Onlineforløbet til dig, der vil på din sidste slankekur

Sådan smider du overflødige kilo og holder vægten – uden du sulter eller savner noget

‘Let & Livsglad’ er et 8 måneders online-forløb til dig, der kæmper med de ekstra kilo, og som vil være sund, slank og fuld af energi – også i overgangsalderen og tiden, der kommer derefter. Helt uden hård træning eller mærkeligt pulver.

”Endelig en metode der virker”

– Hanne Zachariassen

“Luunas forløb har været decideret livsforandrende for mig”

– Anne Lise Nielsen

“De bedste penge, jeg har brugt på mig selv”

– Bitten Pallesen

Vidste du, at:

 • De fleste kure fejler, fordi de ikke tager fat i den underliggende årsag?
 • Du bliver mere følsom over for kulhydrater med alderen, fordi dine hormoner ændrer sig (men løsningen er ikke blot at skære dem fra)?
 • Du kan tabe dig uden, at være sulten hele tiden?
 • Smerter, hovedpine, dårlig søvn, træthed, sukkertrang, forhøjet blodtryk og kolesterol, samt overvægt, kan skyldes den samme årsag – og at du ikke slipper for symptomerne, før den bliver behandlet?”

For jo, du kan sagtens smide dine kilo og få det fantastisk med sprudlende energi og overskud – også selvom du har prøvet den ene kur efter den anden (og har rundet både 40, 50 og 60 år). 

På forløbet her lærer du, hvorfor det ikke har virket før – og hvad du skal gøre anderledes. Trin for trin. Og du får et stærkt fællesskab i ryggen, som hjælper dig hele vejen – samt min vejledning under hele forløbet. 

Men før du hører mere om forløbet og min metode, vil jeg spørge dig om noget:

Genkender du dig selv her?

 • Du har prøvet masser af kure – men ingen af dem virker
 • Dit vægttab stopper efter 3-5 kilo – og fitness virker ikke
 • Du er træt af at falde tilbage i dårlige vaner – og hovsa-mad
 • Du føler dig mutters alene med dit vægtproblem – og er ked af dit spejlbillede
 • Du føler dig usexet – dit tøj passer ikke mere, og måske har du helt opgivet at købe nyt, pænt tøj.

Og vigtigst af alt: Du har brug for, at der sker noget. Nu. 

Du har prøvet masser af kure – men ingen af dem virker

Lad mig kort fortælle lidt af min egen historie: Jeg har selv kæmpet med yoyo-vægt i 25 år – og prøvet de fleste kure, der findes.

Da jeg ramte overgangsalderen, blev det nærmest umuligt at komme af med mine ekstra kilo.

Og det var først da jeg forstod, præcis hvorfor min krop ikke makkede ret, at jeg fandt en metode, der virkede. 

Det handler om kroppens biokemi (de ting, der sker inde i kroppen, når du spiser) og nogle forandringer i kroppen, som kommer helt naturligt, når du er på vej i overgangsalderen.

Og voila: Jeg tabte 15 kilo på 3 måneder. Jeg har holdt vægten siden – og har aldrig haft mere energi end nu.

På forløbet her lærer du TFA-metoden (To Feel Amazing), så du forstår, præcis hvad der står i vejen for dit vægttab, hvorfor det ikke har virket før, og hvordan du sørger for at holde vægten – samtidig med, at du har det fantastisk og bobler af energi og overskud. Endda helt uden, du savner noget (ja, det er rigtigt). 

Faktisk vil jeg garantere, at du taber dig (mindst) 7 kilo på de første 40 dage

Jeg lover dig, at det virker. Også selvom du føler, du har prøvet ALT, og intet af det har virket indtil nu. 

Det er der nemlig en rigtig god grund til …

… men først synes jeg, du skal se, hvad andre har fået ud af forløbet:

Det siger andre om forløbet

Pia Helwig Johansen

“Jeg kunne ikke knække koden til vægttabet, før jeg fandt ud af, at det var kulhydraterne, der drillede mig. Nu har jeg fået åbnet for bevidsthed om, hvad der sker, når jeg får gluten, stivelse og sukker. Men jeg kan sagtens vælge at give slip indimellem til fx familiefødselsdage, for jeg kender vejen til hurtigt at komme tilbage på sporet igen.

Luunas system gør det nemt at følge i hverdagen. Jeg kan på rygraden, hvad der cirka skal være af protein, fedt, frugt og grønt i mine portioner. Jeg brugte Facebook-gruppen meget i den periode, hvor jeg tabte mig. Der er så meget erfaring, og folk er gode til at dele og besvare spørgsmål. Fællesskabet derinde er noget helt særligt.”

