshed…

… men som du ser nedenfor, er det lykkedes mig at generobre mit liv – med boblende begejstring, styrket selvværd og præcis den vægt, jeg ønsker.

Når jeg kan, kan du også.

Du kan tage hul på din rejse og nå dine mål. For du fortjener at blive SUND og SLANK – og føle dig FULD AF ENERGI:

Ud med de overflødige kilo – og ind med livsglæde, selvomsorg og selvkærlighed.

Del 1: kampen med vægten startede i teenageårene

– Her begyndte jeg at tage mere på, end jeg brød mig om.

Jeg var aldrig tilfreds med min vægt, og de næste 20-25 år gik jeg fra kur til kur.

Jeg har prøvet de særeste af slagsen gennem årene, fordi slankekure også følger modens luner. Og indrømmet: Kurene virkede som regel – og jeg tabte mig.

Men desværre kun kortvarigt.

Det var nogle BRUTALE oplevelser. Tit tænkte jeg kun på, hvornår kuren mon var færdig, så jeg kunne komme til at spise igen (gerne alt det, der var forbudt ifølge kuren).

Derfor er min egen ‘Luuna-metode’ ikke en ny slankekur, men en positiv livsstilsændring – uden afsavn og knokleri. Jeg lever selv efter den i dag – og lærer andre at gøre det samme.

Tidligere oplevede jeg nemlig de mange kure som en straf … hvor kiloene kom på igen, så snart min motivation klingede af; så snart min viljestyrke bukkede under og jeg følte mig svag igen.

Kender du også dét?

 

 

Del 2: Min personlige slagmark

– Da min krops balancer kom i krig med karriere og job

 

Én ting burde ikke være kommet bag på mig… men det gjorde den.

Havde jeg tænkt mig lidt bedre om, havde jeg nok i forvejen regnet ud, at der var grænser for, hvor meget hæsblæsende arbejde min krop ville finde sig i …

Indtil jeg var omkring 40 år, stormede jeg derudad med karrieren, for jeg brændte for mit job og smed uden betænkning den ene lange arbejdsdag oven på den næste. Uge efter uge, år efter år. Og jeg nød det: Jeg fik stadig mere ansvar – og masser af spændende opgaver. Så jeg knoklede bare på.

Og knoklede på.

Og knoklede…

…ALT for meget.

Helt indtil cirka 40-års-alderen passede jeg ikke ordentligt på mig selv: Hovsa-mad, stress og for lidt motion var blevet min hverdag. Min vægt susede op og ned som en yoyo – dog mest op.

Min usunde livsstil havde en høj pris. Jeg sov dårligt, min energi var i bund, jeg var stresset og min lunte var kort. Hele min krop var ude af balance, jeg var i ubalance. Jeg følte mig alt andet end frisk.

Og jeg kunne ikke længere løbe fra det.

 

 

DEL 3: JEG MÅTTE LÆGGE MIN LIVSSTIL OM …

Min daværende mand og jeg flyttede til London i 1999, og jeg benyttede lejligheden til at sadle om karrieremæssigt. Jeg mærkede effekten af mine mange år med dårlig livsstil tydeligt på kroppen, og nu ville jeg gøre noget aktivt ved det…

…så da jeg opdagede en nyoprettet universitetsuddannelse i ernæringsterapi, var valget indlysende: Hér var lige det område, jeg stod og manglede mere indsigt i – og jeg var allerede overbevist om kroppens evne til at heale sig selv, når blot vi giver den det, den har brug for (men som vi tit har så svært ved).

Så jeg søgte ind. Blev optaget på studiet. Og gennemførte BSc Hons in Nutritional Therapy, 1st class honours degree fra Westminster University, London.

Med udgangspunkt i ‘functional medicine’ lærte jeg nu at arbejde med de mekanismer, som ligger bag vores sundhed og velvære.

Og jeg var begejstret – for en stund:

Nu blev det næsten en slags forebyggende detektivarbejde for mig at finde kroppens ubalancer – og derefter rette op på dem på naturlige måder for eksempel med:

kost- og livsstilsændringer
kosttilskud
detox/afgiftning
coaching. 

DEL 4: DA OVERGANGSALDEREN (OG ANDRE UVELKOMNE GÆSTER) KOM IND I MIT LIV…

Sådan får du glæde af Luunas erfaringer og ekspertviden

(Billederne er fra 2017 – lige før jeg fandt nøglen til varigt vægttab.)

I lang tid virkede min nye retning rigtig. Tingene hang bedre sammen for mig. Og jeg fik det da også bedre – et godt stykke af vejen. Men jeg begyndte også at lægge mærke til noget andet.

Hvert nyt skridt, jeg tog…

Hver ny indsigt…

Hver eneste ny erfaring muntrede mig op OG gjorde mig nedslået:

Jeg havde lært meget om, hvad jeg kunne gøre for kroppens balancer og velbefindende, både i teori og praksis. Og også om, hvordan jeg kunne hjælpe andre.

