Luuna Sommer_Mærke_gul

TAB (mindst) 7 KILO PÅ 40 DAGE

… med TFA-metoden. Tag på din sidste slankekur nogensinde, slip dine overflødige kilo uden sult og afsavn – og bliv sund, slank, glad og fuld af energi.

Har du søgt i årevis efter en slankekur, hvor du også kan holde vægten bagefter?

Du har garanteret – som jeg – slæbt dig igennem en ørkenvandring af slankekure (der lovede guld og grønne skove) blot for at se badevægten håne dig igen allerede få uger efter kurens afslutning.

Enten kom kiloene igen med rasende fart, eller du har svært ved at slippe dine ekstra kilo uanset, hvor meget du prøver.

Korrekt?

Du kender nok også til det stik af smerte og tristhed, du oplever, når du ser dig selv i spejlet og kritisk skanner for nye eller større ‘håndtag’ siden sidst …

Lyder det bedrøveligt bekendt?

Så gætter jeg på, at du også har fået nok af … 

… talløse slankekure, som kun næsten virker (eller kun i få uger hvis du er heldig).

 … varierende viljestyrke og selvkontrol, hvor hovsa-mad og den søde tand ofte styrer dit liv.

… at føle dig alene og ensom med dit vægtproblem.

… skuffelser, nederlag, mindreværd og – i værste fald – selvhad.

… at føle dig usexet eller ikke kunne passe det lækre tøj i dit skab længere.

… eller måske har du endda så svært ved at finde tøj, du vil gå i, at du helt har opgivet at shoppe tøj.

Men sådan behøver det ikke være.

Ikke længere.

Overvej et øjeblik ALLE de områder af dit liv, der ændrer sig positivt, når du endelig slipper dine ekstra kilo (uanset hvor meget du før har prøvet at tabe dig og holde vægten uden held). Ændringer, som er kommet for at blive, vel at mærke – én gang for alle.

Pas på dig selv og din krop

En slankekur virker ikke, når maden ikke er indbydende og velsmagende – eller når kuren kræver for meget træning og umenneskelig viljestyrke for at holde ved.

DU ved det.

Og JEG ved det …

Når en slankekur kræver næsten umenneskelig viljestyrke kombineret med skrigende sult og stejlt stigende sukkertrang, så holder den ikke. Jo, okay – måske en uge. Eller to. Men ikke noget, der batter. Kiloene sniger sig tilbage igen på et eller andet tidspunkt.

Når kuren kræver 3, 4 eller 5 ugentlige dage i fitnesscentret og 35-minutters løbeture hver anden dag i al slags vejr, så holder den ikke i længden.

Og når din nyfundne livsstil kræver dyrt indkøbte styrketræningsredskaber, tvivlsomme elektriske slankeapparater, fantasifuldt fedtprocent-måleudstyr og patenterede pulverblandinger … ja, så holder den heller ikke.

Al bøvlet og de løbende udgifter gør den type slankekure til en sur og træls omgang. Så … vi opgiver. (Jeg ved ikke med dig, men jeg har i hvert fald været dér).

Sådan er det ikke med TFA-metoden. Det her bliver ikke som noget, du har prøvet før.

Forestil dig, hvordan du ville have det med dig selv, hvis du endelig kunne slippe dine ekstra kilo – og holde vægten resten af livet…

Brug et øjeblik på at lægge mærke til, hvor meget tid og energi du på nuværende tidspunkt bruger hver dag på at tænke på mad og vægt.

Hvilke følelser har du lige nu i forhold til din krop og mad: Er du for eksempel ofte trist, selvkritisk og skamfuld – eller glad, selvkærlig og energisk?

Hvilke ressourcer ville det frigive, hvis du ikke hele tiden skulle forholde dig negativt til din vægt og krop?

Forestil dig også, hvordan dit forhold til dig selv forandres, når du har knækket koden til at opnå et varigt vægttab.

Jeg gætter på, du vil …

 være stolt af dig selv

 få mere overskud og energi

 føle dig mere attraktiv og glad

 få styrket selvværd og selvtillid

 tage hul på projekter, du længe har drømt om, fordi du får frigjort flere ressourcer hos dig selv

– det er bare nogle af de positive effekter jeg og mine kursister har oplevet ved at bruge TFA-metoden.