Pia Helwig Johansen, 58 år – har tabt 18 kilo
Pia Hansen

“Hedeturene forsvandt med det samme. Mange af mine smerter i kroppen, som er kommet på grund af knæene, forsvandt. Og kiloene raslede af. Samtidig med, at det jo er virkelig lækker mad. Jeg har aldrig interesseret mig for at lave mad, men det her kunne jeg godt overskue at købe ind til og lave. Og børnebørnene kan også lide det, når de kommer forbi.”

Det er dejligt at kunne passe en str. 38, når hele skabet stadigvæk er fyldt af str. 52. Men for mig er det ikke så vigtigt, hvad jeg ser på i spejlet. Det er alt det, jeg er blevet i stand til at gøre – og følelsen indeni – der er vigtig.”

Pia Hansen, 56 år – har tabt 40 kilo
Allice

“Jeg har tabt mig mange gange, men vægten er altid kommet tilbage, og det er det mest frustrerende i verden. Da jeg kom med på Luunas forløb, fulgte jeg trofast instrukserne — og så fortsatte jeg bare. Når de hårde perioder kom, holdt jeg ved. Jeg vidste nemlig, at metoden virkede. Jeg skulle bare blive ved … Nu frygter jeg ikke længere alderdommen. Den byrde er væk. Luunas metode har ganske enkelt reddet mit liv.”

Allice, 64 år – har tabt 35 kilo
Else Madsen

“Jeg har det SÅ godt! Livet er som nyt. Min mand og jeg er som nyforelskede. Vi går og holder i hånd. Forløbet har givet mig nøglen til min krop. Jeg ved nøjagtigt, hvordan og hvad jeg skal spise for at holde min vægt og have det godt. Jeg kommer ALDRIG tilbage. Aldrig.”

Else Madsen, 70 år – har tabt 24 kilo

Få sprudlende energi og overskud – og sig farvel til overflødige kilo (for altid!)

På onlineforløbet ‘Let & Livsglad’ lærer du:

 • Hvorfor du ikke lykkes med at tabe dig lige nu (og nej, det har ikke noget med din viljestyrke at gøre)
 • Hvordan du får din krop i fedtforbrænding, så du slipper de overflødige kilo (og du lærer, hvilken fejl, næsten alle laver)
 • Hvordan du går fra ’dellemad’ til ’cellemad’, som er næringsrig og anti-inflammatorisk, så dine celler, hjerne og krop stortrives (og du endelig taber dig – og kan holde vægttabet resten af livet).
 • Hvordan du arbejder med din bevidsthed, så du bedst kan hjælpe dig selv undervejs – jeg lægger vægt på, at det sker på en selvkærlig og tilgivende måde, så du ikke længere føler skyld og skam i forbindelse med mad.
Hvordan du får din krop i fedtforbrænding, så du slipper de overflødige kilo
Hvordan du går fra ’dellemad’ til ’cellemad’

Lige nu tænker du måske, at det lyder hårdt og svært. 

Men deltagerne på forløbet fortæller, at det faktisk er nemt for dem. En del af forklaringen er, at når du får styr på biokemien (mere om det længere nede), så slipper du for sukkertrangen og den konstante sult. Og det betyder, at du ikke længere skal kæmpe mod dig selv hele tiden – og bebrejde dig selv, når du falder i.

Men det kræver selvfølgelig en indsats. 

Du skal vænne dig til din nye livsstil (for det er det, det er – en livsstilsændring). Din kost bliver sat sammen på en ny måde, og det betyder, at din krop begynder at forbrænde af sine egne fedtdepoter. Derfor vil du fx spise mindre.

Men jeg lover dig, at du kommer til at føle dig mere mæt, end du nogensinde har følt dig før.

Husk, at du har hele fællesskabet bag dig – vi går gennem det sammen, og de andre deltagere (og selvfølgelig mig) hepper på og støtter dig undervejs. Hele vejen!

Og så er det også vigtigt at sige: Du må stadig få lækker og velsmagende mad – og jeg garanterer, at du ikke kommer til at gå rundt og være sulten!

TFA-metoden består af nogle enkle principper, du skal følge – men det betyder ikke, at du skal have kedelig eller intetsigende mad. 

Boller i karry? Ja da!

Mørbrad med champignonsovs? Selvfølgelig!

Det handler om at give din krop det rigtige brændstof, så du kommer i balance og får de bedste forudsætninger for at stortrives. 

Og det vil jeg garantere dig, at du kommer til!

“Er det noget for mig?”

