Luuna Sommers 100% Tilfredsheds­garanti

Min største mission er at hjælpe dig af med de overflødige kilo uden sult og afsavn og blive slank, sund, glad og fuld af energi. Det har jeg hjulpet flere tusinde med at opnå de seneste år.

Jeg ville hade at tage imod dine penge, hvis jeg var i tvivl om, at det her virker, for jeg ønsker virkelig for dig, at du lykkes med dit vægttab. Men jeg forstår, hvis du er lidt skeptisk. Der er SÅ mange vægttabseksperter og slankemetoder derude. Du har hørt så mange love guld og grønne skove. Men sådan er det ikke hos mig. Intet kunne ligne mig mindre.

Derfor tilbyder jeg dig 100% tilfredsgaranti i de første 14 dage på forløbet. Hvis du ikke på de første 14 dage har tabt dig mindst 2,5 kg. (forudsat at du skal tabe dig mindst 7 kg i alt) og er sluppet af med din sult og søde tand, så betaler jeg dig uden nogen sur mine pengene tilbage, hvis det er det du ønsker.

Vigtigt:

For at få dine penge tilbage skal du have:

  • udfyldt sundhedsbarometeret
  • udført “hvorfor-øvelsen”
  • målt dig ved start
  • dokumenteret at du har vejet dig dagligt i de 14 dage
  • taget et før-foto
  • dokumenteret alle dine daglige måltider (med fotos eller skrevet ned i en kostdagbog)
  • gjort brug af min hjælp i Dagens Spørgsmåls tråd, hvis du efter dag 3 på nogen måde er sulten, har en sød tand, får udrensningssymptomer eller oplever andre problemer.

Du skal med andre ord bruge de mange muligheder, der er for hjælp og støtte i forløbet, for så kan du ikke undgå at tabe dig og komme til at føle dig amazing.

Hvis du vil gøre brug af garantien, er alt hvad du skal gøre at sende mig en kopi af det nævnte.

Hvorfor alle disse krav? Fordi jeg ved, at hvis du følger mine anbefalinger, så vil du lykkes. Og hvis du skulle opleve noget andet undervejs, så SKAL du række ud efter min hjælp i den daglige spørgsmåls tråd, jvf ovenfor. Så hjælper jeg med at finde ud af, hvor du skal sætte ind.

Er du klar til at komme i gang, så klik her og sikr dig en plads med det samme.