Onlineforløb til dig, der vil på din sidste slankekur:

Tab (mindst) 7 kilo på 40 dage -uden sult og afsavn

Sådan slipper du af med dine overflødige kilo med TFA-metoden og holder vægten bagefter (selv når du har prøvet alt andet).

To feel amazing metoden

Et trin-for-trin-forløb til dig, der kæmper med at slippe de ekstra kilo – og som vil være slank, sund og fuld af energi efter blot 40 dage (også selvom du måske er i overgangsalderen). Uden opslidende træning, mærkeligt pulver og glubende sult.

Genkender du det her:

 • Du er frustreret over, at ingen af de kure, kostvejledninger eller kogebøger, du har prøvet, hjælper dig af med de overflødige kilo i længden. Tværtimod.
 • Du oplever, at vægttabet simpelthen stopper efter 3-5 kilo. Og det gør ingen rigtig forskel for vægttabet at gå i fitnesscentret eller skære kartoflerne væk.
 • Du er træt af at falde tilbage i dine dårlige vaner uden at vide, hvordan du kommer tilbage på sporet igen (for ja, det kan man godt).
 • Du er ked af, at en sød tand og hovsa-mad styrer dit liv.
 • Du føler dig alene med dit vægtproblem.
 • Du savner at kunne mærke i din krop, når du egentlig er mæt.
 • Du oplever, at du føler dig usexet, ikke kan passe det lækre tøj i dit skab længere – eller måske du helt har opgivet at købe nyt tøj.
 • Du har brug for, at der skal ske noget. Nu.

Så lad mig fortælle dig en lynversion af min egen historie: Jeg har selv kæmpet med yoyo-vægt i 25 år og prøvet de fleste kure, der findes.

Da jeg ramte overgangsalderen, blev det nærmest umuligt at komme af med mine ekstra kilo.

Men sådan behøver det ikke at være.

For der findes en metode, der rent faktisk virker.

Den virkede for mig. Jeg tabte selv 15 kilo på 3 måneder. Jeg holder vægten. Og jeg har aldrig haft mere energi end nu.

Og den her metode: Den kommer også til at virke for dig.

På mine online forløb lærer du TFA-metoden (To Feel Amazing-metoden), som ikke blot lærer dig at tabe (mindst) 7 kilo på 40 dage.

Du opnår et varigt vægttab – uden at du bliver sur, sulten eller træt undervejs ☺ Det er en høj ambition, men jeg er her for at indfri den sammen med dig.

I onlineforløbet tager jeg dig i hånden og viser dig:

 • Hvordan du får din krop i fedtforbrænding og kan slippe de overflødige kilo en gang for alle. Og nej, det behøver slet ikke være super kompliceret.
 • Hvorfor du ikke lykkes med at tabe dig lige nu (og nej, det har ikke noget med din viljestyrke at gøre!)
 • Hvilken rækkefølge, du skal gøre tingene i (her kan jeg godt love mindst 1 aha-oplevelse).
 • Hvordan du går fra ’dellemad’ til ’cellemad’, som er næringsrig og anti-inflammatorisk, der får alle dine celler, hjerne og krop til at stortrives (og du endelig taber dig – og kan holde vægttabet resten af livet).
 • Hvordan du arbejder med din bevidsthed, så du bedst kan hjælpe dig selv undervejs. Jeg lægger vægt på, at det sker på en selvkærlig og tilgivende måde, så du for altid slipper for at føle skyld og skam i forbindelse med mad.

Lad os lige få 2 ting på det rene med det samme:

1) Jeg kalder det din “sidste slankekur nogensinde”, fordi det er lige præcis, hvad det er. Det er ikke en kur, men en livsstilsændring med lækker og velsmagende mad lavet af almindelige fødevarer (boller i karry? Ja da. Mørbrad med champignonsovs ? Ork ja!) og enkle principper.

2) Mine kunder oplever, at denne livsstilsændring faktisk er nem for dem. Men det kræver selvfølgelig en indsats at vænne dig til din nye livsstil i starten. Fx kommer du nok til at spise færre måltider i løbet af en dag, end du er vant til lige nu. Det skal du være parat til, men jeg kan love dig, at du kommer til at føle dig mere mæt, end du nogensinde har følt dig før.

Luuna Sommer vægttabs- og livsstilsekspert

Her kan du sige et (sidste) farvel til yoyo-vægt, sukkertrang og et spejlbillede, der gør dig ked af det.

Du kan glæde dig til at:

 Tabe dig (mindst) 7 kilo på 40 dage – og mere, hvis du fortsætter. Og ja, det er uanset dit udgangspunkt eller din alder.

 Sukkertrangen forsvinder efter et par dage (og nej, den kommer ikke tilbage).

