Pia Helweg Johansen

Pia Helweg Johansen

58 år. Har tabt 18 kilo.

Pia har nu holdt vægten i 1,5 år: “Jeg tabte 18 kilo uden nogensinde at være sulten”.

Pia Helwig Johansen, som er 58 år og driver Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov i Holtug i Store Heddinge, siger:

“Jeg har villet tabe mig i 20 år. Men jeg kunne bare ikke knække koden til hvordan”

Indtil den dag, hvor Pia primært gjorde én ting anderledes (det kommer vi tilbage til om lidt). Så oplevede hun for første gang, at det ikke var svært at tabe sig.

Kiloene kom af hurtigt og det bedste af det hele: “Jeg var aldrig sulten, mens jeg tabte mig!“, som hun meldte tilbage.

Pias tabte 18 kilo og har indtil videre holdt vægten i 1,5 år. Det, der startede som en slankekur, er nu blevet en fast forankret livsstil.

“Udover vægttabet, som var det vigtigste for mig, er mit almene velbefindende godt, min fordøjelse fungerer bedre, og min hjerne er hurtigere. Jeg er gået ned i en tøjstørrelse, som jeg ikke har kunnet passe, siden jeg var 20. Og det helt fantastiske er: Jeg har mindre livvidde nu, end da jeg var 18 år!”

Men hvad var så den ene ting, Pia gjorde anderledes?

Den korte forklaring er, at Pia skar ned på kulhydraterne.

“Jeg kunne ikke knække koden til vægttabet, før jeg fandt ud af, at det var kulhydraterne, der drillede mig. Nu har jeg fået åbnet for bevidsthed om, hvad der sker, når jeg får gluten, stivelse og sukker. Men jeg kan sagtens vælge at give slip indimellem til fx familiefødselsdage, for jeg kender vejen til hurtigt at komme tilbage på sporet igen.”

Hvis du selv har prøvet at skære ned på kulhydraterne, så ved du, at det ikke er helt så enkelt. Det var det heller ikke for Pia. Selvom hun for eksempel havde prøvet at spise efter ’low carb high fat’-principperne (få kulhydrater, meget fedt), så havde hun brug for hjælp til at få den kulhydratlave kost til at faktisk at fungere.

For hun ville gerne tabe sig samtidig med, at hun følte sig mæt og veltilpas.

Det var præcist det, Pia fik hjælp til, da hun for to år siden startede på forløbet 40 Dages Forvandling (og senere fortsatte på Livsvarig Forvandling).

Her fortæller Pia om, hvorfor det var så nemt endelig at slippe de ekstra kilo og holde vægttabet:

“Luunas system gør det nemt at følge i hverdagen. Jeg kan på rygraden, hvad der cirka skal være af protein, fedt, frugt og grønt i mine portioner. Jeg brugte Facebook-gruppen meget i den periode, hvor jeg tabte mig. Der er så meget erfaring, og folk er gode til at dele og besvare spørgsmål. Fællesskabet derinde er noget helt særligt.”

Pia Helweg Johansens forvandling

Er du ligesom Pia også træt af at veje for meget, og har du har prøvet en masse forskellige kure?
Måske har du hver gang haft samme oplevelse:

  • Kosten virker fedtforskrækket.
  • Maden smager ikke af noget.
  • Du er sulten kort efter, at du har rejst dig fra bordet.
  • Resultatet af kuren bliver hver gang det samme: Kiloene slipper ikke rigtigt. (Og hvis du taber dig, så kommer kiloene hurtigt på igen.)

Så kan du vælge at gøre det samme som Pia og slippe for sulten samtidig med, at du taber dig. Jeg lærer dig præcist, hvordan du skruer på knapperne, så også holder vægttabet resten af livet:

Se mere her, hvis du vil tabe dig (mindst) 7 kg i løbet af de næste 40 dage.