Få mere energi i hverdagen og appetit på livet

For fire år siden manglede jeg i den grad energi og kunne dårligt tage trappen eller cykle. Jeg blev forpustet, mine muskler smertede, og jeg blev overmandet af træthed ved den mindste bakke. Dengang vejede jeg også for meget, og det vidste jeg godt.

Jeg drømte om at få energien tilbage i hverdagen og slippe de overflødige kilo en gang for alle, men indtil da havde alt slået fejl. Da det endelig lykkedes mig at opnå et varigt og stabilt vægttab, skete der noget andet overraskende.

Noget som har været lige så vigtigt for min livskvalitet, som afskeden med de overflødige kilo – jeg fik meget mere energi og overskud, både fysisk og mentalt. Og mine smerter forsvandt. Det gav mig appetit på livet igen.

Et let liv med mere livskvalitet

At få energi og overskud øger din livskvalitet. Når du igen har overskud til mere end at dase på sofaen, så bliver livet både lettere og sjovere. Tænk at få overskud til at gøre de ting, du længe har drømt om, men ikke orket, fordi du hele tiden følte dig træt og tappet for energi.

Jeg brugte altid elevatoren, hvis det var muligt. I dag tager jeg uden problemer trappen og jeg har altså ikke motioneret for at komme i bedre form. Det skyldes udelukkende, at jeg har fået min biokemi i balance med en kostomlægning.

Med en biokemi i balance vil du opleve at dit energiniveau stiger helt af sig selv. Du kan pludselig lege med dine børn eller børnebørn, nyde en gåtur i skoven eller en eftermiddag med havearbejde. Du vil ikke føle dig træt og udkørt efter en helt almindelig arbejdsdag og du vil opleve at dit søvnbehov mindskes helt af sig selv, fordi du sover bedre og generelt har mere energi. Du skal ikke længere hive dig selv op i nakkehårene for at komme op af sofaen, lysten til at være mere aktiv kommer helt af sig selv.

Få mere energi i hverdagen med øget fedtforbrænding

Din krop er som en motor. Hvis du primært fylder på med benzin, der brænder hurtigt (hurtige kulhydrater), så sker der især 3 ting, som er uhensigtsmæssige for din krop:

1. Du kan ikke forbrænde det overskydende fedt

Kroppens motor vil prioritere at forbrænde de hurtigt omsættelige kulhydrater først og den holder op med at bruge af dine fedtdepoter. Derfor tager du på og har svært ved at tabe dig igen. Du kan lære mere om fedtforbrænding i denne artikel.

2. Du mærker sult, også når du lige har spist

Du vil hele tiden føle dig sulten, også selvom du lige har spist. Den søde tand vil råbe efter mere sukker, fordi de hurtige kulhydrater opbruges nærmest lige så hurtigt, som du indtager dem og dit blodsukker svinger op og ned. Har du en sukkerdjævel så læs mere om, hvordan du lukker munden på den i denne artikel.

3. Du er altid lav på energi

Det ustabile blodsukker og kroppens konstante efterspørgsel efter let omsættelig energi vil gøre at du ofte føler dig træt og uoplagt. Så snart du har forbrændt de lette kulhydrater dropper blodsukkeret dramatisk og du bliver hurtigt træt og uoplagt. Læs mere om skjult insulinresistens som årsag til manglende energi og vægttab i denne artikel.

GAVE TIL DIG:
Hør onlineforedraget om, hvordan du  bliver slank, sund, glad og fuld af energi. Én gang for alle.

På bare 60 minutter lærer du, hvordan du slipper for slankekure, der gør dig træt, sur og sulten – og hvordan du endelig bliver slank, sund, glad og fuld af energi. Det koster dig ikke en krone.

TFA-metoden giver dig mere energi og overskud   

Det første skridt til et lettere liv med mere energi og til at tabe dig er altså at få din krops motor til at bruge fedt som brændstof. Det er en evne kroppen naturligt besidder, men fordi de fleste af os ikke har brugt den længe, skal biokemien genoptrænes. Det sker ved at få din krop i fedtforbrænding, så kick-starter den proces, der skal bringe din biokemi i balance. Når det sker, vil du meget hurtigt mærke, at du både taber dig OG får mere energi og overskud til både dig selv og dem du holder af og du får en meget større lyst og appetit på livet.

Der gik kun ganske kort tid og så kunne jeg mærke, at jeg havde et helt andet overskud, fra jeg stod op til jeg gik i seng.

”Jeg har simpelthen så meget energi og overskud”

Sådan beskriver Lis Max Møller på 61 år, den forandring hun har oplevet efter at hun har fået sin biokemi i balance og tabt 28 kilo med TFA-metoden.

”Jeg har simpelthen så meget energi og overskud som jeg ikke har haft i mange år, og det er jo fantastisk når man er 61 år.”

Lis har hele sit liv levet med en yo-yo vægt. De gange hun lykkedes med at tabe sig, var det viljestyrke, der bar resultatet igennem, men uden at hun følte, at hun havde det mentale med i processen. Det betød også at når kuren var overstået, så røg hun tilbage i de gamle vaner og kiloene røg på igen. Med TFA-metoden har det været en helt anden oplevelse.

”Denne her gang er der sket et eller andet mentalt, som gør at mad ikke er vigtigt for mig længere. Jeg har simpelthen slet ikke lyst til den fede og usunde mad længere.”

Du kan læse om Lis og mange af de andre kvinder og mænd i alle aldre, der har tabt sig og fået mere energi i livet ved hjælp af TFA-metoden, her.