Fra min egen klinik i London havde jeg endda coachet utallige andre mennesker i forhold til deres problemer. Men af en eller anden grund kom jeg ikke sådan for alvor i mål med mig selv. Min evigt svingende yoyo-vægt talte sit tydelige sprog.

Oven i alt dét meldte min overgangsalder sig.

Og jeg blev skilt fra min mand.

Jeg orkede ikke at se mig selv i spejlet. Eller på billeder.

Mismodet bredte sig – men heldigvis ikke håbet. Ikke min vilje.

For midt i mit følelsesmæssige kaos voksede et næsten trodsigt ønske frem: Jeg VILLE livet – jeg ville finde vejen til glæde, overskud, tilfredshed og varigt vægttab. Og mit ønske om god livskvalitet blev efterhånden til et krav, jeg stillede til mig selv:

JEG VILLE KÆMPE for at bevare min energi og vitalitet…

uanset min alder, min vægt, mit job, min overgangsalder og min skilsmisse.

OG SÅ SKETE DER pludselig noget…

DEL 5: BILTUREN SOM ÆNDREDE DET HELE

– Vejen til varigt vægttab

Kender du det der med, at du grubler over noget i lang tid – og så pludselig, mens du laver noget helt andet, bliver du ramt af den gode idé? Eller regner ud, hvad det er, du har overset?

Dét skete for mig – en dag jeg kørte bil… hvor jeg sjovt nok IKKE sad og tænkte på min vægt og mit manglende selvværd.

Jeg indså med ét, hvad jeg havde overset i alle årene:

”Du svigter dig selv hele tiden, Luuna – det er dét, dine ekstra kilo fortæller dig.”

Altid havde jeg gjort mit yderste for at hjælpe venner, familie, kolleger og klienter. Men mine EGNE ønsker og behov blev konstant skubbet i baggrunden… og til sidst glemt.

Min indre glød, power og selvtillid var visnet væk. Jeg havde overset mig selv for længe (kender du også det?).

Ja, det lyder jo som en næsten banal opdagelse … så hvordan kunne dét blive et vendepunkt, når vi taler om varigt vægttab? Et vægttab, hvor du ikke lider afsavn? Og hvor den søde tand forsvinder – så du ikke engang føler dig fristet til at snuppe slik, snacks og kage, selv om det står på bordet foran dig?

Svaret er enkelt:

Skjult blandt mine mange erfaringer med slankekure, forskningsresultater, studier og klientbehandlinger lå brikkerne til én samlet metode – til et blivende vægttab. Et sundt vægttab, vel at mærke – et vægttab med fokus på forbedret selvværd og livskvalitet.

NU manglede jeg bare at finde og sammensætte delene fra de forskellige områder – fx…

… det biokemiske område
… akupunktur og energiterapi
… meditation
… det spirituelle

… og andre centrale elementer fra den såkaldte mind-body-spirit-tankegang.

Derefter afprøvede jeg metoden på mig selv… og tabte som nævnt i alt 15 kg. Siden har en lang række klienter fulgt samme program.

– og alle har tabt sig hurtigt og uden besvær.

Hvad er dommen så over min nyudviklede metode?

Det bliver den sidste kur, jeg nogensinde skal på. Det bliver den sidste kur, jeg får brug for.

Intet mindre.

Denne “kur” har nemlig ændret noget dybt i mig – så jeg ikke længere er i stand til at svigte mig selv. Metoden gør det umuligt. Og DU kan beslutte, at det samme skal gælde for dig.

Skal det?

Så ryk på det nu:

Lad mig vise dig, hvordan du hurtigst muligt kommer i gang – og giver dig selv den selvomsorg og det vægttab, du længes efter.

Del 6: Taknemmelighed 

– og en sidegevinst: uden appelsiner …

I dag føler jeg heldigvis dyb TAKNEMMELIGHED for det liv, jeg har haft indtil nu. Det har gjort mig til den, jeg er – og givet mig erfaringer, jeg nu kan bruge til også at hjælpe dig.

Og så lige en sidste ting… som er en sidegevinst ved min metode:

Selv min appelsinhud er i dag forsvundet – fra lår, balder og overarme.

Ja, grin bare, men dét glæder jeg mig altså også over.

Jeg vil ikke lægge skjul på, at det også vil glæde mig personligt at se dig undgå den lange snørklede vej til vægttab, jeg selv har været ude på – for dét er både dyrt, langtrukket og trist.

Og jeg glæder mig mindst lige så meget til at hilse på dig og høre om dine udfordringer.

Luuna Sommer

Lige nu forærer jeg dig guiden med mine 6 bedste råd som vægttabs- og livskvalitetsekspert. Du bliver samtidigt tilmeldt nyhedsbrevet, som du altid kan afmelde med et enkelt klik. Tilmeld dig her:

Tak for din interesse. Guiden er nu på vej til din indbakke.