Forløbet er målrettet til dig, der er kvinde i overgangsalderen og:

 • Har kæmpet med vægten i en stor del af dit liv
 • Føler, at du lever halvt på grund af for mange uønskede kilo
 • Er træt af at høre dig selv sige “når engang jeg taber mig, så …”
 • Har mistet din energi og gejst, samtidig med at kiloene er kommet til – og længes efter at få mere overskud igen
 • Føler dig alene i kampen mod kiloene og savner en professionel vejviser, samt støtte fra ligesindede – så du kan holde fast i de gode vaner.

Hvis du kan sætte kryds ved et par stykker af punkterne her, så tror jeg på, at forløbet er noget for dig.

“Hvorfor skulle det virke for mig?”

Jeg forstår godt, du er skeptisk. Det ville jeg også selv være. 

Når du gang på gang er blevet lovet guld og grønne skove med en ny kur, og det ikke virker, så mister du troen på det. 

Der har jeg også selv været.

Men når du lærer TFA-metoden og de konkrete principper, som den bygger på, så vil du også forstå, hvorfor de ting, du tidligere har prøvet, ikke har virket. 

Der er nemlig en vigtig forskel:

TFA-metoden tager fat i selve årsagen til dine dårligdomme (den manglende energi, dårlig søvn, smerter og kiloene på maven): Det er ubalancer i din biokemi, der er problemet. 

Det er SÅ afgørende at få styr på dem, for at du kan få det bedre (og slippe de unødvendige kilo). 

Nøglen er at få din krop i fedtforbrænding. Når det sker, får du det langt bedre, dine symptomer reduceres eller forsvinder, du bliver skarpere i hovedet – og du taber dig uden hverken sult eller sukkertrang. 

For at få gang i fedtforbrændingen kræver det et skarpt fokus på kostsammensætningen – og ikke blot at du skærer ned på kalorier, uanset hvor de kommer fra, hvilket er kernen i mange andre metoder. 

Her er det også vigtigt at forstå, hvilke hormonelle forandringer der sker (helt naturligt) i overgangsalderen, som gør det svært at slippe de ekstra kilo.

Og skal vi så ikke se nærmere på metoden i forløbet?

Lær TFA-metoden og de konkrete principper
Nøglen til at få det fantastisk er at forstå din biokemi

Hvorfor virker TFA-metoden?

Nu kommer der en lidt teknisk forklaring … hvis du ikke er i humør til det, så spring over dette afsnit 😀

Let’s go:

Nøglen til at få det fantastisk er at forstå din biokemi (det, der sker i kroppen, når du spiser).

Når du spiser det forkerte mad (læs: mad med tomme kalorier uden næringsværdi), skaber det ubalance i din biokemi. 

Det svarer til, at du får det forkerte brændstof på tanken

Det kan din krop mærke. Den reagerer ved at kræve mad, der giver dig et skud hurtig energi for at overleve. 

Og det er mad, der desværre ikke nærer din krop, men faktisk skubber til ubalancerne.

Jeg plejer at kalde det for ‘dellemad’. 

Det er de hurtigt omsættelige kulhydrater, der består af tomme kalorier – uden nogen næringsmæssig værdi for kroppen. 

Når du spiser dellemad, stiger niveauet af det blodsukkerregulerende hormon insulin i blodet. Insulin får blodsukkeret til at falde – og så har vi balladen.

Nu skriger din krop nemlig på mere! Blodsukkeret falder, og så tænker kroppen, at du har brug for mere energi for at få det op igen. Og hvor får du hurtig energi? Jo, gennem hurtige kulhydrater som slik, kager og brød.

Det er en djævelsk ond cirkel

Og det hele starter med, at du putter det forkerte mad (brændstof) i munden. 

Men, men, men …

Den gode nyhed er, at du kan gøre noget ved det. 

Den endnu bedre nyhed er, at når din biokemi er i balance, vil du ikke længere føle konstant sult eller sukkertrang. For kroppen skriger ikke længere på hurtige kulhydrater, som frigiver (for meget) insulin i blodet. 

Så du sætter effektivt en kæp i hjulet ved at få det rigtige brændstof.

Og som bonus: Når din søde tand ikke lokker dig 24/7, stopper du med at skulle bruge din viljestyrke til at bekæmpe trangen – og at slå dig selv oven i hovedet over ikke at kunne stå imod. Du får med andre ord ro til at have det godt med dig selv og nyde livet. Uden konstante selvbebrejdelser.

Tænk lige over det: 

Din krop er designet til at fungere i stenalderen. 

Dengang var der altså ikke forarbejdet sukker og kulhydrater i alle måltider. 

Derfor er det klart, at kulhydrater og tomme kalorier ikke er den optimale brændstof for kroppen.