Alle fortjener at blive elsket

TFA-metoden hjælper dig med at tabe mindst 7 kilo på bare de første 40 dage af forløbet (- og du kan slippe mange flere kilo, hvis du fortsætter)

Så ret ryggen.

Skyd brystet frem.

OG GLÆD DIG. For jeg har … nej, ikke guld og grønne skove til dig (igen-igen) – men gode nyheder: Du kommer til at tabe dig mindst 7 kilo de næste 40 dage.

Jeg kan love dig, at mine klienter ikke nøjes med beskedent at tale om gode nyheder … de nærmest jubler begejstrede formuleringer, når de fortæller, hvad TFA-metoden (To Feel Amazing-metoden) og mine forløb til varigt vægttab – og styrket selvværd – har betydet for deres liv. Du kan læse deres udtalelser længere nede.

Så når du tilmelder dig forløbet, tager du samtidig hul på 40 dages forvandling, som gør dig slank, sund og fuld af energi – også i dine egne øjne. Men det stopper ikke der.

Du kan nemlig regne med en livsvarig, blivende effekt – så længe du følger mine anvisninger, som er forskningsbaserede, velafprøvede og forbavsende enkle.

Efter 25 år med yoyo-vægt, fandt jeg nøglen til at tabe mig og holde vægten.

Mit navn er Luuna Sommer, og jeg ved, hvordan du har det, hvis du kæmper med at slippe dine ekstra kilo. Især hvis du er i overgangsalderen.

Jeg har selv kæmpet med yo-yo-vægt i over 25 år, og da jeg ramte overgangsalderen blev det nærmest umuligt at komme af med mine ekstra kilo. Men i 2017 jeg fandt ud af, hvordan jeg kunne tabe mig og holde vægten – uden sult og afsavn. Det er det, jeg lærer dig med TFA-metoden.

TFA-metoden er udviklet på baggrund af mine egne erfaringer med vægttab (jeg har tabt mig +15 kilo og holder vægten) og mere end 20 års erfaring indenfor faget som universitetsuddannet ernæringsterapeut.

Her kan du se min egen forvandling fra juni 2017 til november 2019. Jeg tabte 15 kilo på kun 3 måneder ved at følge principperne i TFA-metoden. Og i dag holder jeg stadig vægten – uden sult, afsavn eller strenge kure. 

slankekur luuna sommer

Det bliver kaldt “den sidste slankekur nogensinde”, fordi det ikke er en kur. Det er en livsstilsændring med lækker, velsmagende mad og enkle principper.

 

Du lærer at slippe dine kilo med TFA-metoden på forløbene “40 Dages Forvandling” (Basisversionen) og “Livsvarig Forvandling” (Guldversionen).

 • På begge forløb får du en grundig vejledning i, hvordan du taber dig (mindst) 7 kilo på de første 40 dage.
 • Du lærer, hvordan du får din krop i fedtforbrænding og kan slippe de genstridige kilo en gang for alle.
 • På forløbene vil du også lære at arbejde med din bevidsthed, så den kan hjælpe dig med dit vægttab.
 • Det bedste ved forløbene er, at du ikke er alene om dit vægttab. Du følges med mig og de andre Amazingere (det kalder vi hinanden i gruppen, fordi det kommer til at føles amazing) i vores hemmelige facebookgruppe. Her hepper vi på hinanden og står klar med råd, opbakning og vejledning på hele din rejse.

Der findes som nævnt både en basis- og en guldversion af forløbet.

Med guldversionen får du oven i alt det, du får i basisversionen, også kendskab til de grundlæggende kostprincipper, der kan få dit vægttab til at vare hele livet, ligesom du lærer, hvordan du ændrer på vaner, der har fulgt dig i mange år.

 

Men … det tager mere end 40 dage, hvis du både vil tabe dig OG lære at holde vægten resten af livet

Derfor vil jeg til hver en tid anbefale dig at vælge Guldversionen. For det tager mere end 40 dage at ændre den livsstil, du har haft de sidste 10, 20, 30, 40 år eller mere.

