Her er svarene på de 5 spørgsmål, jeg oftest får:

Jeg bliver oftest spurgt om dette i forhold til forløbet, hvor du bliver hjulpet til at smide (mindst) 7 kg på bare 40 dage (og endnu flere kilo, i de efterfølgende måneder”). Jeg håber, mine svar hjælper dig:

1. Jeg har prøvet ALT – hvorfor skulle dit forløb virke?

Jeg hører den tvivl dukke op igen og igen. Forståeligt nok, når man har prøvet (næsten) alt uden varige resultater. Det kan være svært at tro, at noget skulle virke – og ovenikøbet uden at være svært.

Men jeg har selv gået vejen. Jeg var selv for tung i næsten 50 år, og selv en universitetsuddannelse i ernæringsterapi gav mig ikke de værktøjer, jeg ledte efter. Det ligger ikke til mig at give op, så jeg søgte videre, og jeg fandt ny indsigt, der hjalp mig med at skabe et forløb, som har hjulpet hundredvis af kvinder (og nogle mænd) med at få de samme resultater, jeg selv fik, uden at de lider afsavn. Og derfor har de tilvalgt deres nye livsstil med glæde, og de har fået frihed fra de kilo, der ellers har fyldt i deres hoved i hverdagen.

2. Jeg er kommet i overgangsalderen – kan jeg tabe mig lige så meget?

Din krop gennemgår hormonelle forandringer i overgangsalderen, og det er den største årsag til, at du tager på, eller har svært ved at tabe dig.

Jeg sammensætter i mit forløb kosten på en særlig måde, som tager hensyn til de forandringer, som kroppen gennemgår. På den måde kan også du tabe dig – selvom du er i overgangsalderen.

3. Hvad nu hvis jeg gerne vil tabe mig mere, end jeg gør på de 40 dage?

Det kan du sagtens, og det er der rigtigt mange af mine klienter, der gør. Du gentager de sidste moduler på “40 dage” igen. Der er dog individuelle forskelle, så nogle skal hurtigere lave individuelle tilpasninger for at optimere vægttabet. Det er det, jeg lærer folk på “Din Sidste Slankekur”, som jeg anbefaler alle til enhver tid, fordi det tager tid og ny viden at lægge sin livsstil om, så det bliver den sidste “slankekur”, du er på.

4. Hvor hurtigt vil jeg kunne se (og mærke) resultater?

Du vil kunne mærke en forskel allerede fra dag ét eller to. I løbet af dag et eller to vil du mærke, at din sult og sukkertrang forsvinder.
Det er meget forskelligt, hvor hurtigt du vil begynde at tabe dig. Nogle taber sig 3-4 kilo den første uge uden at lide afsavn, mens vægttabet for andre kan være fordelt anderledes.

Vores kroppe og vores udgangspunkt er forskellige, og derfor er der ikke noget rigtigt eller forkert.

5. Bliver jeg ikke sulten?

Det korte svar er nej.

I modsætning til andre slankekure kommer du ikke til at opleve, at du ofte er sulten (og ender med at blive træt og sur og falder i kageskabet). Kosten gennem mit forløb er sammensat på en sådan måde, at din appetit mindskes helt af sig selv, og den søde tand forsvinder.

Du kommer derfor ikke til at mærke hverken sult eller sukkertrang – også selvom du får færre kalorier. Det er svært at forestille sig, at man faktisk kan blive meget mere mæt ved at spise mindre – det er noget af et paradoks. Men det sker når biokemien kommer i balance i løbet af nogle få dage. 

Det var det.

Altså de spørgsmål, jeg oftest har fået de seneste par uger.

Nu håber jeg, at du har fået svar på de ting, du manglede for at kunne beslutte dig for, om forløbet “Den Sidste Slankekur” er noget for dig.