 Få redskaberne til at forstå de underliggende biokemiske årsager bag yoyo-vægten, og hvordan du taber dig – uden sult, sukkertrang og hård kamp.

✓ Aldrig mere have lyst til at gå tilbage til din gamle måde at leve på, fordi du kommer til at føle dig bedre tilpas i din krop.

Smile til dit spejlbillede igen. Sådan rigtigt.

Derudover oplever mange af mine kunder også, at de:

✓ Sover bedre om natten.

✓ Får mere energi til ting, de nød at gøre før – fx at gå i haven eller cykle på indkøb.

✓ Har færre smerter.

✓ Får større selvværd, fordi alle selvbebrejdelserne og selvkritikken forsvinder.

Det skyldes, at forløbet er meget mere end en slankekur. Når biokemien kommer i balance, trives kroppen, og mange skavanker udover overvægten forsvinder.

Jeg ved, at jeg kan give dig forudsætningerne for endelig at kunne lykkes med dit varige vægttab. De første 7 kilo kan være smidt allerede om 40 dage. Såfremt du følger forløbet i den rigtige rækkefølger og anvender de råd, jeg giver dig ☺

Hvordan ved jeg det?

Fordi tusindvis af kvinder (og nogle mænd) allerede har gennemført forløbet og fået forrygende resultater – også på den lange bane. Mød nogen af dem her:

Hvad siger de andre om forløbet?

Forløbet er perfekt til dig, der …

 • Har kæmpet med vægt i en stor del af dit liv og er klar til aldrig mere at skulle på en ny slankekur.
 • Har passeret de 40 og føler, at du lever på 50 % på grund af for mange uønskede kilo. Uden at du kan forklare hvorfor.
 • Har mistet din energi og gejst, samtidig med at kiloene har sat sig – og længes efter at få mere overskud igen
 • Føler dig alene om at skulle kæmpe kampen mod kiloene og savner professionel guidning og opbakning fra andre ligesindede, så du kan holde fast i de gode vaner.
 • Er træt af at høre dig selv sige ”når jeg engang taber mig, så …”

Du kan glæde dig til et forløb med:

 • 3 moduler, der guider dig enkelt, overskueligt og effektivt igennem dit vægttab med TFA-metoden.

 • En virkningsfuld kostplan, som viser dig:
  – hvor meget du skal spise
  – hvornår du skal spise
  – hvad du kan vælge imellem.

 • Og bare rolig: Det er helt almindelig mad, som du kan købe i dit lokale supermarked. Du får selvfølgelig også en indkøbsliste oveni.

 • Korte lydfiler og simple øvelsesark, der er tilpasset en hverdag, hvor du også bruger tid på en masse andet.

 • Opbakning af et helt hold af Amazingere (det kalder vi hinanden i gruppen, fordi det kommer til at føles amazing) i vores hemmelige Facebook-gruppe. Her hepper vi på dig og står klar med råd, opbakning og vejledning på hele din rejse.

  Du kan vælge imellem 2 versioner af forløbet. For det tager mere end 40 dage, hvis du både vil tabe dig OG lære at holde vægten resten af livet.

  Det er netop årsagen til, at jeg anbefaler dig at vælge Guldversionen ”Livsvarig Forvandling”. Men uanset hvilken af versionerne, du vælger, så får du adgang til basisforløbet “40 Dages Forvandling”, hvor du taber dig (mindst) 7 kilo ved at følge TFA-metoden.

  40 DAGES FORVANDLING

  Basisforløbet

  MODUL 1: DETOX

  Din søde tand forsvinder i løbet af et par dage, og din krop kommer i fedtforbrænding og begynder at fortære dine fedtdepoter. Du får balance i blodsukkeret og kan forvente at tabe dig 2-4 kilo på de første 14 dage.

  Modul 1 består af:

  • En effektiv kostplan, hvor jeg vejleder dig om, hvordan du sammensætter din kost af helt almindelige fødevarer ud fra de principper, jeg lærer dig.
  • Guidede meditationer.
  • Øvelser.
  • Symptomskema.

  MODUL 2: AKTIVT VÆGTTAB

  Du taber dig yderligere 2-3 kilo. Kroppen og cellerne begynder at fungere bedre, og kroppen kan begynde at hele. Andre oplever også: bedre søvn, færre symptomer i forbindelse med overgangsalder, snorken forsvinder, og at smerter og stivhed reduceres.

  I denne periode får du øget bevidsthed om, hvad kiloene vil fortælle dig, og hvordan mad indvirker på dig.

  Modul 2 består af:

  • Tilføjelser til kostplanen.
  • Guidede meditationer.