Men uanset hvilken af versionerne, du vælger, så får du adgang til basisforløbet “40 Dages Forvandling”, hvor du taber dig (mindst) 7 kilo ved at følge TFA-metoden.

40 Dages Forvandling

(Basis-forløbet)

Her får du opskriften til “40 Dages Forvandling”, hvor jeg guider dig til at tabe dig (mindst) 7 kilo på 40 dage. Det jeg kalder for opskriften er fordelt over 3 forskellige moduler.

Herudover får du også adgang til den lukkede facebookgruppe “40 Dages Forvandling – Lev let og føl dig fantastisk”. For at sikre at du får succes med at tabe dig, får du i gruppen både min support samt støtte og inspiration fra alle de andre AMAZINGERE i 40 dage. 

Du får adgang til disse 3 moduler:

MODUL 1: DETOX

Her kommer du til at opleve at din søde tand forsvinder i løbet af et par dage og din krop kommer i fedtforbrænding og begynder at fortære dine fedtdepoter. Du får balance i blodsukkeret og kan forvente at tabe dig 2-4 kilo på de første 14 dage. Du får også mere energi og bliver gladere.

Modul 1 består af:

 • En effektiv kostplan hvor jeg vejleder dig om, hvordan du sammensætter din kost af helt almindelige fødevarer ud fra de principper, jeg lærer dig.
 • Guidede meditationer.
 • Øvelser.
 • Symptomskema.

MODUL 2: AKTIVT VÆGTTAB

Du taber dig yderligere 2-3 kilo. Kroppen og cellerne begynder at fungere bedre, og kroppen kan begynde at hele. Du vil også opleve en bedre søvn, færre symptomer i forbindelse med overgangsalder, snorken forsvinder, smerter og stivhed reduceres, og meget andet godt.

I denne periode får du øget bevidsthed om, hvad kiloene vil fortælle dig, og hvordan mad indvirker på dig.

Modul 2 består af:

 • Tilføjelser til kostplanen.
 • Guidede meditationer.

MODUL 3: NYE VANER OG HELING

Du bliver bevidst om at drage mere omsorg for dig selv og udvise selvkærlighed. Det bliver nemmere i takt med, at du taber dig, får mere energi og overskud. Du får også indsigt i dine følelser og vaner og får lyst til at vælge denne nye måde at leve på, fordi det føles rigtigt.

Du kan forvente at tabe dig yderligere 1,5-2,5 kilo og begynder at føle dig fantastisk, fordi din krop fungerer bedre. Du vil nu være gået en hel tøjstørrelse ned, siden du startede på din rejse. Du kan smile til dit spejlbillede igen, din hud følger pænt med og du får større selvtillid og højere selvværd.

Modul 3 består af:

 • Flere tilføjelser til kostplanen.
 • Guidede meditationer.

Livsvarig Forvandling

(8 måneders GULD-forløb)

Vi kan ikke ændre en mangeårig livsstil på kun 40 dage OG nemt holde vægten i længden. Din nye livsstil skal tilpasses, så du ikke går i stå i dit vægttab eller tager dine tabte kilo på.

Derfor har jeg lavet Livsvarig Forvandling, hvor du – udover adgangen til alt i BASIS-versionen med de 3 moduler – også får ekstra 6 måneders adgang til ekstra viden og støtte fra mig og de andre i den lukkede facebookgruppe “Livsvarig Forvandling: Lev let og føl dig fantastisk”.

Det er din garanti for, at du ikke tager de tabte kilo på igen og kan holde din nye vægt resten af livet. I facebookgruppen “Livsvarig Forvandling: Lev let og føl dig fantastisk” får du råd og vejledning om, hvordan du tilpasser din livsstil efter de 40 dage, eller når du har tabt dig det, du gerne vil.

Mere VIDEN og fortsat FÆLLESSKAB er de to vigtigste ting for at vægttabet kan fortsætte og forblive stabilt efter de 40 dage, eller når du har nået dit mål. Det får du i GULD-versionen med samlet 8 måneders medlemskab.

For med den rigtige viden og support fra både mig og de andre amazingere bliver det ganske enkelt nemmere at træffe – og holde fast i – de gode beslutninger, der understøtter dit helbred, velvære, din selvtillid og din slanke talje.