Det har vi bare glemt et eller andet sted på vejen.

Din søde tand ikke lokker dig 24/7

Det får du på forløbet

 • Adgang til medlemssiden med principperne til TFA-metoden, inkl. videomoduler, lydfiler og ideer til hvordan du sammensætter dine måltider (så du ved, hvordan du mestrer din nye livsstil).
 • Masser af ekstramateriale som fx opskrifter, korte meditationer, små øvelser, der bl.a. hjælper med at øge din bevidsthed, så det bliver nemmere at ændre dine vaner.
 • Adgang til et uvurderligt fællesskab i lukket Facebook-gruppe, hvor du får inspiration, motivation, hep og støtte fra mig og mit team, samt andre i samme båd, mens forløbet varer.
 • I de første 40 dage kan du få svar på dine spørgsmål hver dag i den daglige tråd i Facebook-gruppen, så du aldrig behøver være i tvivl om noget. 
 • To månedlige Q&A’s, hvor du kan stille mig spørgsmål og blive inspireret af de aktuelle temaer, jeg tager op, der støtter dig på din vægttabsrejse.
 • Adgang til et omfattende vidensbibliotek i forløbets varighed (8 måneder).
Luuna Sommer

Hvem står bag?

Hej, jeg hedder Luuna Sommer, og det er mig, der står bag TFA-metoden og forløbet her. 

Jeg ved, præcis hvordan du har det – for jeg har været der selv. 

det meste af mit liv har jeg kæmpet med for mange kilo og prøvet utallige slankekure og metoder, uden noget af det har virket. 

Det var først, da jeg forstod biokemien, at jeg fandt ud af, hvorfor intet af det virkede. 

Siden har jeg levet mit bedste liv med mere overskud, energi og glæde – samt en slankere og stærkere krop – end nogensinde før. Og den søde tand, der har fulgt mig det meste af mit liv, forsvandt.

Hvis jeg kunne ændre én ting i mit liv, så ville jeg ønske, at jeg havde vidst det, jeg ved nu, noget før

Og hvad ved hun så om ernæring og sundhed, tænker du måske?

Jo, jeg har min faglighed på plads:

 • Jeg har en Bachelor of Science-uddannelse i ernæringsterapi fra University of Westminster i England, og jeg har drevet en kost- og ernæringsklinik i Chelsea i London, hvor jeg også havde klienter i København. 
 • Jeg er uddannet mentor og coach i USA, og jeg har gennem næsten 20 år coachet, rådgivet og holdt foredrag om sund kost, livsstil og ernæring.
 • Min faglige viden bruger jeg i alt mit arbejde – og det afspejler mit forløb naturligvis. Det er baseret på den nyeste forskning og teori inden for vægttab, sundhed og kost, så du kan være sikker på, at der er evidens for de ting, jeg siger – og at de virker. 
 • Og så er det nemt for mig at sætte mig i dit sted, fordi jeg selv har gået hele vejen. Derfor ved jeg, hvordan jeg hjælper dig videre, når du løber ind i modvind – så du kommer sikkert i mål. På forløbet her er du ALDRIG alene.

De sidste fem år har jeg hjulpet flere tusind kvinder (og nogle mænd ☺) med at tabe sig på mit forløb.

Og jeg ved, at jeg også kan hjælpe dig – selvom du er i overgangsalderen. 

Hvis du drømmer om et liv, hvor du har det fantastisk, sprudler af godt humør og energi, og (gen)finder en krop, som du elsker, så tror jeg, at mit forløb er lige noget for dig. 

Jeg glæder mig til at følge din forvandling. 

Kærlige hilsner
Luuna Sommer

Få unik indsigt i, hvad din krop har brug for, og hvorfor dine tidligere vægttabsforsøg ikke har virket

Når du har været på forløbet:

 • Har du unik indsigt i, hvad din krop har brug for, og hvorfor dine tidligere forsøg ikke har virket
 • Ved du, hvordan du giver din krop det, den har brug for (og undgår de ting, der blokerer for dit vægttab)
 • Har du mere energi, overskud og gejst end nogensinde før – samtidig med at du har fået din slanke krop tilbage.

Overskud, livsglæde og slank for altid – ja tak!

Deltagerne fortæller, at de gennemgår den vildeste forvandling på forløbet. 

Og selvom de ofte starter med at ville slippe nogle kilo, så er det nogle andre resultater, som betyder allermest for dem. 

Det er følelsen af at få sit liv tilbage, der fylder ✨

Desuden oplever mange af dem, at de:

 • Sover bedre 
 • Har færre smerter
 • Får større selvværd, fordi selvkritikken forsvinder
 • Får mere energi til ting, de elskede at lave før – fx at gå i haven eller cykle på indkøb.