  MODUL 3: NYE VANER OG HELING

  Du bliver bevidst om at drage mere omsorg for dig selv og udvise selvkærlighed. Du får også indsigt i dine følelser og vaner og får lyst til at vælge denne nye måde at leve på, fordi det føles rigtigt. Det er hele forudsætningen for at kunne holde vægttabet fremover. Du kan forvente at tabe dig yderligere 1,5-2,5 kilo.

  Modul 3 består af:

  • Flere tilføjelser til kostplanen.
  • Guidede meditationer.

  Din investering i at tabe (mindst) 7 kilo på 40 dage:

  5.498 inkl. moms

  (Og ja, det er muligt at dele betalingen op i 2 rater, uden at det koster dig en krone ekstra).

  For det beløb får du:

  • Den komplette guide til, hvordan du taber (mindst) 7 kilo på 40 dage, fordelt på de 3 moduler i basisforløbet. Du bevarer adgangen til den efter din tid i FB gruppen slutter.
  • Adgang til den lukkede Facebook-gruppe “40 Dages Forvandling – Lev let og føl dig fantastisk”. For at sikre at du får succes med at tabe dig, får du i gruppen både min support samt støtte og inspiration fra alle de andre Amazingere i 60 dage. Det giver dig god tid til at forberede dig.

  Beløbet svarer nogenlunde til udgifterne til nyt tøj, fordi du er vokset ud af det, der hænger i skabet. Om 40 dage kan du i stedet finde noget af det favorittøj frem, som hænger bagerst i skabet. Og så har jeg slet ikke sat værdi på den glæde, du opnår ved at kunne slippe for frustrationerne over ikke at kunne tabe dig.

  LIVSVARING FORVANDLING

  8 måneders GULD-forløb

  Vi kan ikke ændre en mangeårig livsstil på kun 40 dage OG nemt holde vægten i længden. Din nye livsstil skal tilpasses, så du ikke går i stå i dit vægttab eller tager dine tabte kilo på.

  Derfor har jeg udviklet Livsvarig Forvandling, hvor du – udover adgangen til alt i BASIS-versionen med de 3 moduler – også får ekstra 6 måneders adgang til ekstra viden og støtte fra mig og de andre i den lukkede Facebook-gruppe “Livsvarig Forvandling: Lev let og føl dig fantastisk”. Her får du råd og vejledning om, hvordan du tilpasser din livsstil efter de 40 dage – eller når du har tabt dig det, du gerne vil. Det er nemlig individuelt, hvad der skal til.

  Det er din garanti for, at du ikke tager de tabte kilo på igen og kan holde din nye vægt resten af livet.

  Mere VIDEN og fortsat FÆLLESSKAB er de to vigtigste parametre for, at vægttabet kan fortsætte og forblive stabilt efter de 40 dage, eller når du har nået dit mål. Det får du i GULD-versionen med samlet 8 måneders medlemskab.

  For med den rigtige viden og support fra både mig og de andre amazingere bliver det ganske enkelt nemmere at træffe – og holde fast i – de gode beslutninger, der understøtter dit helbred, velvære, din selvtillid og din slanke talje.

  Din investering i din livsvarige forvandling er:

  9.497,5 inkl. moms

  (Du har mulighed for at dele betalingen op i 8 rater, hvor du betaler 1.248,75 pr. måned i 8 måneder)

  For det beløb får du:

  • Den komplette guide til, hvordan du taber (mindst) 7 kilo på 40 dage, fordelt på de 3 moduler i basisforløbet. Denne guide er til evig eje.
  • Adgang til den lukkede Facebook-gruppe “40 Dages Forvandling – Lev let og føl dig fantastisk”. For at sikre at du får succes med at tabe dig, får du i gruppen både min support samt støtte og inspiration fra alle de andre Amazingere i 60 dage (så har du nemlig god tid til at forberede dig og få de rigtige ting i køleskabet, inden du går i gang).
  • 6 måneders ekstra adgang til viden og støtte – din garanti for, at du ikke går i stå med vægttabet og undgår at tage de tabte kilo på igen.
  • Adgang til fortsætterforløbets Facebook-gruppe “Livsvarig forvandling: Lev let og føl dig fantastisk” i 6 måneder. Her får du råd og vejledning om, hvordan du tilpasser DIN livsstil efter de 40 dage, eller når du har tabt dig det, du gerne vil.
  • Adgang til et vidensbibliotek i de ekstra 6 måneder, hvor du kan finde viden, inspiration og støtte til din nye livsstil.

  Hvad svarer beløbet til?
  ”Livsvarig Forvandling” koster dig 275 kr. om ugen eller 40 kr. om dagen i 8 måneder.

  Det svarer nogenlunde til:

  • 1 ugeblad
  • 2 caffe latter
  • besøg forbi bageren, tanken eller snolderhylden i supermarkedet.

