Podcast vægtig viden med Luuna sommer

Podcast Vægtig Viden

En podcastserie fra forfatter, vægttabs- og livskvalitetsekspert Luuna Sommer om sin egen kamp mod kiloene og om den metode, der har ændret livet for hende selv og de godt 4000 mennesker, hun har hjulpet. En metode, hun tør love hjælper, kvinder 45+, der slås med kiloene.

Velkommen til en podcast der skal give dig håb, inspiration, mod og lyst til at tage styringen tilbage og dermed bevæge dig skridtet videre mod døren til et forvandlet liv også efter de 45+

Et liv med DIG som hovedperson ❤️

Find den også på Apple podcast og Spotify.

I dag er Luuna en slank 66-årig kvinde, men det meste af sit liv har hun kæmpet med overvægt og mislykkede og opslidende slankekure. Da hun stod foran sin 60-års fødselsdag besluttede hun sig for at ændre sit liv.

Hendes vægttab lykkedes, og i dag har hun bygget en succesfuld forretning op om sin metode, hvor hun bl.a. hjælper overvægtige med at smide kiloene – og holde dem væk. Men der sker så meget mere end det, når kroppens biokemi kommer i balance, og selvbebrejdelserne og selvkritikken forsvinder, for så åbner døren til et helt nyt liv sig.

VÆGTIG VIDEN – hvad og hvorfor?

Lyt med og få svaret på hvorfor jeg har lavet denne podcast, hvad du får ud af det – og hvorfor det hedder netop vægtig viden! ❤️

Podcasten er lavet i samarbejde med Jakob Sloth Linneberg fra Ugli Fruit Productions.