Så hvis du kæmper med nogle af de her ting, så er jeg sikker på, at du vil få noget ud af forløbet – også meget mere end du er klar over lige nu. 

For selvom du vil tabe dig mindst 7 kilo på de første 40 dage (og ja, det er uanset dit udgangspunkt og din alder), og meget mere gennem hele forløbet, så er det energien, overskuddet og den boblende, sprudlende følelse indeni, som får dig til at føle dig fantastisk.

Du vil aldrig mere have lyst til at gå tilbage til din gamle måde at leve på!

Og hvordan ved jeg så det?

Jo, fordi tusindvis af kvinder (og nogle mænd) allerede har gennemført forløbet og fået forrygende resultater – også på den lange bane. 

Mød nogle af dem her

Elsebeth Kristensen

“Alle mine smerter er væk”

“Jeg var villig til at prøve alt for at mildne mine smerter. Så jeg investerede i forløbet. Jeg havde brug for al den hjælp, jeg kunne få, så jeg ikke ville falde tilbage til mine gamle vaner, som jeg havde gjort før. Efter de første 40 dage havde jeg tabt mig 8,1 kilo. Det er jo 1 kilo mere, end forløbet garanterer, så det var en kæmpesucces.

I dag har jeg tabt 25 kilo, men det mest vidunderlige er, at alle mine smerter er væk. Det er slut med mine piller. Og jeg har energien til at dyrke motion og gå lange ture med Malik. Jeg føler mig ikke længere tung og træt. I stedet er jeg gladere og har lyst til mere – og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det er fordi, jeg endelig er begyndt at give min krop noget ordentligt at spise.”

Elsebeth Kristensen
67 år – har tabt 25 kilo

Annie Skovly

“Et fantastisk koncept”

“Et fantastisk koncept med en dygtig, behagelig, erfaren, empatisk og meget vidende kvinde ved roret. Luuna kan flytte mennesker på flere planer – således at det langtfra “kun” er at tabe kilo. Forløbet rykker ved det psykiske, fysiske velvære, og deltagerne opnår stor viden om kroppens biokemi.

Personligt kan jeg nu gå smertefrit, løbe op og ned ad trapper, vågne om morgenen og ikke være øm, stiv i kroppen. Jeg bevæger mig, som jeg har lyst til – det er amazing!”

Annie Skovly
59 år – har tabt 21 kilo

Hanne Walsøe-Pedersen

“Har smidt AL min medicin”

“Minus 15 kg var målet og blev nået. Men bedst af alt og en mega stor sidegevinst er, at jeg har smidt ALT min medicin – for mavesår/spiserørsbrok, betablokker mod migræne og beroligende, som skulle hjælpe med at lempe mine kroniske smerter og få mig til at sove bedre. Jeg har ikke savnet en eneste af disse piller det sidste år. Jeg har fået energien tilbage, jeg har fået livet tilbage.

Det var min 60 års fødselsdagsgave til mig selv.  Jeg føler mig i dag langt mere fit på alle måder, end da jeg som 50 årig var langt nede med stress mv. og følte mig som var jeg 90 år.  Denne livsstil har været en af brikkerne til at få balance i mit liv, så jeg i dag har et dejligt liv, der bliver nydt i fulde drag.” 

Hanne Walsøe-Pedersen
62 år – har tabt 15 kilo

Lene Dahl

“Helt unikt og alle pengene værd”

“Luunas koncept er helt unikt og alle pengene værd. Det virker bare, når man har overflødige kilo at slås med. Har smidt 27 kg på et halvt år og har nu min ungpigevægt igen. Under hele forløbet har jeg fået support ved behov, kan ikke forestille mig en mere dedikeret person end Luuna, der dag efter dag bevarer alle mulige og umulige spørgsmål med humor, kærlighed og entusiasme. Hun er utrættelig i forsøget på at motivere os allesammen med hendes utrolige viden. Kan kun anbefale at komme i gang nu, det kan kun gå for langsomt.”

Lene Dahl
64 år – har tabt 27 kilo.

Lea Grove Nexø

“Jeg er mere nærværende”

“Jeg sover 7-8 timer hver nat, jeg har ingen smerter – og derudover har jeg tabt 22 kilo. Jeg har heller ikke hovedpine, og det påvirker da humøret. Mine unger kan mærke, at jeg er blevet mere nærværende, og jeg er blevet bedre til mit arbejde, fordi jeg kan koncentrere mig i længere tid.”

Lea Grove Nexø
42 år – har tabt 22 kilo.

