Lone Ellice Engel

Lone Ellice Engel

69 år. Startvægt: 75 kilo. Nuværende vægt: 65 kilo. Lone tabte sig 8 kilo på forløbets 40 dage og har efterfølgende tabt sig 2 kilo mere. Samlet 10 kilo og vægten er stabil her knap ét år senere.

“Alle pengene værd – og mere til”, siger Lone Engel, da kiloene begyndte at rasle af.

Den 17. juli 2018 klokken 16.00 kickstartede Lone Engel sit nye liv. Lone var aldrig kommet i gang med ”40 dage”, hvis ikke hendes mand havde presset på. I dag ærgrer hun sig bare over, at hun ikke gik i gang noget før.

”Jeg begyndte at følge ”40 dages forvandling” en time efter, at jeg havde modtaget de første kostplaner. Ud røg pasta, brød, sukker og søde sager. Ind kom avokado, grønne salater, gode madolier, kød og fisk.”

For godt til at være sandt

Det holdt ellers hårdt. Efter mange mislykkede forsøg på at tabe sig nærede hun en dyb mistillid til ”slankekure”, kostomlægninger og løfter om vægttab.

“Jeg troede ikke på, at jeg ville tabe mig på forløbet. Overhovedet ikke. Det lød for godt til at være sandt. Jeg havde prøvet så meget, der ikke virkede. Orkede ikke flere nederlag. Luuna gav endda garanti for at tabe sig 7 kilo på 40 dage. – Det kan hun sagtens sige, tænkte jeg.”

Fra skeptisk til begejstret

Lones mand formåede alligevel at overtale hende til at investere i ”40 dage”. Nøjagtig tre dage inde i forløbet, vendte hendes skepsis til begejstring.

“Nu har jeg betalt, og så giver jeg det en skalle, tænkte jeg. Det gjorde jeg. Jeg tabte 1,5 kilo de første tre dage – uden at være sulten. Min mand var solidarisk, han fulgte kostplanen og tabte sig endnu mere. De gode resultater gav blod på tanden. Her var endelig noget, vi kunne bruge. I dag har vi ændret livsstil, spisevaner og indholdet i vores køleskab totalt. Når vi er ude at spise, deler vi for eksempel en portion – det er godt både for os og pengepungen.”

Det er alle pengene værd

“Jeg må bare sige, at det er alle pengene værd og mere til, for den investering har givet os så meget godt. Der er support hele vejen, og du er ikke er alene med spørgsmål og tvivl. Jeg har brugt Facebookgruppen flittigt og har skrevet til Luuna og fået hjælp, når jeg har haft brug for det.”

Jeg elsker at danse

Efter to operationer i skjoldbruskkirtlen tog Lone en del på. Ud over det, er hun opereret i knæet, som har gjort ondt i årevis. Men de negative bivirkninger ved operationerne er forsvundet i takt med, at Lone er blevet lettere og mere glad for sig selv og sin krop.

“Efter mit vægttab gør knæet ikke ondt mere. Jeg kan gå lange ture langs stranden, spille fodbold med børnebørnene, og jeg elsker at danse! Mine mormorarme er reduceret til det halve. Min hud er pænere – appelsinhuden på lårene er helt væk.

Lone Engels størst gevinst ved at deltage i ”40 dage” er en ny og strålende selvtillid

“De der sejre… Den der fornemmelse, da jeg tog min bikini på, og den var blevet for stor… Det var et stort øjeblik. Det bedste er, at jeg har fået min selvtillid tilbage. Jeg har fået mere energi, er mere glad – der er gang i den! I feel amazing!”

Er du blevet nysgerrig og vil læse mere om TFA-metoden (ToFeelAmazing), så kan du gøre det lige her.

Du kan også klikke ind og læse flere historier fra de andre skønne deltagere på forløbet på Trustpilot lige her.