Men helt ærligt, sådan var det ikke alle årene, den var der! Det var blevet et større og større mareridt, fordi de mange ekstra kilo til sidst fyldte alt for meget i mine tanker.

Faktisk fyldte de så meget, at jeg følte mit liv var på pause – og jeg var holdt op med at gøre rigtig mange ting, fordi jeg synes jeg var for tyk.

Specielt efter overgangsalderen blev det helt håbløst – da kunne jeg slet ikke tabe mig.

Det starter med taknemlighed

Men nu er det TAKNEMMELIGHED, jeg føler for min mavedelle og mit ekstra fedt – endda meget stor taknemmelighed.

For det var dem, der drev mig til ikke at give op, selvom jeg prøvet ALT for at tabe mig uden succes. Det var dem, der mindede mig om, at “livet kalder”. Hver gang jeg så mig i spejlet, mærkede jeg længselen efter at blive slank og “lækker”. Kiloene stod nemlig i vejen for, at jeg kunne leve det liv, jeg drømte om.

Derfor fortsatte jeg min søgen efter “noget”, der ville virke for mig, når nu almindelig sund mad og motion ikke gjorde (og slankekure gjorde heller ikke).

Og endelig fandt jeg de brikker, jeg havde manglet til mit slanke-puslespil. Jeg slap 18 kilo – og for første gang nogensinde har de ikke fundet deres vej tilbage.

Mit liv har taget en helt ny vidunderlig drejning. Uden “kærlighedshåndtagene” og mavedellen – og det drive de gav mig ville mit liv med stor sandsynlighed have fortsat i den samme rille, eller stået stille og jeg ville have set livet passere forbi i en tungere og tungere udgave år for år.

Men nu har jeg hovedrollen i mit liv i stedet for kiloene, og jeg elsker det. Livet er blevet sjovt på en helt anden måde i alle henseender 😍

Og den glæde, der hver dag er ved at lave noget, der gør mig glad – og samtidig være vidne til glæden hos de mange andre kvinder jeg hjælper ud af den samme situation, som jeg selv var i det meste af mit liv, er ubeskrivelig. Det er en gave, der giver mit liv mening.

Tak af hjertet til mine “kærlighedshåndtag” ❤ 🙏

Hvis du genkender det her:

Så vil jeg gerne spørge dig: Hvorfor vente 10 eller 20 år mere?

Lyt med på mit næste onlineforedrag – det koster naturligvis ikke penge, kun din emailadresse.

På 60 minutter fortæller jeg dig, hvordan du kan vinke farvel til slankekure, der gør dig træt, sur og sulten og ja til en livsstil, der gør dig slank, sund og uimodståelig.

Jeg optager onlineforedraget, så kan du ikke være med live, så sender jeg dig et link med optagelsen bagefter – så du kan roligt melde dig til.

Få to velsmagende opskrifter til en sundere livsstil

Lige nu forærer jeg dig 2 opskrifter fra min nye koge- og livskvalitetsbog "Vejen til et let liv". De koster dig ikke en krone. Du bliver samtidigt tilmeldt nyhedsbrevet.

velsmagende opskrifter til en sundere livsstil

Tak for din interesse i opskrifterne. De er på vej til din indbakke.