Du er ikke alene om dit vægttab

ToFeelAmazing fylder tre år den 26. oktober. Det har været fantastiske tre år, fyldt med smukke, rørende og livsbekræftende oplevelser – og det takket være alle jer vidunderlige Amazingere. Der er mange af jer, og der kommer flere til.

Det er nemlig jer, som skaber og udvikler det fællesskab, der er vokset frem i grupperne 40 dages Forvandling og Livsvarig Forvandling. Det er vidunderligt berigende at være vidne til, hvordan I bakker hinanden op, deler ud af jeres erfaringer og viden, støtter, hjælper og ikke mindst hylder samt fejrer hinanden, når kiloene rasler af og erstattes af livsglæde og energi. Men også, når I går gennem svære tider, hvor vægttabet går i stå, eller I mister kursen for en stund. Det betyder nemlig alverden med støtte og opbakning ­– både når det går frem, og når det går i stå eller lidt tilbage. Og hvem er bedre til det, end de andre Amazingere, der går igennem det samme som dig.

Det er den bedste jubilæumsgave, jeg kan ønske mig! At se, hvordan I kan bruge mine erfaringer til at skabe fantastiske resultater hver især, men også at se, hvordan I hjælper, støtter og inspirerer hinanden. Af hjertet tak og tillykke til jer!

ToFeelAmazing er selvkærlig tilgang til vægttab

Jeg har selv, på utrolig kort tid, oplevet den livsændrende forvandling som alle jer Amazingere gennemgår lige nu. Det skete, da min biokemi kom i balance, men det tog mig næsten et helt liv at komme dertil – og næsten 20 års forskning i kost, ernæring og sundhed. Det var også et liv fuldt af selvbebrejdelse, skam, skyld og lavt selvværd. Derfor besluttede jeg mig også for, at ToFeelAmazing ikke skulle være endnu en skyldsfremkaldende slankekur, som pisker kiloene af med dårlig samvittighed og fylder dem på igen med lavt selvværd. Nej, det skulle være en livsvarig forandring, der bygger på lige dele videnskabelig erfaring og selvkærlig tilgang.

At tabe sig med succes handler nemlig ikke kun om at tallet på vægten falder, men også om at livskvaliteten stiger.

GAVE TIL DIG:
Hør onlineforedraget om, hvordan du  bliver slank, sund, glad og fuld af energi. Én gang for alle.

På bare 60 minutter lærer du, hvordan du slipper for slankekure, der gør dig træt, sur og sulten – og hvordan du endelig bliver slank, sund, glad og fuld af energi. Det koster dig ikke en krone.

Jeg har mødt så mange fantastiske mennesker i mine tre første år med ToFeelAmazing, og jeg glæder mig til at lære endnu flere at kende. Hver især bærer I på en unik historie om, hvad det betød for jeres liv, da biokemien kom i balance, og I kunne slippe den selvbebrejdelse og de overflødige kilo, som havde været en fast følgesvend i alt for mange år.

Nogle af dem skal du møde her:

Karina bruger stadig det, hun lærte for tre år siden

Lad mig begynde med at præsentere Karina. Hun var med på det første forløb for tre år siden, så dette er i høj grad også hendes jubilæum. For tre år siden startede Karina på 40 dages Forvandling. Her tabte hun de første 11 kilo. Men det sluttede ikke her, for på fortsætterforløbet Livsvarig Forvandling tabte hun sig yderligere 14 kilo. I dag, tre år senere, er Karina stadig 25 kg lettere, end da hun startede, og hvis man spørger hende, hvad det skyldes, så er der ingen tvivl:

Jeg er meget opmærksom på ikke at ryge tilbage i de gamle vaner, og jeg har efterhånden fundet min egen balance. Jeg ved lige præcis, hvad der får vægten til at stige, og hvad min krop reagerer negativt på. Og så bruger jeg altså stadig meget af det, jeg lærte på 40 dages Forvandling og fortsætterforløbet. Kostplanerne bruger jeg, hvis min vægt går lidt op. Det får meget hurtigt kroppen tilbage i balance igen. Der er ingen tvivl om, at det, der startede som en 40 dages Forvandling er blevet til en livsvarig forvandling for mig.

Malene har fået en tatovering, og Thomas får stadig kød og sovs

Du skal altså også møde Thomas og Malene. Før de startede på deres forvandling, var de med egne ord ”Sådan nogle trætte og slidte danskere, der smed sig på sofaen med en pose chips eller bestilte en pizza, fordi de ikke orkede at lave mad, når de kom hjem fra arbejde.” Men sådan er det ikke mere, og især Thomas er forundret over, hvor godt den sunde mad smager.

