Bog: Vejen til et let liv

299,00 DKK

Denne bog giver dig nøglen til, hvorfor du måske ikke tidligere har kunnet tabe dig. Du får viden og værktøjer til livsvarig forvandling, og en ny bevidsthed om, hvad maden gør ved din krop. I bogen er der 45 lækre opskrifter til dig, der har brug for inspiration til traditionel hverdagsmad i en ny, sundere lavkulhydrat-forklædning.

Du får 10% rabat, når du bestiller begge bøger samtidigt.

Varenummer (SKU): 9788797251904 Kategori:

Vejen til et let liv er skrevet til dig, der enten er i fedtforbrænding, på kur eller har brug for inspiration til traditionel hverdagsmad i en ny, sundere lavkulhydrat-forklædning.

Denne bog giver dig nøglen til, hvorfor du måske ikke tidligere har kunnet tabe dig. Du får viden og værktøjer til livsvarig forvandling, og en ny bevidsthed om, hvad maden gør ved din krop.

Bogen er skrevet for at inspirere dig til at være mere selvkærlig og tage ansvar for din egen livskvalitet. Det er aldrig for sent at beslutte dig for en ny livsstil, der gør dig lettere og giver dig mere energi og glæde.

Her får du 45 dejlige opskrifter på varme og kolde retter, som er nemme, sunde måltider af almindelige, ernæringsrige råvarer med et lavt kulhydratindhold. Opskrifterne er krydret med brugbare køkkentips og interessante sundhedstips.

Forfatteren bag bogen hedder Luuna Sommer og er ernærings- og livskvalitetsekspert. Hun har specialiseret sig i at hjælpe kvinder og mænd i alle aldre, der kæmper med overvægt, følgesygdomme og manglende energi. Det er et område, hun brænder for, da hun selv har gået hele vejen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bog: Vejen til et let liv”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Få to velsmagende opskrifter til en sundere livsstil

Lige nu forærer jeg dig 2 opskrifter fra min nye koge- og livskvalitetsbog "Vejen til et let liv". De koster dig ikke en krone. Du bliver samtidigt tilmeldt nyhedsbrevet.

velsmagende opskrifter til en sundere livsstil

Tak for din interesse i opskrifterne. De er på vej til din indbakke.