Bliv klar til hjerternes fest

Den søde tand

Tænk at kunne nyde december måned uden at skulle kæmpe mod den søde tand hver eneste dag. Forestil dig at trække i en elegant festkjole eller et par tætsiddende bukser juleaften og spise julemad med god samvittighed. Hvordan ville det være at hoppe ind i det nye år, som en lettere version af dig, og ikke være tynget af skrappe nytårsforsæt? Alt dette kan blive din julegave til dig selv i år.

Slip for slankekuren i januar

Julemåneden kan være en ubarmhjertig måned, hvis man kæmper med sin vægt. Den er fuld af søde fristelser, efterfulgt af dårlig samvittighed og en hæslig januar med sult, straf og afsavn. Mange af os giver efter for fristelserne og skubber slankekuren foran os som en voksende snebold. Derfor er januar også højtid for slankekure. Her er der typisk kommet endnu flere kilo på vægten, efter en december med mange fristelser. Sådan behøver det ikke at være i år. I stedet kan du vælge at give dig selv en julegave allerede i november og få glæde af den juleaften og ind i det nye år.

Hvis du starter nu, kan du i år gå lettere ind i julemåneden og nyde december på en helt anden måde, end du plejer. Du vil have mere energi, føle dig mindre fristet og meget bedre tilpas i en slankere krop.

Vægttab uden sult og savn

Med forløbet 40 dages Forvandling, vil du allerede have tabt dig og være blevet forvandlet til en lettere og gladere udgave af dig selv, når december måned starter. At tabe sig behøver ikke at være forbundet med afsavn, nagende sult og dårlig samvittighed. Den kan sagtens gå hånd i hånd med hygge, selvforkælelse og livskvalitet. Hemmeligheden er at få slået dit forbrændingssystem over på fedtforbrænding, så du bliver i stand til at tabe dig. Det gør du ikke ved at sulte dig selv, men ved at sammensætte din kost efter nogle bestemte principper.

Min metode er tilpasset en hverdag, hvor alle kan være med, og tilgangen er selvkærlig. Hvis vi skal lykkes med et vægttab, så er det vigtigt, at det er en god oplevelse og en forvandling, som vi gerne vil fortsætte, fordi den giver glæde og energi.

Med 40 dages Forvandling vil du opleve, at din biokemi kommer i balance, og det bliver meget nemmere for dig at modstå julefristelserne, fordi den søde tand ikke længere har magten over dig. Målet er ikke at få vægten så langt ned, at du kan spise løs, men at få din krop derhen, hvor du slet ikke føler dig fristet.

Spis julemad med god samvittighed

Der er ingen grund til at vente til efter jul. Hvis du allerede nu sætter kursen for dit vægttab, så bliver december en lettere måned, og du skal ikke starte med en skrap slankekur i januar, der skal nedkæmpe de ekstra julekilo. November måned er et godt tidspunkt at starte, fordi du når at opleve effekten og får smidt mange kilo allerede, inden december overhovedet er begyndt.

Du vil mærke, hvordan den søde tand holder op med at kalde, og derfor vil du slet ikke føle den samme fristelse, som du plejer.

Du vil have tabt dig og være gennem de 40 dage, når julefesterne starter, og du kan så nyde din fantastiske forvandling, når julefreden sænker sig, i stedet for at være plaget af dårlig samvittighed og en slankekur, der truer i horisonten.

Sådan her lød det, da nogle Amazingere fejrede jul sidste år:

20 dec. 2019

Sikken en julegave, jeg gav til mig selv i november. Jeg startede på dette forløb, og i dag, 40 dage efter, har jeg tabt 9,3 kilo, og 21 cm er røget hist og pist. Udfordringer er der hver måned, men det er første gang, jeg har tabt mig flere kilo i december, og tænk på de kilo, jeg slipper for at tabe igen, fordi de lige kom på her i juletiden.

Lisbeth Friis Andersen

29. dec. 2019

Sikken en julegave at give sig selv. 24. december, dag 40 og minus 8 kilo. Tog godt nok lidt på i juledagene, men er tilbage og fortsætter forløbet.

Merete Berre

30. dec. 2019

Så kom jeg frem til dag nr. 40, 7 kilo lettere – lige præcis. Jeg har netop tilmeldt mig fortsætterforløbet, for nu vil jeg lære, hvordan jeg skal leve og samtidig passe på min krop. I morgen holder jeg pause og fejrer nytår med champagne og kransekage.

Anne Lasthein

Det kan også blive dig, der kan fejre jul og nytår, slankere om taljen og lettere om hjertet. Meld dig til forløbet, 40 dages Forvandling, i dag, så er du allerede godt i gang, når december måned kommer rullende med alle sine fristelser.

Klik her og læs mere om 40 Dages Forvandling eller tilmeld dig

Hvis du er usikker på, om det er noget for dig, så kan du også starte med at tilmelde dig mit gratis online foredrag. Her introducerer jeg dig for den enkle, men effektive metode, som jeg har udviklet, og som både har hjulpet mig, samt tusindvis af kvinder og mænd, med et varigt vægttab og mere livskvalitet.

Klik her og læs mere om gratis online foredrag eller tilmeld dig

GAVE TIL DIG:
Hør onlineforedraget om, hvordan du  bliver slank, sund, glad og fuld af energi. Én gang for alle.

På bare 60 minutter lærer du, hvordan du slipper for slankekure, der gør dig træt, sur og sulten – og hvordan du endelig bliver slank, sund, glad og fuld af energi. Det koster dig ikke en krone.