En investering i forløbet er den ultimative kærlighedserklæring til dig selv og dit liv …

… for selv om det lyder hårdt, er sandheden, at vi dag for dag har mindre tid tilbage til at folde vores fulde glæde og potentiale ud – i første række for vores egen skyld; som slanke, sunde, glade og fulde af energi.

Så enkelt, overskueligt og effektivt bliver dit vægttab med TFA-metoden

Du kan glæde dig til et forløb med blandt andet …

3 moduler, der guider dig igennem

 En virkningsfuld kostplan, som viser dig hvor meget og hvornår du skal spise og hvad du kan vælge imellem (altsammen alm. madvarer, inkl. indkøbsliste).

Korte lydfiler og simple øvelsesark tilpasset modulerne.

At din søde tand og sult forsvinder i løbet af den første dag eller 2.

… og meget mere.

Da du formentlig har travlt med mange andre ting, er forløbet netop fleksibelt sammensat med bl.a. lydfiler og korte skriftlige instruktioner, så du kan flette det ind, når det passer dig.

Det fortæller andre om forløbene:

“Det nye mindset gør en kæmpe forskel og har været medvirkende til, at det endelig er lykkedes mig at tabe mig.”

”Da jeg begyndte hos Luuna, var jeg ved at kaste op over mig selv og havde brugt et helt år på at tabe fire kilo med hjælp fra en diætist og en hel del træning.

Nu har jeg tabt mig 12 kilo og generne fra min overgangsalder som dårlig søvn, hedeture og væskeophobning i kroppen er også fuldstændig forsvundet. Jeg sover godt, jeg har god energi og føler mig virkelig godt tilpas.”

Sådan fortæller Connie Schlichtkrull på 59 år. Hun tabte sig 7,5 kilo på de første 40 dage og har samlet sluppet 12 kilo.

Læs Connies egen historie her >

“Mange siger, at det er meget svært at tabe sig, når man ikke er helt ung mere ( jeg er 62 år) men her i denne gruppe beviser man, at det sagtens kan lade sig gøre.”

Tove Høyer, 62 år

“Jeg er stofskiftepatient og har alligevel tabt 7,8 kg på 40 dage.”

”Det er helt vildt, hvad der er sket, siden jeg startede på forløbet i april. Den der hjernetåge, du ofte har som stofskiftepatient, er væk. Selv yoga er blevet lettere, og forleden cyklede jeg ubesværet op ad bakke i 5. gear. Jeg har fået talje og ser nu et spejlbillede af mig selv, som jeg ikke har set i 12 år. De 7,8 kilo, som jeg har tabt, føles som 20!”

Sådan fortæller Mona Larsen på 55 år. Efter 4 måneder har hun et stabilt vægttab på 9,5 kilo.

Læs Monas egen historie her >

Er det blevet tid til at forkæle dig selv med din sidste slankekur nogensinde? Vil du lære, hvordan du slipper af med dine overflødige kilo en gang for alle – uden sult og afsavn – og bliver sund, slank, glad og fuld af energi?

I både forløbets basisversion 40 Dages Forvandling og guldversionen Livsvarig Forvandling får du:

3 moduler med grundig gennemgang af den gennemtestede TFA-metoden, der hjælper dig med at tabe dig (mindst) 7 kilo alene på de første 40 dage. Og flere kilo derefter – især hvis du tilmelder dig guldversionen Livsvarig Forvandling.

 En virkningsfuld kostplan, som viser dig hvor meget og hvornår du skal spise samt hvad du kan vælge imellem (inkl. indkøbsliste).

Adgang til Facebook-gruppen “40 Dages Forvandling: Lev let og føl dig fantastisk” med support, støtte og inspiration fra alle fra mig og alle de andre AMAZINGERE i de første 40 dage.

Korte lydfiler og simple øvelsesark tilpasset modulerne.

At din søde tand og sult forsvinder i løbet af den første dag eller 2.

Når du tilmelder dig GULDVERSIONEN Livsvarig Forvandling, får du oveni alt det ovenfor også:

6 måneders ekstra adgang til viden og støtte – din garanti for, at du ikke går i stå med vægttabet og undgår at tage de tabte kilo på igen.