  Du vil opleve, at din nye livsstil er billigere i hverdagen, og den besparelse varer resten af livet, når du lægger din livsstil om.

  Du vil med stor sandsynlighed også kunne spare penge på tøj, fordi du igen kan bruge dit favorittøj, der hænger bagerst i skabet, og som ellers var blevet for småt.

  Og så har jeg ikke engang sat værdi på den velvære og glæde, du kan opnå, når kiloene slipper, og du igen kommer til at elske dit spejlbillede.

  Derfor har andre valgt guld-versionen Livsvarig Forvandling

  slankekur Jette
  Slankekur Helle - om guld
  Karin Nielsen - om GULD
  Henriette W - om GULD
  Slankekur kari - om guldversionen
  slankekur - hos Luuna Sommer

  Mit navn er Luuna Sommer, og jeg ved, hvordan du har det, hvis du kæmper med at slippe dine ekstra kilo. Især hvis du er i overgangsalderen.

  Luuna sommer 2

  Det er mig, der står bag TFA-metoden og forløbene og har den store fornøjelse af at guide dig på din rejse til at blive slank, sund, glad og fuld af energi igen. Jeg har selv gået vejen og tabte 15 kilo på 3 måneder med TFA-metoden, som du kan få adgang til lige om lidt. Og jeg holder vægttabet den dag i dag – uden sult eller følelse af afsavn.

  Jeg har arbejdet med sundhed og velvære i 20 år og har en Bachelor of Science-universitetsuddannelse i ernæringsterapi i BSc (Hons) fra University of Westminster i England. De sidste tre år har jeg hjulpet over 2.500 kvinder (og nogle mænd ☺) med at tabe sig på mine online forløb.

  Blandt dem er Malene og Thomas, som du kan møde i videoen her:

  Du kan være i gang med dit vægttab om få minutter

  Sådan foregår forløbene:

  Så snart du har betalt for det forløb, du vælger, sender jeg dig en mail med dit personlige login, og så kan du være i gang med dit vægttab allerede i dag.

  Her fortæller jeg dig om de enkle principper i TFA-metoden, og du får din effektive kostplan, som er nem at følge. Derudover får du også en invitation til at banke på inde i den lukkede Facebook-gruppe, hvor knap tusind amazingere og jeg står klar til at heppe på dig.

  Det eneste, du skal bruge for at komme i gang, er en computer, telefon eller tablet med internetforbindelse. I begyndelsen af kurset guider jeg dig i, hvilke madvarer du skal have købt ind – og bare rolig, det er ganske almindelig mad nede fra supermarkedet, så du skal ikke ud i syv forskellige helsekostbutikker for at kunne komme i gang med din sidste slankekur nogensinde.

  Fordi kurset foregår online, kan du tilgå materialet lige, når det passer dig. Du skal ikke møde op noget sted eller sætte tid af på et bestemt tidspunkt for at komme i gang. Til gengæld sørger den lukkede Facebook-gruppe for, at du er i godt selskab med flere hundrede andre amazingere undervejs på din rejse med mig som rejseguide.

  Lær alt om TFM metoden

  Har du stadig ikke besluttet, om du skal sige ja?

  Her er nogle af de resultater, som overraskede mine eksisterende kunder mest efter at have været igennem forløbet:

  ”Mad har fået en anden værdi, og man føler ikke, man går glip af noget. Der gør livsstilen en kæmpe forskel. Førhen, hvis man var på kur og faldt i, så kom man ikke tilbage på sporet igen. Nu er det slet ikke noget problem.”
   – Safina, virksomhedskonsulent, Skibby (har tabt 17 kilo)

  ”Det har været svært at komme i gang – og tro på, at denne gang ville jeg tabe mig, som jeg ønskede. Men Luunas personlighed, erfaring og måde at tale på gik rent ind, og jeg kunne lynhurtigt mærke en stor forskel … Jeg er fortsat helt blown away over, hvor let det har været at sige farvel til de kilo, jeg altid har døjet med.” –   – Majbritt, 46 år, lektor, Vamdrup (har tabt 18 kilo)

  ”Mit taljemål er i dag på 77 cm, og det er virkelig interessant. Da jeg var yngre og vejede mindre, men spiste en kost med stivelse, gluten og sukker, da kunne jeg aldrig komme under 80 cm …. Derudover har jeg også fået det meget bedre i min hjerne. De kognitive funktioner, koncentrationen og at holde fokus er blevet bedre. Jeg er også blevet mere udholdende rent fysisk.”
   – Pia, 56 år, restauratør, Store Heddinge (har tabt 18 kilo)

  Jeg glæder mig til at hilse på dig og guide dig på din rejse. 

  Kærlig hilsen
  Luuna Sommer