Mari-Ann Bibow Krogh

Mari-Ann Bibow Krogh

70 år, pensionist, Odense, tabt 21 kilo

“Et af mit livs sejeste, vigtigste og bedste beslutninger”

Da Mari-Ann Bibow Krogh begyndte at tage p-piller som ung, tog hun på. En diabetes-diagnose gjorde det kun værre. Først i en alder af 70 er udviklingen vendt – takket være TFA-metoden.

”Hvo intet vover, intet vinder.” Dette motto lever Mari-Ann Bibow Krogh efter. Særligt nu hvor hun har oplevet, hvad det kom til at betyde for hende at kaste sig ud i Luuna Sommers TFA-forløb.

”Jeg har været igennem en forvandling, og Luuna er den gode fe, der har drysset guldstøv ud over mig,” smiler Mari-Ann.

Mari-Ann fortæller, at hun var tynd som en bønne, da hun var barn. Men da hun begyndte at tage p-piller som ung, kom kiloene. Og værre blev det, da hun for 20 år siden fik konstateret type 1-diabetes. Trods utallige slankekure lykkedes det aldrig Mari-Ann at komme helt af med kiloene. Ikke før nu.

”Med Luunas metode har jeg tabt mig 21 kilo, så jeg i dag vejer 66 kilo. Jeg har ikke vejet så lidt, siden jeg var ung – og det er mindre, end da jeg mødte min mand. Det er fantastisk!”

Det vigtige fællesskab
Mari-Ann fortæller, at hun har prøvet utallige kure de sidste 30 år. Hun har da også tabt sig, men hver gang har hun taget det hele på igen. Plus mere til.

”Det har været voldsomt frustrerende og demotiverende. Jeg er derfor også ekstremt lykkelig over at være, hvor jeg er nu.”

Mari-Ann fandt noget hos Luuna Sommer, som hun ikke har fundet andre steder.

”Jeg fandt en utrolig kærlig, lyttende og hjælpsom sjæl i Luuna. Hendes omsorg, støtte og guidance har været uvurderlig og har bevæget mig. Derudover har jeg sat stor pris på det fællesskab, hun har skabt på Facebook. Her deler vi madopskrifter, oplevelser, problemer og løsninger. Det har gjort en kæmpe forskel for mig at vide, at jeg ikke var alene,” fortæller Mari-Ann, som kalder forløbet hos Luuna en af hendes livs vigtigste og bedste beslutninger.

Glad og pavestolt
Det er ikke kun på vægten, at Mari-Ann har kunnet mærke effekten af forløbet hos Luuna.

”Jeg har også nedsat mit insulinforbrug med 60 procent. Så jeg kan mærke på både krop og sjæl, at jeg her gør noget godt for mig selv. Jeg har styrket mit selvværd og føler mig lettere, trækker vejret bedre og bliver ikke så udmattet, som jeg tidligere gjorde, når jeg rørte mig. Så jeg er bare pavestolt af mig selv,” fortæller Mari-Ann.

Hun kan også mærke, at hendes omgivelser bemærker forskellen.

”Folk siger til mig, at jeg udstråler selvtillid og ser godt ud,” smiler Mari-Ann. Der er dog særligt én, hvis opmærksomhed betyder særligt meget.

”Min mand ser lidt mere forelsket på mig nu. Det er da meget godt gået, når vi lige har holdt 25-års bryllupsdag, er det ikke?” ler Mari-Ann.

Er du blevet nysgerrig og vil læse mere om TFA-metoden (ToFeelAmazing), så kan du gøre det lige her.

Du kan også klikke ind og læse flere historier fra de andre skønne deltagere på forløbet på Trustpilot lige her.