Lev i fuldt flor

249,00 kr.

Lev i fuldt flor – fra overvægtig til let og livsglad.

Varenummer (SKU): 9788797251911Kategori:

Beskrivelse

“Du er ikke på endnu en slankekur. Du er på en opdagelsesrejse mod et liv, du end ikke har turdet drømme om!”

Ordene er Luuna Sommers. Hele livet har hun kæmpet mod kiloene og alle udfordringerne med overvægt. En krop, der var i ubalance, en streng indre kritiker, smertende fordomme og mange af de andre dæmoner, som tynger især kvinder midt i livet og holder dem fra at udfolde det liv, de drømmer om. Efter hun fyldte 40 år, begyndte hun langsomt at vriste sig fri af forældet og forkert viden om kost og krop. Alligevel blev det til mange mislykkede forsøg på at tabe sig, og frustrationerne voksede. Der skulle gå yderligere næsten 20 år, inden hun fandt den sidste afgørende brik til sundhedspuslespillet, og sagde farvel til gamle overbevisninger. På kort tid tabte hun 15 kilo og tænkte snart på vægt og vitalitet på en helt ny måde. Hun sammensatte al sin viden og skabte ToFeelAmazing-metoden, og med den var hendes liv for altid forvandlet.

Lev i fuldt flor – fra overvægtig til let og livsglad er Luuna Sommers ærlige fortælling om, hvordan hun gik fra en magtesløs livskrise til en total opblomstringstid. Vendepunktet er hendes opdagelse af skjult insulinresistens – kulhydratfølsomhed – som i takt med alderen kan blokere for en krop og et liv i balance.

Siden Luuna Sommers egen forvandling har over 4.000 kvinder fulgt hendes metode og opnået varigt vægttab og fornyet livsglæde. I bogen deler 17 af dem resultaterne fra deres opdagelsesrejse mod et liv i fuldt flor og langt færre kilo.

Luuna Sommer retter et kritisk lys mod den samfundsmæssige udvikling, hvor “slank” fås på recept. I stedet inviterer hun til at værne om sundhed på en naturlig måde med en kost- og livsstilsændring.

 

 

Det siger andre om bogen:

”Din historie er utrolig spændende – og jeg ville bare vide mere  – så den ene side tog den anden. 🙂 Bogen er fortalt på en meget letlæselig måde. De mange kvinders historie i bogen gør, at de fleste af os kan spejle sig i en eller flere af dem, og bidrager til en forståelse af, at TFA-metoden også virker for andre. Det er superinformativt med afsnittene “set i Luunas lys” efter hver case – for ligesom at runde hver deltagers rejse af.”

Karin Meldgaard

“Jeg læser bogen med stor begejstring, sluger hver en side, jeg vil vide mere. For hvor er det her vigtig viden og en stor inspiration til at leve et liv i en krop fyldt med vitalitet og et sind, som da vi var skarpest. Hvorfor? Hvordan kunne det ske? Spør’ vi os selv, når vi står der midt i livet og kroppen synes lettere at springe over end at gå uden om! Når sindet tynges af lave selvværdstanker, for hvem fanden er hun – hende der i spejlet? Jeg har nu fulgt Luunas principper og læst hendes fantastiske bog ”Lev i fuldt flor” Der var både gensyns ”glæde”, aha oplevelser, mere viden og inspiration til at leve MIT liv i MIN krop som jeg jo engang kendte så godt, og som Luuna har bevist stadig findes. Jeg fandt hende og lever nu i fuldt flor.” 

Charlotte Riberholt

“Wauw – kæmpe stort tillykke til både dig Luuna og alle de heldige læsere, der nu kan få fat i denne fantastiske bog. Mod, ærlighed og rejse mod et bedre liv fyldt med selvværd og livsglæde, det er blot noget af det, jeg læser og sanser mellem linjerne i bogen. Forståelsen af, hvordan at sundhed i krop og sind hænger sammen og er nøglen til det “gode liv”, er så tydelig gennem fortællingerne i bogen. Og jeg glædes dybt i hjertet. TAK!”
Anne Ryom

 

”Denne bog fortjener at komme helt ind under huden på alle de tusindvis af danskere, der kæmper eller kender én der kæmper med kiloene. Mennesker der, som jeg selv, har lidt det ene nederlag efter det andet og mistet troen på et varigt vægttab. De fortjener også at få troen tilbage og lære hvordan man kommer til at leve et liv i fuldt flor, som Luuna så fint kalder det. For der findes en vej og den er lettere end vi tror”.

Anne Lise Nielsen

 

Citater fra bogen:

”Jeg tror, de fleste ville ændre deres kost, hvis de vidste, at de på 3-5 dage kunne få en helt anderledes følelse i kroppen.” Luuna Sommer

”Er miraklernes tid forbi? Nej, det er de ikke, når man sætter ind med de rigtige tiltag.” Luuna Sommer