Shila Luther

“Føler mig som en, der er midt i 30’erne”

“Nu forstår jeg, at kosten som brændstof er vigtig. Jeg føler mig som en, der er midt i 30’erne. Jeg kan godt se spejlbilledet har ændret sig, og der er flere rynker. Men jeg har fået den her lykkefølelse indeni, og jeg håber, den aldrig nogensinde stopper.” 

Shila Luther
54 år – har tabt 38 kilo.

Sådan foregår det

 • Så snart du har betalt for dit forløb (eller betalt første rate), sender jeg dig en mail med dit personlige login, og så kan du være i gang med dit vægttab allerede i dag.
 • I starten af forløbet lærer du om de enkle principper i TFA-metoden, og du får din effektive kostplan, som er nem at følge. Derudover får du også en invitation til at banke på inde i den lukkede Facebook-gruppe, hvor de andre amazingere og jeg står klar til at heppe på dig.
 • Det eneste, du skal bruge for at komme i gang, er en computer, telefon eller tablet med internetforbindelse. I begyndelsen af forløbet guider jeg dig i, hvilke madvarer du skal have købt ind – og bare rolig, det er ganske almindelig mad nede fra supermarkedet, så du skal ikke ud i syv forskellige helsekostbutikker for at kunne komme i gang med din sidste slankekur nogensinde.
 • Fordi forløbet foregår online, kan du tilgå materialet, lige når det passer dig. Du skal ikke møde op noget sted eller sætte tid af på et bestemt tidspunkt for at komme i gang. Til gengæld sørger den lukkede Facebook-gruppe for, at du er i godt selskab med flere hundrede andre amazingere undervejs på din rejse med mig som rejseguide.
Slip for sult, sukkertrang og konstant selvkritik
Få masser af energi og overskud til at leve det liv, fordi din krop stortrives

Hvordan ville det være at:

 • Slippe for sult, sukkertrang og konstant selvkritik?
 • Have færre smerter og sove bedre end nogensinde før?
 • Få masser af energi og overskud til at leve det liv, fordi din krop stortrives?
 • Kunne passe alt det lækre tøj, der hænger bagerst i skabet?
 • Vide, præcis hvad du skal fylde på din krop for at have det fantastisk?

Mød Malene og Thomas, som tilsammen har smidt 59 kilo
– og bobler af energi!

Din investering i at smide dine overflødige kilo (for altid) – uden at føle sult eller afsavn – og få masser af sprudlende energi og overskud, er kun:

1.550 kr. om måneden

I de 8 måneder forløbet varer.

De penge er hurtigt tjent ind igen på de besparelser, du vil opleve i dit madbudget, når du ikke længere laver dyre impulskøb pga. sukker-cravings.

Når du tilmelder dig, får du:

 • 8 måneders adgang til medlemssiden
 • Adgang til vores lukkede Facebook-gruppe i forløbets varighed
 • Kostplan, øvelser, meditationer, symptomskema og masser af andet ekstramateriale
 • Adgang til vidensbibliotek, hvor du kan finde viden, inspiration og støtte til din nye livsstil

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Jeg er kun interesseret i at hjælpe dig med at få det liv, du drømmer om. Og jeg forstår virkelig godt, hvis du er skeptisk – med utallige slankekure bag dig, som lover en masse, men aldrig virker. 

Derfor tilbyder jeg dig 100% tilfredshedsgaranti de første 14 dage på forløbet

Hvis du følger forløbet og metoden uden at tabe dig mindst 2,5 kilo (forudsat at du skal tabe dig mindst 7 kilo i alt) på de første 14 dage, og er sluppet af med din sult og søde tand, så får du selvfølgelig dine penge igen. Se hele garantien her.

Det svarer cirka til en café latte eller et smut forbi slikhylden om dagen (47 kr. om dagen). Mon ikke din livskvalitet er det værd?

Kostplan, øvelser, meditationer, symptomskema og masser af andet ekstramateriale

Oftest stillede spørgsmål

Hvor lang tid varer det?

Forløbet varer 8 måneder. Det er delt op i tre faser, som du hører mere om, når du kommer med.

Hvad består forløbet af?

Kernen i forløbet er min metode (TFA-metoden), som består af nogle enkle principper, du skal følge (og som selvfølgelig kan tilpasses nøjagtig til dig – vi er alle forskellige). 

Du får adgang til en række videomoduler, så snart du kommer med, samt en invitation til at komme med i vores specialdesignede fællesskab, som støtter, hjælper og hepper på dig hele vejen (du er også stadig med efter de 6 måneder).

