Else Madsen

Else Madsen

70 år. Har tabt 24 kilo og vejer 60 kilo

70-årige Else gik fra en størrelse 44 til 36:

“Forløbet har givet mig nøglen til min krop. Jeg ved nøjagtigt, hvordan og hvad jeg skal spise for at holde min vægt og have det godt.”

Else Madsen på 70 år er (og har været) mange ting:

Murer.
Kloakmester.
Gymnastikinstruktør

Hun en af de slags mennesker, du møder og tænker: “Wauw! Hende vil jeg gerne tilbringe mere tid med.”

Prøv lige at se, hvor skøn og sprudlende hun ser ud i dag:

Else Madsen

Selvom det er svært at tro på, når man ser gløden i hendes øjne i dag, så har hun kæmpet med overvægt, manglende selvsikkerhed og lavt selvværd lige siden hun var lille.

Jeg startede på min første slankekur som 12-årig. Siden har jeg haft yoyo-vægt og svinget med 10-20 kilo. 

På mit værste vejede jeg 84 kilo. Mit held er, at fedtet har fordelt sig på min krop, så det har været svært for andre at se min overvægt. Men jeg har I DEN GRAD mærket den.

Sådan så Else ud før, hun lærte TFA-metoden at kende:

Else Madsen, før

Efter at hun i mange, mange år havde haft et aktivt job og livsstil, var hun skiftet til et stillesiddende arbejde for at give sin krop en velfortjent hvilepause.

Jobskiftet havde desværre en uheldig effekt:

Det blev simpelthen sværere for mig at komme i gang. At komme ud og motionere. Selv når jeg ønskede det.” forklarer Else.

… og med en djævelsk og umættelig sukkertrang som min, så var det jo meget forudsigeligt, hvad der så skete.” tilføjede hun.

Så kom kiloene.
Hvor sukkertrangen førhen blev holdt i skak af hendes aktive livsstil, havde den nu fået frit løb.

Hvilket nu betød at Else – kilo efter kilo – blev skubbet længere væk fra den kærlighed for motion og sport, hun havde mærket og identificeret sig med hele sit liv.

Overvægten skar huller i Elses selvsikkerhed — mest af alt fordi den forhindrede hende i at bevæge sig let og frit.

Men i 2019 besluttede Else sig for at sætte en stopper for den udvikling.

Det var der, Else tog fat i mig personligt for at få en forklaring på, hvordan 40 Dages Forvandling var anderledes end de “millioner af andre kure”, hun havde prøvet. Jeg gav hende nogle konkrete svar, der lagde et lille låg på hendes (meget forståelige) skeptisme, og så sprang hun ombord på forløbet.

“Jeg købte 40 dages forvandling, selv om jeg ikke helt troede på det. Det lød for godt til at være sandt. Men ved du hvad? Jeg tabte mig 10 kilo på 40 dage, og det var overraskende let,” fortæller hun.

Men det stopper ikke der. Else fortsatte på GULD-versionen af forløbet i 8 måneder, og da hun havde fået TFA-metoden ind under huden, var hun landet på en stabil vægt på 60 kilo.  

Og hvad så i dag?

I dag er hun igen energisk. Livsglad. ELSKER sport.

Og hun har mere fart under fødderne som 70-årig, end de fleste af os havde som unge. (Behøver jeg at sige mere, end at hun sidste år blev nummer 1 i Royal Run 2021 ud af 77 kvinder blandt 60-69 årige.)

Hun holder stadig vægten – nu ligger den bare på 55 kilo (tilsammen et vægttab på ca. 29-30 kilo ifølge hendes fysioterapeut).

Selvom hun er pavestolt over, at hun er gået fra størrelse 44 ned til størrelse 36, så er det ikke vægten, der er det vigtige her, fortæller hun.

Jeg har det SÅ godt! Livet er som nyt. Min mand og jeg er som nyforelskede. Vi går og holder i hånd.

Og det kommer til at vare ved.

Else kommer til at holde sit vægttab.

Hun har nemlig alle de redskaber, hun skal bruge for at lykkes.

Forløbet har givet mig nøglen til min krop. Jeg ved nøjagtigt, hvordan og hvad jeg skal spise for at holde min vægt og have det godt. Jeg kommer ALDRIG tilbage. Aldrig.

Else Madsens forvandling

Ønsker du også at sprudle igen og glæde dig over livet, din krop og få energien tilbage, som Else har oplevet med TFA-metoden?

Læs om metoden, der lærer dig at tabe mindst 7 kg på 40 dage her.