Få hemmeligheden bag: Derfor taber man sig så let med TFA-metoden

Aldrig mere slankekur

Mange spørger mig, hvorfor min TFA-metode (ToFeelAmazing) skulle virke for dem, når nu alle andre forsøg er mislykkedes. Jeg har haft kvinder og mænd i alle aldre igennem mit forløb, og som har prøvet alt muligt uden held. Med TFA-metoden oplever de for første gang, at det virker og oveni købet er nemmere end andet de har prøvet. Hvordan kan det være?

Der er god grund til at være skeptisk, når noget lyder for godt til at være sandt. Jeg har selv meget dårlige erfaringer med slankekure, der sælger sig selv som et quickfix. Du kan måske lykkes med at tabe nogle kilo, men når kuren ender, og du er tilbage i din gamle livsstil, så ryger kiloene bare på igen. TFA-metoden er effektiv, det lover jeg, men den er ikke et quickfix, hvis dit vægttab skal vare ved.

Hvis du vil opnå et varigt vægttab, så skal du indstille dig på at omlægge dine kostvaner på den lange bane. Det betyder på ingen måde, at du så skal spise kedelig og smagsløs mad eller at du behøver at sulte dig selv – tværtimod!

TFA-metoden er succesformlen på varigt vægttab

TFA-metoden bygger på kostråd, opskrifter og madvarer, som alle kan blive mætte af og tilpasse en almindelig hverdag. Jeg oplever, at mine deltagere ender med at være så glade for forandringen, at de slet ikke vil tilbage til den gamle livsstil – det gælder også de mænd, der elsker klassisk mad med kød og sovs.

Jeg savner ikke de gamle madvaner, selvom jeg var sådan en, der spiste rigeligt med kartofler, ris og pasta. Der er jo stadig både kød og sovs.

Thomas Bust Phil om TFA-metoden

Kom rigtig fra start med en krop i fedtforbrænding

Hurtige resultater er motiverende for dit vægttab. Derfor har jeg bygget mit forløb 40 Dages Forvandling op, så du er garanteret at tabe dig mindst 7 kilo på 40 dage, hvis du følger planen i de 40 dage. Netop det at kiloene ryger hurtigt af betyder, at alle deltagerne har en meget høj motivation, som et fundament de kan bygge deres videre kostomlægning ovenpå. Forløbet 40 Dages Forvandling bygger på TFA-metoden, som også tages med videre over i forløbet Livsvarig Forvandling, der er en overbygning, hvor du lærer at tilpasse metoden til dit liv og din hverdag.

Læs mere om forløbet 40 dages Forvandling

Slip af med træthed og smerter

I Facebookgruppen, 40 Dages Forvandling – vejen til et lettere liv, deler deltagerne deres succesoplevelser og flere af dem fortæller glædestrålende, hvordan de nu kan passe tøj, som har været gemt væk i årevis eller hvordan de endelig er sluppet af med træthed, smerter eller andre symptomer, der kan være tegn på, at kroppen er i ubalance. TFA-metoden gør, at de taber de ønskede kilo og samtidig oplever, hvordan de får mere energi og glæde.

Deler lige en lille lykke: har lige prøvet et lingerisæt fra Aubade, som har ligget i min skuffe i 23 år.. købte det lige før jeg opdagede at jeg var gravid med min yngste søn…og måtte med ærgelse konstatere at mine gravide bryster lynhurtigt blev for store til de yndige blonder…har prøvet det med længere og længere intervaller i årenes løb…men aldrig kasseret det, selvom kroppen bare voksede og voksede…guess what: jeg kan passe det.

Opslag i gruppen 40 Dages Forvandling

Sådan lyder det fra en af de mange deltagere, der oplever at TFA-metoden virker. Helt grundlæggende er forløbet nemlig bygget sådan op, at din krop automatisk slår over på fedtforbrænding i stedet for fedtlagring. Herefter flyver kiloene af. Læs mere om fedtforbrænding og ketose her.

GAVE TIL DIG:
Hør onlineforedraget om, hvordan du  bliver slank, sund, glad og fuld af energi. Én gang for alle.

På bare 60 minutter lærer du, hvordan du slipper for slankekure, der gør dig træt, sur og sulten – og hvordan du endelig bliver slank, sund, glad og fuld af energi. Det koster dig ikke en krone.

TFA-metoden lukker ned for din sukkertrang

Når du går i fedtforbrænding, så oplever langt de fleste, at der slukkes for sukkertrangen. Den søde tand holder simpelthen op med at råbe på sukker og søde sager. Jeg oplevede selv dette magiske øjeblik allerede efter et døgn med det, der i dag er blevet til TFA-metoden. Dette er første skridt på vejen mod en biokemi i balance. Det er også vigtigt, fordi du mærker på din egen krop, at det ikke er manglende selvdisciplin, der har været årsagen til, at du ikke er lykkedes med et vægttab tidligere. Det er fordi din krop har været i ubalance. Læs mere om en biokemi i balance

Med det jeg kalder TFA-metoden – succesformlen til et varigt vægttab, kan du sætte dig selv fri og give slip på din dårlige samvittighed en gang for alle.

Vejen til et varigt vægttab er mere end kemi

Det mentale har også en væsentlig plads i TFA-metoden og netop det er vigtigt for dit vægttab på den lange bane. Undervejs hjælper jeg dig på vej med inspiration til mentale øvelser, der gør at din kostomlægning støttes op af en positiv tankegang hos dig selv.

Hvis dit vægttab skal være varigt, så skal det nemlig vokse ud af en lyst hos dig selv til at ændre din livsstil og måden du ser dig selv på.

Dertil kommer, at du har både mig og hele gruppen med som rejsefæller og vi står klar med gode råd, vejledning, støtte og opbakning. Jeg har ikke oplevet andre metoder, der som TFA-metoden har formået at skabe et så stærkt sammenhold, hvor man hepper på hinanden og hvor tonen er varm og kærlig. Flere fortæller, at det har været afgørende for, at de er lykkedes med at tabe sig.

Det er virkelig svært at forklare til andre, hvordan man har det indeni. Det ved alle I, der er på samme rejse, og tak fordi I er derude og deler. Min største og varmeste tak skal du skønne Luuna selvfølgelig have. Du er AMAZING💖 Du har givet Jens og mig et helt nyt liv. Et liv med et dejligt positivt livssyn, hvor vi med overskud og lykkefølelse, kan give så meget mere til vores omgivelser.

Opslag i gruppen 40 Dages Forvandling – vejen til et lettere liv

TFA-metoden virker på alle, der vil slanke sig

Nu kender du det enkle svar på, hvorfor TFA- metoden virker. Den kombinerer viden om kroppens biokemi med det mentale og så bygger den en langsigtet plan for dit vægttab. Endelig er den tilrettelagt, så alle kan være med og tabe sig, uden at sulte sig. Vil du gerne have succes med dit vægttab, så sig farvel til kortvarige mirakelkure, sult og straf og tag det første skridt mod en livsvarig forvandling.

Her kan du læse mere om forløbet 40 dages Forvandling, der er baseret på TFA-metoden.