Anette Sand

Anette Sand

48 år, lønkonsulent, Gistrup i Nordjylland, tabt 19 kilo

“Det har været easy peasy – også at holde vægten”

Anette Sand har masser af opslidende slankekure i bagagen og har testet alt, hvad der kan testes. Først med Luuna Sommers forløb fandt hun løsningen på sine vægt- og helbredsproblemer.

Anette Sands vægt havde netop nået 85 kilo, da hun for tre år siden kastede sig ud i Luuna Sommers forløb.
”Jeg har altid tænkt, at det ville være et mirakel, hvis jeg nogensinde kom ned på 75 kilo,” fortæller Anette og fortsætter med et smil:
”I dag står der 66 kilo, når jeg træder op på vægten.”

Anette havde prøvet så mange slankekure, at hun lige skulle overveje det en ekstra gang, inden hun besluttede sig for at kaste sig ud i Luunas forløb. 

”Jeg var lidt skeptisk i starten, men efter at have hørt Luuna fortælle om metoden, var jeg overbevist. Hun havde et vigtigt fokus på både kost og mindset, som jeg ikke havde oplevet andre steder. Så jeg gav det en chance – og hvilken en!” siger Anette, som hurtigt oplevede, at kiloene raslede af hende.

”Jeg var forbløffet over så hurtigt, det gik, og overrasket over, hvor nemt det var. Jeg var forberedt på, at jeg ville føle sult og sukkertrang, men det gjorde jeg ikke. Fra start var det helt indlysende for mig, at det her var den rigtige kost og den rigtige metode for mig.”

Også fællesskabet, som Luuna har opbygget på Facebook, har haft betydning.
”Jeg har haft stor glæde af at kunne skrive og læse med i den lukkede gruppe. Her har jeg følt mig tryg og blandt ligesindede,” fortæller Anette.

Vægttabet er kun en bonus

Selv om det føles som en kæmpe gevinst for Anette at være gået flere tøjstørrelser ned, så er det faktisk noget andet, der betyder mest for hende.

”Tidligere havde jeg ofte murren i ryggen og problemer med fordøjelsen. I dag er jeg smertefri, og den anbefalede kost og de korte spisevinduer holder min inflammatoriske tarmsygdom nede,” fortæller Anette.

Luuna Sommers forløb har ikke kun været til gavn for Anette Sand. Også hendes mand har haft stor glæde af det. Han har tabt sig 10 kilo, og hans gigt og hudproblemer er forsvundet ved at følge Luunas program.
  
Den bedste investering
Anette ser TFA-forløbet som en investering i sig selv – en investering, der både har ført til et varigt vægttab og en smertefri hverdag, og som har påvirket hende som menneske.

”Det er helt sikkert de bedste penge, jeg nogensinde har brugt på mig selv. Jeg har fået et større overskud i hverdagen, bedre selvværd og mere energi. Det er simpelthen bare blevet lettere at være mig – i mere end én forstand,” smiler Anette.

Er du blevet nysgerrig og vil læse mere om TFA-metoden (ToFeelAmazing), så kan du gøre det lige her.

Du kan også klikke ind og læse flere historier fra de andre skønne deltagere på forløbet på Trustpilot lige her.