Desuden får du en masse materialer, fx kostplan, symptomskema, øvelser, lydfiler, mm. Sidst men ikke mindst er der to månedlige Q&A’s, hvor du kan stille dine spørgsmål direkte til mig.

Hvorfor virker det?

TFA-metoden virker, fordi den tager fat på den egentlige årsag til dine dårligdomme: din biokemi. 

Samtidig fokuserer den også på mentale og følelsesmæssige aspekter, som er vigtige for den langvarige effekt.

Vil det også virke for mig?

Mange af mine kursister har kæmpet i årevis med deres krop – og prøvet den ene metode efter den anden uden held. Det havde jeg også selv. 

Men det er, fordi ingen af de andre metoder tager hånd om selve årsagen. Meget, meget kort fortalt:

Forskeren Joseph R. Kraft har (i et studie med 14.000 mennesker) opdaget, at nogle har et forhøjet niveau af insulin i blodet efter måltider (uden nødvendigvis at have diabetes). 

Og når du har et forhøjet niveau af insulin, blokerer det for din fedtforbrænding. For det enzym, der starter fedtforbrændingen, bliver ikke produceret mere, når der er forhøjet insulin. 

(Det her er epokegørende.)

Forhøjet insulin er et kæmpe problem. For det fører til inflammation (betændelse) i kroppen. Og det medfører en LANG række af de problemer, som mange af os kvinder i overgangsalderen (og mænd for den sags skyld) døjer med:

 • Smerter
 • Træthed
 • Dårlig søvn
 • Manglende overskud
 • Hovedpine og migræne
 • Hedeture og hjertebanken
 • Forhøjet blodtryk og kolesterol
 • Og for mange kilo på sidebenene.

Krafts studie overbeviste mig om, at nøglen til at tabe sig og undgå de mange symptomer nævnt ovenfor er at spise mindre sukker og kulhydrater (så vi undgår forhøjet niveau af insulin).

Derfor – og nu kommer pointen:

Hvis de metoder, du har prøvet, IKKE har haft fokus på 1) at undgå et forhøjet niveau af insulin i blodet, og 2) at få gang i din fedtforbrænding …

… så forstår jeg godt, det ikke har virket. For så har de ikke taget hånd om selve årsagen til dine symptomer. Men det gør min metode. 

Hvorfor er metoden ikke mere kendt?

Helt ærligt – det ved jeg heller ikke. 

Men du kan jo spørge, hvorfor vi bliver ved med at omtale fedt som fjenden, selvom det må være tydeligt for alle, at vi i vesten vejer mere end nogensinde før. Så der er jo noget i den “normale” tilgang, der ikke virker. 

Jeg har brug for at finde ud af om livsstilen ræsonnerer med mig, hvad gør jeg?

For at få suces med en livsstilsomlægnig har du brug for ny viden, en ny bevidsthed og at øve dig. Det er det, jeg lærer dig i løbet af de 8 måneder forløbet varer i et fantastisk inspirerende og støttende fællesskab med andre, som er i den samme situation som dig.

Er du i tvivl om den livsstil, jeg anbefaler, ræsonnerer med dig, kan du starte med den første fase på forløbet – dvs. de første 40 dage

Jeg har et andet spørgsmål?

Skriv til mig med det samme på [email protected], så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Lotte Kok

”Kunne ikke kende mig selv”

Jeg følte mig som en udstoppet pølse, når jeg så ned ad sig selv og kunne ikke kende mig selv. Den antihormonbehandling, jeg fik efter brystkræft, havde fået kiloene til at sætte sig og lige meget, hvad jeg gjorde, kunne jeg ikke slippe af med dem igen. Med Luunas forløb tabte jeg mig 17 kilo, og min lymfødem kom i kontrol. I dag er jeg tilfreds, når jeg ser mig selv i spejlet.

Lotte Kok
54 år

Nina

”Et trygt rum med en kompetent hånd i ryggen”

Jeg mærkede hurtigt effekten af Luuna Sommers TFA-metode. To en halv uge inde i forløbet forsvandt mine ledsmerter, og jeg tabte 20 kilo. Metoden virkede forbløffende godt, og jeg har fået en stor livsforbedring. Meget i mit liv er bogstaveligt talt er nemmere.

Nina
54 år

Birgitte Hjernø Nydam

”Jeg føler mig i kontrol, glad og stolt”

“Da min vægt ramte 101 kilo, vidste jeg, at jeg måtte gøre noget. For at tabe mig, men også for at afhjælpe generne i forhold til slidgigten i mit knæ, min fibromyalgi og mine svedeture. Og Luuna Sommers metode har virket. Jeg er simpelthen så glad!”