 ”Førhen kunne jeg kigge på dem, der havde indkøbskurven fuld af grøntsager og tænke, at de var sådan nogle helsetyper. I dag er jeg selv en af dem! Jeg savner ikke de gamle madvaner, selvom jeg var sådan en, der spiste rigeligt med kartofler, ris og pasta. Der er jo stadig både kød og sovs,” fortæller Thomas. ”Det er helt almindelig mad, bare med færre kulhydrater.”

Malene skal heller ikke tilbage til de gamle vaner. Hun har nemlig tabt i alt 45 kilo og fået lavet en tatovering med ”Smager det lige så godt, som slank føles,” i tilfælde af, at hun skulle glemme, hvad det er, der virkelig betyder noget.

”Det er de bedste penge, vi har givet ud, og vi må bare konstatere, at det virker, det, Luuna har strikket sammen,” siger Malene.

Else og Bjarnes symptomer forsvandt sammen med de 20 kilo

Else og Bjarne har ikke bare tabt sig, men har også oplevet, at en lang række følgesymptomer er forsvundet. Da de startede på deres forvandlingsrejse, var de ikke bare 20 kilo tungere, men døjede også med knæproblemer, ubehag, åndenød og ømhed i kroppen. Det startede som et nytårsforsæt, og selvom Bjarne var lidt skeptisk på forkant, så forsvandt den i løbet af et døgn sammen med de første 1,5 kilo. Efter et halvt år var flere kilo væk, og det var også alle symptomerne. De er enige om, at de ALDRIG skal tilbage til de gamle kostvaner.

Vi kan SÅ meget mere nu. Havearbejde, rejser og ja, så har vi bare mere energi og er mere glade i låget. Så enkelt er det. Det har jo også gjort, at vi er blevet meget mere opmærksomme på, hvordan vores krop har det, og hvor meget det betyder for vores livskvalitet,” fortæller Else.

Motion var ikke nødvendigt for Kirsten og Kristina

Vi inspirerer og støtter hinanden i ToFeelAmazing grupperne, men det er også dejligt at høre, hvordan inspirationen også kan smitte af i de små hjem. Her skal du møde Kirsten og Kristina. En mor og en datter, der har taget rejsen sammen. Kirsten startede på forløbet først, og da hendes datter, Kristina, så, hvordan fedtet smeltede af hende, besluttede hun sig for at hoppe med på vognen.

”Jeg kunne jo se, at min mor havde tabt sig. Der var noget, der virkede, og det gjorde indtryk på mig. Jeg havde selv længe haft en følelse af, at min krop var i ubalance, så at høre om det her med en biokemi i balance, gav super god mening for mig. Det var jo netop den oplevelse, jeg havde, af, at der var noget galt. Jeg tabte mig ikke, selvom jeg trænede og trænede. Og så skete der noget, da jeg startede på Luunas forløb. Sukkertrangen forsvandt, og jeg oplevede, at fedtet smeltede af mig på samme måde, som jeg havde set det med min mor. Og tænk, at jeg kunne tabe mig så meget uden at skulle motionere. I dag løber jeg, fordi det gør mig glad, og fordi jeg nyder naturen og den friske luft – ikke fordi jeg skal tabe mig. Jeg vil ønske for alle, at de kan få lov at opleve den samme følelse som mig,” fortæller Kristina.

For Pia betød grupperne, at hun fik støtte til at fastholde de nye vaner

Vi skal også hilse på nogle af de nye Amazingere. Pia har allerede tabt 12 kg på mit forløb og er gået fra XL til M. Hun er ikke i tvivl om, hvad der gør forskellen.

”Luunas program og de to FB grupper, med det omfangsrige materiale i form af filer og videoer m.v., overstiger helt klart det, jeg fik ud af et personligt coachforløb, som jeg var på, inden jeg startede på ToFeelAmazing. Ikke nok med at jeg har haft større succes, så har Luunas to forløb tilsammen kostet mig mindre end det halve af, hvad det personlige coachforløb kostede mig! Endvidere er dynamikken og udvekslingen i FB grupperne helt uvurderlig for mig, i forhold til fastholdelse og forankring i mine forholdsvise nye vaner, og i min permanente livsstilsomlægning.

Jeg håber, disse fantastiske historier kan inspirere og give dig mod på at fortsætte din forvandling. Tillykke med jubilæet!