Trine Lykke

Trine Lykke

35 år. Har tabt 7 kilo.

Ingen savn, ingen sult og så er migrænen forsvundet

“Det har været helt vildt. Allerede tre dage inde i forløbet var jeg sluppet af med mine cravings. Jeg har ikke savnet noget. Jeg har ikke følt sult mellem måltiderne, og jeg kan gå lang tid uden at spise, så jeg føler mig ikke nødsaget til at spise noget impulsivt. Der er noget ved sammensætningen af maden, som bare virker.”

Trine er deltager på mit forløb og havde netop rundet 40 dage på forløbet, da vi mødtes for at tale om Trines oplevelser.

Det blev til en spændende fortælling om en mangeårig kamp mod en krop i ubalance, om frygten for at være sulten, om nyt håb og om at tabe 7 kilo på en god og holdbar måde.

Trine Lykkes forvandling

Trine beskriver det som en følelse af, at der den første uge blev ‘lagt nye rør ind’, og hun kunne mærke, at der skete noget med hendes krop.

Allerede første uge tabte hun 3 kilo! Og kiloene er gradvist røget af uden det afsavn og den pinsel, hun tidligere har oplevet, når hun f.eks. har levet efter KETO-principperne eller de mange andre kure og livsstilsændringer, hun har prøvet kræfter med.

I jagten på et bedre helbred og et vægttab blev grænserne gang på gang overskredet

“Jeg har altid haft en sart mave og svinget meget i vægt,” fortæller Trine mig, da vi mødes.

Hun beskriver, hvordan hun gang på gang har følt, at hun måtte overskride sin krops grænser i jagten på et bedre helbred og et holdbart vægttab, og hvordan hun til sidst var nået frem til, at det ikke var muligt for hende at slippe de ønskede kilo på en måde, som ikke var for hård for hendes krop.

Det er en oplevelse, jeg selv kan genkende fra tidligere i mit liv, og måske kan du også?

Og al den kæmpen er så opslidende for kroppen og for psyken!

Trine fortæller, at hun egentlig havde besluttet sig for at stoppe. Hun havde sluttet fred med sin krop og pakket sit ønske om at tabe sig væk.

I stedet levede hun sundt med fokus på et godt helbred, men også med nogle ekstra kilo, som bare ikke ville slippe.

Hun havde besluttet, at hun hellere ville veje 10 kilo for meget end at have det dårligt.

Det lød næsten for godt til at være sandt

Da Trine derfor hørte om TFA-metoden (To Feel Amazing) var det både med en flig af nysgerrighed og en god portion skepsis.

“Det vækkede min nysgerrighed. Hvorfor virker dette for så mange? Hvad er det, der er så anderledes? Jeg har en stor viden om sundhed, og jeg synes, at jeg har prøvet så meget. At det her skulle være anderledes, var svært at tro. Det var lidt som sådan en black box.

Trines drøm om at tabe de sidste kilo ulmede under overfladen, men hun fortæller, at frygten for at være sulten – for at blive dårlig og igen føle, at hun pinte sin krop – holdt hende tilbage.

Hun besluttede sig alligevel til at give livsstilen en chance, at prøve den af, men samtidig tillade sig selv at spise mere for, at det ikke skulle føles uudholdeligt for hende.

“Jeg måtte prøve det af. Det lød på mange måder for godt til at være sandt, men det føltes også som noget, jeg var nødt til give en chance. Men jeg kunne ikke holde tanken om at skulle sulte ud, så jeg lavede en aftale med mig selv om, at jeg måtte spise større portioner.”

….. nå ja, og så er migrænen forsvundet

Trine fik slet ikke brug for at de større portioner, fordi hun ingen sult følte, da hun gik i gang med forløbet.

Da vi mødtes efter de første 40 dage på forløbet (Fase 1), var det en lettet, glad og veltilpas Trine, der samtidig var lykkedes med at tabe sig 7 kilo.

“Det er i det hele taget helt anderledes denne gang. Det er som om, min krop har fundet en ny rytme, en helt anden måde at være sulten og mæt på. Og så har vægttabet været helt anderledes. Jeg har tidligere prøvet forskellige kure med fokus på fordøjelsen, men jeg har aldrig tabt mig dér, hvor jeg havde mest fedt. Jeg har aldrig kunnet slippe af med bildækket og fedtet om lårene. Med denne metode er det netop her, jeg har tabt mig mest.

Trine fortæller, at som en ekstra sidegevinst, så er hendes migræne også forsvundet. Den var ellers forværredes i sådan en grad, at Trines læge var begyndt at snakke om betablokkere som behandling.

“Jeg er så overrasket over resultaterne. Jeg kan både have det godt og tabe mig. Det er vildt at få lov til at åbne op for det igen – at jeg måske kan komme til at se anderledes ud.”

Det var en kæmpe fornøjelse at mødes og tale med Trine.

Er du blevet nysgerrig og vil læse mere om TFA-metoden (ToFeelAmazing), så kan du gøre det lige her.

Du kan også klikke ind og læse flere historier fra de andre skønne deltagere på forløbet på Trustpilot lige her.