Jeg havde ingen lyst til at fejre min 60 års fødselsdag

Fedt forbrænding

Jeg har funderet en del over forandringer denne sommer. Forandringer rammer os, eller vi vælger dem selv. Men sikkert er det, at de kommer. En af de helt store forandringer i mit liv indtraf, da jeg fyldte 60 år.

Det var den dag, jeg opdagede, at jeg slet ikke havde lyst til at fejre min fødselsdag.

På ydersiden så jeg ud som det, jeg vil kalde størrelse telt. Men det var ikke bare de kilo, der sad på kroppen, som tyngede mig. Det var lav energi. En dyb følelse af utilpashed. Lavt selvværd. Tunge tanker.

Jeg stoppede op og gjorde status:

  • Jeg var 59 år.
  • Et travlt arbejdsliv – til tider lidt for travlt.
  • Overvægt.
  • En virkelig insisterende sød tand (der kunne få mig til at sætte mig ud i min bil og køre 20 kilometer til bageren for at hente brød eller kage).
  • En historik med yoyovægt og erfaring med stort set alle de slankekure, der findes på markedet. De virkede, mens de stod på, og derefter vendte jeg tilbage til den overvægt og træthed, der efterhånden var blevet min normaltilstand.
  • Da jeg ramte 40’erne, virkede de sædvanlige yoyokure ikke længere.
  • TRÆT – jeg var så træt, trist og uoplagt.

Det var her, jeg traf en dyb beslutning om, at jeg ville skabe en forandring.

Det kunne simpelthen ikke passe, at man skulle være der, hvor jeg var i livet.

Fanget i en 59-årigs krop, der mest af alt føltes som en på 90.

Jeg er en af dem, der ved allermest om ernæring, kost og kroppens fysik. Jeg drev en ernæringsklinik i London, holdt foredrag om området og var med på den nyeste forskning. Og alligevel kunne jeg ikke skabe en tilværelse med balance for mig selv. Trods min indsigt, mine uddannelser og min viden, skulle jeg hele tiden gribe til kure og opslidende forløb for at finde tilbage til mig selv igen.

Der var et Missing Link.

Jeg gik tilbage til bøgerne og forskningsresultaterne. Jeg læste, og jeg genlæste al den forskning og viden, der er om forbrænding, insulin og kroppens evne til at restituere. Det var her, jeg opdagede den lille detalje, som kom til at få afgørende betydning, og som i dag har hjulpet tusindvis af mennesker med at tabe sig. Og jeg mener ikke blot til kortvarige vægttab, men til livslange forvandlinger.

Du kan læse alt om insulinresistens, og hvordan skjult insulinresistens kan forhindre dig i at slippe de overflødige kilo, her.

Jeg taler om et livsvarigt vægttab med en krop i balance.

Kiloene falder, og energien stiger – uden sult, uden sukkertrang og kamp. Og UDEN at skulle presse sig selv til motion. Det handler kort fortalt om, at mange af os, der kæmper med vægten, i virkeligheden har en skjult insulinresistens.

Det betyder, at selvom vi umiddelbart spiser sundt, så kan kroppen ikke tabe sig, fordi fedtforbrændingen ikke er aktiveret.

Men med få justeringer kunne jeg endelig skabe et kostprogram, som satte gang i fedtforbrændingen. Herfra gik det stærkt. Jeg har tabt mig og holder vægten. Fik energien og livsglæden tilbage. Og tusindvis af andre kvinder (og mænd), der for længst havde givet op – eller var blevet opgivet af deres læge – har haft samme gavn af mit forløb.

Desuden opdagede jeg, at mange af dem, jeg har haft i forløb, har oplevet overraskende forbedringer på hele deres helbredstilstand.

De melder både om forbedret stofskifte, kolesterol, blodtryk, blodsukker, migræne, ledsmerter, overgangsalderens symptomer eller søvnløshed. 

“Kan det virkelig passe?”, tænker du måske…

Ja, jeg ved godt, at det lyder for godt til at være sandt. Men det er blot et spørgsmål om at se på den forskning og viden, der er, på en ny måde. Det er ikke hokuspokus – nærmere sund logik.

Her kan du for eksempel læse, hvad Nanna, Linn, Henriette, Karina, Unni, Else, Lisbeth, Maria, Lone, Charlotte og de mange, mange andre kvinder (og mænd) har oplevet ved at komme på forløbet hos mig.

Måske er du selv klar til at tage skridtet til en livsvarig forandring?
En forandring, der en gang for alle gør op med slankekure, træningsprogrammer og vigtigst af alt: En forandring, der giver dig ENERGIEN og LIVSGLÆDEN tilbage.

Der kommer aldrig et bedre tidspunkt end NU.

Læs mere om mit forløb her.

GAVE TIL DIG:
Hør onlineforedraget om, hvordan du  bliver slank, sund, glad og fuld af energi. Én gang for alle.

På bare 60 minutter lærer du, hvordan du slipper for slankekure, der gør dig træt, sur og sulten – og hvordan du endelig bliver slank, sund, glad og fuld af energi. Det koster dig ikke en krone.

PS. Selvom du udsætter din forandring en smule, håber jeg, at min historie kan give dig håb. At den kan huske dig på, at du ikke behøver at føle dig som en kone i et telt. At du er en kvinde i en stærk krop – også selvom du har rundet 50 eller har smerter i kroppen eller for mange kilo sidebenene. At du har ret til at komme tilbage til den normaltilstand, du var engang. For det fortjener du.