Lea Grove Nexø

Lea Grove Nexø

42 år. Har tabt 22 kilo.

Lea har endometriose, men med TFA-metoden er hun blevet symptomfri, har ingen smerter og har tabt sig 22 kilo.

”Jeg kunne ikke stå på mine fødder om morgenen. Jeg vraltede rundt som en and i det første kvarter, efter jeg vågnede. Så ondt gjorde det.”

Sådan havde Lea Grove Nexø det før i tiden. Hun er er 42 år, mor til tre og bor i Solbjerg lige syd for Aarhus, og så har hun endometriose. Det betyder, at væv af samme type som slimhinden i livmoderen også sidder uden for livmoderen. Lidelsen er kronisk og kan forårsage en masse trælse symptomer i kroppen.

For Lea betød det, at hun i 20 år har døjet med:

  • Træthed
  • Hovedpine
  • Dårlig søvn (sjældent mere end 3 timer i streg)
  • Smerter hele døgnet (særligt mavesmerter).

Det eneste råd, hun havde fået for at blive af med disse symptomer, var: “Undgå kulhydrater og sukker”. Men hun fik aldrig at vide hvorfor (udover at “det stresser kroppen”), eller hvordan hun skulle sammensætte en kulhydrat-lav kost og samtidig føle sig mæt.

Så når Lea var træt og havde hovedpine, valgte hun ofte den hurtige energi i form af brød, slik og sukker. Det betød, at kiloene tog på, og hun endte i en negativ spiral med overvægt og slankekure.

Der er ikke den pulverkur eller suppekur eller juicekur, jeg ikke har været på. Jeg har måske også tabt 5 eller 7 kilo, men så er de kommet på lige så hurtigt. Ingen kan jo lide at spise suppe for evigt – og der er jo i øvrigt også kulhydrater i både suppe og juice. Jeg tabte lidt kilo, men tog dem altid på igen, og jeg sov ikke bedre og havde ikke mindre ondt.

I april 2021 investerede Lea så i forløbet Livsvarig Forvandling, det bygger på TFA-metoden.

Lea valgte mit forløb af 2 årsager:
(vægttabet var faktisk sekundært)

1) Ønsket om at få styr på biokemien

Jeg tænkte, at det her med at få balance i biokemien – det var nok det, jeg skulle fokusere på, i stedet for bare endnu en slankekur.

 2) Det er ikke et quickfix

Selvom jeg blev lovet hurtige resultater, så tiltalte det mig, at forløbet tydeligvis ikke var et quickfix. Det havde jeg nemlig ikke brug for. Jeg ville gerne have tid til, at den nye livsstil kunne bundfælde sig, og jeg havde brug for at blive holdt i hånden undervejs. På den måde var det en fordel, at forløbet er 100% online – for man kan nemt få svar på sine spørgsmål i Facebook-gruppen eller i medlemsbiblioteket til præcis den situation, man er i. Det har jeg brugt meget.

Resultaterne taler for sig selv, når Lea fortæller:

I dag er jeg symptomfri! I løbet af den første uge kunne jeg stå ud af sengen uden at vralte som en and. Jeg sover 7-8 timer hver nat, jeg har ingen smerter – og derudover har jeg tabt 22 kilo. Jeg har heller ikke hovedpine, og det påvirker da humøret. Mine unger kan mærke, at jeg er blevet mere nærværende, og jeg er blevet bedre til mit arbejde, fordi jeg kan koncentrere mig i længere tid.

Og hvad med den konkrete forståelse for sammensætningen af kosten, som Lea savnede?

Jeg har fået kørekortet til den her anti-inflammatoriske kost, som jeg godt vidste, ville være god for mig. Jeg har fået en helt anden forståelse for fx mængder, og hvordan kulhydrater ændrer sig ved tilberedning. Det anede jeg ikke noget om før. Men nu har jeg den rigtige baggrundsviden, sådan at jeg kan blive ved med at være symptomfri.

Lea Grove Nexø forvandling

Læs om TFA-metoden, der hjælper dig med at tabe mindst 7 kg på 40 dage her.