Hvordan taber man sig de rigtige steder?

Hvordan taber man sig de rigtige steder?

Hvordan taber man sig de rigtige steder?

Ét er at tabe sig, måske endda mange kilo. Men hvordan taber man sig de rigtige steder? Altså de steder, hvor ens krop af uransagelige grunde lagrer en alt for stor del af fedtet. Kan man overhovedet det, eller må man bare tage, hvad man får, og leve med resten?

Det giver jeg dig svar på i denne artikel.

Kan man selv bestemme, hvor man vil tabe sig?

Måske har du hørt (og ærgret dig over), at man ikke kan punkttabe sig, altså specifikt tabe sig fra bestemte dele af kroppen.

Måske har du også selv erfaret det: at du godt nok tabte dig, men ikke lige dér, hvor du håbede, og hvor det gjorde en egentlig forskel for din figur. Du er stadig stor om maven, lårene eller bagdelen.

Men lad mig slå fast: Man kan godt tabe sig de rigtige steder. Og med de rigtige steder mener jeg dér, hvor dit fedt er deponeret.

  • Hvis du har fedt på maven, er det mavefedtet, der ryger.
  • Hvis du har ridebukselår, er det fedtet omkring lårene, du kommer af med.
  • Hvis du er stor om bagdelen, er det dét fedt, der forsvinder.
  • Hvis du har store lægge, er det der, fedtet fortager fra.
  • Hvis fedtet sidder i ansigtet, er det der, du taber dig.

Jeg tror, du har forstået pointen! Og siden du hænger på, tror jeg også, du er nysgerrig efter at høre svaret på, hvordan man så taber sig på maven, lårene, bagdelen – eller hvor du nu drømmer om at forbrænde dine fedtdepoter.

Hvordan taber man sig hurtigt på maven og lårene?

Når du vil tabe dig, handler det ikke kun om, hvor mange kalorier du indtager og forbrænder. Det handler også om kaloriernes art – altså om det er proteiner, fedtstoffer eller kulhydrater.

Måske har du prøvet at kvitte kulhydraterne. Og måske skete der faktisk noget. Men alligevel lykkedes vægttabet ikke. Du tabte dig ikke så meget, at motivationen holdt ved. Du tabte dig de forkerte steder. Eller det blev for kedeligt og besværligt i længden.

Det, som mange overser, er, at kulhydrater ikke bare er kartofler, pasta, ris og brød. Der er f.eks. også en del kulhydrater i frugt, bælgfrugter og mange grøntsager.

Når du ikke får fat i størstedelen af dit kulhydratindtag, så kommer du ikke i den effektive fedtforbrænding, der får kiloene til at smelte af. Du kæmper for det, men der sker ikke nok, og det er vanvittigt demotiverende.

mit forløb fjerner jeg derfor mange flere kulhydrater i den aktive vægttabsfase end klassiske low carb- og keto-kure.

Inden du mister modet, så lad mig lige forklare, hvorfor det er værd at gå endnu grundigere til værks med kulhydraterne – og hvorfor det slet ikke er så komplekst som det lyder.

  1. Deltagerne på mit forløb fortæller, at de efter blot få dage havde vænnet sig til den nye mad – og også allerede mærket effekten af, hvad det gjorde ved deres kroppe.
  2. Det er den lækreste mad, der både mætter, tilfredsstiller og stabiliserer dit blodsukker, så du ikke hele tiden har cravings, tænker på mad og føler dig sulten. Og så er det altså bare nemmere at holde sig til planen.
  3. Når du høster frugterne – både ser vægten falde, oplever gener og smerter aftage og mærker, hvordan du har det i din krop, fordi den får det rette brændstof – så føles livsstilen slet ikke som bøvlet eller et afsavn.

Du behøver derfor ikke den viljestyrke, du er vant til fra kure og livsstilsomlægninger, fordi din krop begynder at samarbejde med dig.

