Bente Sloth

Bente Sloth

55 år og cheføkonoma. Tabte 8 kilo på forløbets 40 dage og yderligere 2 kilo bagefter. Samlet 10 kilo og her næsten 5 år senere er vægten stabil.

“Min krop er blevet genstartet – sukkertrangen og 8 kilo er væk.”

”Jeg er kostfaglig uddannet og har altid arbejdet med mad og ernæring. Vægtmæssigt svinger jeg med de der 8-10 kilo og kan tage på af en halv ostemad. Jeg har været på sindssygt mange kure. Eksperimenteret med tomatsuppe, juicekure, proteinkure, talt kalorier, fastet – alt muligt, som måske efterhånden har ødelagt mit naturlige stofskifte.”

Det sker ikke for mig

“Luunas forløb gjorde mig nysgerrig. Jeg kendte lidt til ketose, men jeg havde ikke tænkt på det i forbindelse med vægttab. Da hun i et webinar fortalte om sin faglige baggrund, og prisen for ”40 dage” virkede overskuelig, gav jeg det chancen. Jeg var dog overbevist om, at jeg var anderledes end alle de andre kvinder i forløbets Facebookgruppe, der tilsyneladende nemt tabte sig 7-8-9 kilo på forløbet. Jeg troede ikke på, at det kunne lade sig gøre for mig.”

En øjeblikkelig forandring

“Jeg blev overrasket, da jeg mærkede en øjeblikkelig fysiologisk forandring i min krop. Jeg fik en fornemmelse af velvære og tilpashed, som jeg har savnet. Allerede efter en uge forsvandt mine poser under øjnene sammen med oplevelsen af, at mine ben hæver, når jeg går i høje hæle eller sidder ned længe. Jeg stoppede faktisk med at tage næsespray, som jeg gjorde for at få hævelserne til at forsvinde.”

Holder vægten

“I løbet af 40 dage tabte jeg 8 kilo! Det havde jeg ikke forestillet mig, at jeg kunne gøre så hurtigt. Den største gave er næsten, at mit blodsukker er blevet stabiliseret, så jeg ikke konstant tænker på slik og chokolade. Det er en helt ny fornemmelse, at min krop ikke kræver sukker. Efter de 40 dage og henover sommeren har jeg ikke taget på, fordi jeg fortsat bruger mange af principperne fra forløbet. For eksempel spiser jeg ikke længere efter aftensmaden. Det virker godt. Det er første gang jeg holder et vægttab.”

En befrielse og en gave 

“Jeg føler, min krop er blevet genstartet, og jeg er bedre rustet til en kommende overgangsalder. Jeg tænker ikke længere på min vægt og mad hele tiden. Det føles ikke som en slankekur eller en straf, og min kost er ikke meget anderledes end det, som alle andre spiser. Derfor kan forløbet i høj grad bruges som starten på en ny livsstil. Det er en befrielse og en gave. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle komme så langt.”

Er du blevet nysgerrig og vil læse mere om TFA-metoden (ToFeelAmazing), så kan du gøre det lige her.

Du kan også klikke ind og læse flere historier fra de andre skønne deltagere på forløbet på Trustpilot lige her.