Adgang til fortsætterforløbets facebookgruppe “Livsvarig forvandling: Lev let og føl dig fantastisk”.

Råd og vejledning i fortsætterforløbets facebookgruppe om, hvordan du tilpasser DIN livsstil efter de 40 dage, eller når du har tabt dig det, du gerne vil.

Adgang til et vidensbibliotek, hvor du døgnet rundt kan finde viden, inspiration og støtte til din nye livsstil. Du har adgang 24/7, så du aldrig er mere end et klik væk fra hjælp, når DU har brug for den.

For at dit vægttab fortsætter, og vægten bliver stabil udover de 40 dage, er der 2 ting, du har brug for: Mere viden og fortsat fællesskab, og det får du i Guld-versionen “Livsvarig forvandling”.

Med den rigtige viden og support er det ganske enkelt nemmere at træffe (og holde fast i) de gode beslutninger, der understøtter dit helbred, dit velvære og din selvtillid.

 

Derfor har andre valgt GULD-versionen “Livsvarig forvandling”:

slankekur Jette
Slankekur Helle - om guld
Karin Nielsen - om GULD
Henriette W - om GULD
Slankekur kari - om guldversionen
slankekur - hos Luuna Sommer

Giv dig selv dit livs bedste gave og tag på din sidste slankekur nogensinde sammen med alle de andre her:

Tænker du:
“Det lyder fantastisk, …men alligevel er jeg lidt i tvivl. Hvad gør jeg?”

Hvis du stadig er i tvivl, så kan jeg egentlig godt forstå dig. Du har (formentlig) masser af ikke-så-heldige slankekure bag dig, så det er naturligt at være i tvivl.

Derfor giver jeg dig en ekstra mulighed for at få afklaring ved at se onlineforedraget, hvor jeg fortæller om de brikker, du mangler i dit slankepuslespil, og hvordan du kommer til at tabe dig mindst 7 kilo på 40 dage.

Det koster dig ikke en krone, naturligvis.

I onlineforedraget kommer jeg nærmere ind på flere elementer i vægttabsforløbet, som for eksempel:

 hvor hurtig du begynder at tabe dig (tælles i dage, ikke uger …)

 hvorfor du allerede efter få dage har lagt din sukkertrang bag dig

 hvordan dit selvværd blomstrer – og du føler dig glad, sexet og tiltrækkende

 hvilke andre positive effekter du kan opleve – fx stærkere immunforsvar, mere energi og drive samt færre forkølelser og ledsmerter

 hvorfor du begynder at sove bedre, være mindre stresset og opleve større selvkærlighed. 

NB!

Onlineforedraget koster dig ikke en krone. Du skal bare tilmelde dig med din emailadresse, så jeg kan give dig adgang. Du bliver samtidigt tilmeldt nyhedsbrevet, som du altid kan afmelde dig med et enkelt klik.

Uanset om du efterfølgende ender med at tilmelde dig forløbet eller ej, får du på onlineforedraget både viden  om og forståelse for, hvad der spænder ben for dit vægttab. Du vil endelig forstå, hvorfor du ikke har kunnet tabe dig – eller bevare – vægttabet indtil nu.

Er du klar til at få din slanke talje tilbage og blive glad for dit spejlbillede igen?

Også selvom du måske føler, du har prøvet alt før, og har svært ved enten at tabe dig – eller har taget de tabte kilo på igen og igen. Med TFA-metoden lærer du, hvad der skal til for at du endelig kan slippe dine ekstra kilo og blive slank, sund, glad og fuld af energi. Resten af livet.

Jeg glæder mig til at hilse på dig og guide dig på din rejse.

Du kommer ikke til at fortryde det.

Kærlig hilsen
Luuna Sommer

Få to velsmagende opskrifter til en sundere livsstil

Lige nu forærer jeg dig 2 opskrifter fra min nye koge- og livskvalitetsbog "Vejen til et let liv". De koster dig ikke en krone. Du bliver samtidigt tilmeldt nyhedsbrevet.

velsmagende opskrifter til en sundere livsstil

Tak for din interesse i opskrifterne. De er på vej til din indbakke.