Den rette kostsammensætning skaber balance i din indre biokemi. Og når du gør det, så taber du dig ikke bare hurtigt. Du taber dig også de rigtige steder, dvs. dér hvor fedtlagrene sidder. Fordi kroppen effektivt begynder at forbrænde fedtdepoterne.

Én, der gjorde sig den erfaring, er Trine. Og hende skal du høre om nu.

“Jeg har tabt mig de steder, hvor jeg faktisk gerne ville tabe mig”

Trine var 35, da hun hørte om TFA-metoden og mit forløb. Hun ville egentlig gerne tabe de sidste kilo, men havde ikke lyst til endnu en kur, hvor hun skulle pine sin krop og føle sult.

Omvendt prikkede det til hendes nysgerrighed, hvorfor TFA-metoden virkede for så mange. Hun besluttede derfor at give livsstilen en chance, men tillod sig selv at spise mere, så hun ikke skulle kæmpe med sult.

I løbet af de første 40 dage på mit forløb tabte Trine otte kilo. Det er i sig selv fantastisk. Men det er ikke bare kiloene, der er bemærkelsesværdige:

Det, jeg har oplevet med vægttabet her, er, at jeg har tabt mig de steder, hvor jeg faktisk gerne ville tabe mig. Nogle gange oplever man, der ryger nogle kilo, men det er ikke fra taljen, det er ikke fra lårene. Det er på de steder, hvor det ikke gør en forskel.

Trine fortæller, at selvom det “bare” er otte kilo, føles det som mere. Især på tøjet er det tydeligt. Men udbyttet ved livsstilsændringen er meget mere end vægttabet.

“Det føltes som det, min krop havde ventet på altid”

Selvom Trine meldte sig til forløbet for vægttabet, har hun opdaget, der er noget, som betyder endnu mere end de tabte kilo.

Det, der fylder mest, er faktisk, at jeg har det godt og har sluttet fred med min krop.

For modsat andre slankekure fortæller Trine, at livsstilsændringen her ikke føltes som et overgreb.

Det var så nemt og hurtigt. Efter 3-4-5 dage mærkede jeg, at det var noget, min krop gerne ville. Det var ikke noget, jeg gjorde mod den. Det føltes naturligt.

Og mange af de symptomer, som Trine tumlede med, forsvandt også. F.eks. migræne, fordøjelsesproblemer, træthed og ikke mindst den konstante støj fra tankerne om mad:

Tidligere har jeg tænkt ret meget på mad. Hvad er sundt, hvad er ikke sundt, hvad er godt for min krop, hvornår skal jeg spise, hvornår skal jeg ikke spise? Jeg spiser to hovedmåltider om dagen, og jeg tænker meget mindre på mad. Jeg har ikke cravings.

Hun laver ovenikøbet mindre mad end før. Hun tager udgangspunkt i den mad, resten af familien får, og justerer sin egen portion efter, hvad hun spiser og ikke spiser. Det er altså ikke nødvendigt at tilberede ét måltid til sig selv og et andet til resten af familien.

Det var én lang aha-oplevelse og er det stadigvæk. Det føltes, som om det var det, min krop havde ventet på altid.

Trines historie er alt andet end enestående. Du kan se flere af deltagernes oplevelser med min metode, Let & Livsglad, i forvandlingsarkivet her >

Din kost er nøglen til at tabe dig effektivt

Du kan altså godt tabe dig de steder, du vil. Ikke ved at træne eller tænke på netop de steder, men ved at hjælpe din krop med effektivt at komme i fedtforbrænding.

Og dét gør du gennem din kost.

Den rette kost balancerer nemlig de biokemiske processer i din krop efter måltiderne. Og så vil du opleve et effektivt og mærkbart vægttab, hvor du forbrænder de fedtdepoter, der måske har virket utilgængelige indtil nu.

Vil du med på samme forløb som Trine?

Så skal du med på ‘Let & Livsglad‘. Her får du opskriften på, hvordan man taber sig de rigtige steder og høster alle de dejlige sideeffekter, ligesom Trine.