Unni Emanuelsen

Unni Emanuelsen

46 år. Vægttab: 10 kilo (indtil videre).

“I stedet for at køre ind og købe en plade chokolade, fordi det har jeg “fortjent”, så lader jeg være.”

“Jeg fortjener det ikke, jeg fortjener nemlig at være god mod mig selv.”

Unni har altid været tynd og muskuløs og kunne spise, hvad hun ville. En dag kiggede hun sig i spejlet og så, at hun havde taget 30 kilo på. Hun var pludselig ikke den tynde, glade Unni, som hun altid havde været.

Hun besluttede sig for at smide de overflødige kilo, og Unnis største motivation til at tabe sig var, da hun fandt ud af, at hun skulle være bedstemor. Hun så to muligheder: enten kunne hun være bedstemoren der var nødt til at sætte sig ned, fordi hun var træt og havde brug for en pause, eller også kunne hun tabe sig, og være aktiv og lege med sine børnebørn. Hun valgte den sidste mulighed, og med Luunas hjælp smider hun fortsat de overflødige kilo, får mere overskud og bliver gladere dag for dag.

Livet før Luuna og de mange faldgruber:

“Jeg synes, at jeg levede sundt, altså ganske almindeligt, før jeg startede på Luunas program. Problematikken var, at der var rigtig meget kage på arbejde, med familien osv. Og så kørte det hurtigt på automatikken. Jeg stoppede ikke op, og tænke over, om jeg egentlig havde brug for eller lyst til den kage. Jeg spiste den bare.

Motivationen for at tabe sig var stor.

”Det er en lidt trist historie, hvorfor jeg valgte at investere i Luunas program. Jeg kiggede mig selv i spejlet, og jeg var ikke glad for det, jeg så. Jeg snerrede af folk, jeg holder af. Jeg var trist. Jeg forstod ikke at passe på mig selv. Jeg glemte lidt mig selv. Og så fandt jeg ud af, at jeg skulle være bedsteforælder.

Jeg besluttede mig for, at jeg ikke ville fortsætte, som jeg havde gjort. Jeg ville være en god bedsteforælder, som kunne lege med mine børnebørn, og derfor var jeg nødt til at ændre på noget i mit liv. Derfor valgte jeg at købe Luunas program.

Klar til at give det en anden chance:

”Første gang jeg var på Luunas program, gik det i vasken. Jeg gik igennem nogle hårde ting i mit liv, og jeg begyndte at trøstespise lidt. Jeg forstod heller ikke at bruge Facebook-gruppen, og ja, så faldt det bare fra hinanden.

Efter noget tid, kunne jeg huske, at det hjalp, dengang jeg fulgte Luunas program, så jeg valgte at gøre det igen. Og jeg kan se, at det virker igen. Jeg har allerede tabt mig 10 kilo, og jeg synes, at det er mega fedt, at jeg kan mærke mig selv. Jeg kan mærke, hvad der er godt for mig, og jeg har fået nyt overskud i mit liv. I stedet for at køre ind og købe en plade chokolade, fordi det har jeg “fortjent”, så lader jeg være. Jeg fortjener det ikke, jeg fortjener nemlig at være god mod mig selv.

Let at gå til og et støttende fællesskab

Det betyder meget for Unni, at programmet er let at gå til. Hun kan forholde sig til de klare regler, og hun har fundet ud af, at det er okay at føle sig sulten nogle gange. Facebook-gruppen tilknyttet programmet har været en kæmpe hjælp og støtte for Unni. Den gør, at Unni ikke føler sig alene i det her forløb.

”I starten havde jeg nogle tvivl og nogle spørgsmål, men så begyndte jeg at bruge Facebook-gruppen, og det hjalp mig rigtig meget. Nogle af mine spørgsmål handlede om måltider i forbindelse med mit arbejde, fordi jeg tit arbejder nattevagt. De andre i gruppen er simpelthen så støttende og kommer med gode råd – og Luuna er også aktiv i gruppen. Nu har jeg fundet en rutine, der fungerer for mig. Baglandet har man 100% i ryggen og det er derfor, jeg får den succes, jeg gør nu.”

Forskellen fra første gang og nu

”Første gang jeg gik i gang med Luunas forløb, var en hård tid for mig, og der var ret meget kaos i mit liv. Jeg glemte at lytte til mig selv, og det holdt kun tre uger.

Denne gang prioriterer jeg det og holder fast i det. Jeg har besluttet mig for, at jeg vil holde fast i det, fordi jeg gør det for mig. Jeg synes det er nemt at overskue, og det er nemt at lave maden.”

Unnis tanker om programmet

”Jeg synes det er et fantastisk program. Eller amazing. Jeg har lært at være amazing overfor mig selv, og jeg er bare amazing over, at jeg har holdt mig til min kur. Jeg kan holde hovedet koldt, selv når jeg er presset, og det har jeg ikke altid kunnet før. Det, der har overrasket mig mest ved Luunas program, er, hvor let tingene går. De ting, jeg har kæmpet med i mange år, altså at tabe mig, er pludselig meget let.

Faktisk er Unni så glad for programmet, at hun har anbefalet det til sin veninde: 

“Min veninde har prøvet andre kure, og selvom hun følger dem til punkt og prikke, tager hun bare på. Det har jeg også prøvet selv gennem tiden, men sådan er det ikke på Luunas program. Jeg har fortalt hende om Luunas program, fordi det bare virker for mig, og jeg kan se resultaterne.

Mere end bare resultater på vægten. 

Unni har allerede opnået flotte resultater med sit vægttab, men det er ikke kun på vægten, at Unni kan mærke forskellen.

“Mange skriver, at de har tabt sig, men de siger ikke altid de andre ting. Jeg har oplevet mange gode ting udover vægten, blandt andet mere overskud, jeg er mere i et med mig selv, bedre nattesøvn, en ny indre ro, og så er jeg blevet bedre til at lytte efter mig selv.

Er du blevet nysgerrig og vil læse mere om TFA-metoden (ToFeelAmazing), så kan du gøre det lige her.

Du kan også klikke ind og læse flere historier fra de andre skønne deltagere på forløbet på Trustpilot lige her.