Birgitte Hjernø Nydam
54 år

Kit Thorsen

”Et univers af ligesindede med et fælles ønske om at tabe sig”

“Fællesskabet i Luuna Sommers univers har været afgørende for mig. Jeg ville ikke kunne have overskuet at være alene om at tabe mig. Og tabe mig, det gjorde jeg. 31 kilo. Nu kan jeg gå lange ture og lege med mit barnebarn på gulvet. Det betyder utroligt meget.”

Kit Thorsen
51 år

Hanne Zachariassen

”Endelig en metode der virker”

“Jeg havde egentlig besluttet mig for aldrig mere at skulle på kur, men hvor er jeg glad for, at jeg gav det et sidste forsøg med Luuna Sommers metode. Jeg tabte 23 kilo, sover bedre, har fået mere energi og mine smerter i led, knæ, fødder og bækken er forsvundet. Og så kan jeg i øvrigt shoppe tøj i almindelige damebutikker nu. Det føles fantastisk!”

Hanne Zachariassen
65 år

Lone Ellice Engel

”Alle pengene værd og mere til”

“Jeg må bare sige, at det er alle pengene værd og mere til, for den investering har givet os så meget godt. Der er support hele vejen, og du står ikke alene med spørgsmål og tvivl. Jeg har brugt Facebook-gruppen flittigt og har fået hjælp, når jeg har haft brug for det.”

Lone Ellice Engel
69 år

Bitten Pallesen

“De bedste penge, jeg har brugt på mig selv”

“Overvejer du at tabe dig og få et bedre liv, så vælg Luunas forløb. Det er en livsomvæltning, der er nem og overskuelig, og DEN VIRKER. Startede på min nye livsstil i foråret 2020 og har efterladt 25 kg, jeg ikke havde brug for. Har fået et nyt fantastisk liv. Jeg elsker det. Det er de bedste penge, jeg har brugt på mig selv i mange, mange år – måske nogensinde.”

Bitten Pallesen
60 år, grafiker

Lenette Bjerregaard

”Jeg har fået et helt nyt liv”

Jeg har tabt 20 kilo og er gået hele otte buksestørrelser ned, siden jeg begyndte på Luunas forløb.
Men ikke nok med det. Jeg har reduceret mit insulinforbrug mod diabetes T1 til en tredjedel, fået halveret min blodtryksmedicin, og min migræne er forsvundet. Smerterne i mine muskler og led er blevet meget mindre, jeg sover godt om natten og har fået langt mere energi. Det har alt sammen givet mig en langt større livsglæde! Tak Luuna, det var ikke sket uden dig!

Lenette Bjerregaard
54 år, pensionist

Bente Sloth

”Jeg har aldrig oplevet noget lignende”

“Jeg har været på slankekur on and off, siden jeg var 18 år – men aldrig oplevet noget som Luunas forløb. Jeg har en ernæringsfaglig baggrund, men selv haft en krop i ubalance. Troede, jeg måtte leve med vand i kroppen og poser under øjnene, men bare to uger efter, jeg begyndte på forløbet, var det væk. Samlet har jeg tabt 10 kilo med det livsforandrende redskab, som Luuna har givet mig. Et redskab, som er nemt at bruge, og som har ændret mit liv.”

Bente Sloth
55 år, cheføkonoma

Randi Haugaard

”Det er det bedste, jeg har gjort i mit liv”

“Jeg har altid været for tyk, prøvet et hav af kurer, men aldrig nået under 70 kilo. Indtil jeg begyndte på Luunas forløb. Så raslede kiloene af mig. Jeg tabte godt 25 kilo og har reduceret min blodtryksmedicin. Mit liv er forandret, og jeg er blevet et gladere menneske med mere energi og overskud. Min mand, som også har fulgt forløbet, er stoppet med sin diabetes-medicin. Luunas metode er nem at gå til, virkelig effektiv og topmotiverende!”

Randi Haugaard
54 år, kantineansvarlig

Mari-Ann Bibow Krogh

”Det her er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv”

”Jeg har været igennem en forvandling, og Luuna er den gode fe, der har drysset guldstøv ud over mig. Jeg har tabt 21 kilo og reduceret mit insulinforbrug til en tredjedel. Glad og pavestolt af mig selv, det er, hvad jeg er! Og jeg er Luuna dybt taknemmelig.”

Mari-Ann Bibow Krogh
70 år, pensionist

Anette Sand

”Det er blevet lettere at være mig  i mere end én forstand”

”Det er helt sikkert de bedste penge, jeg nogensinde har brugt på mig selv. Jeg er lykkelig for at have tabt mig 19 kilo, men det allerbedste er nu, at mine ryg- og mavesmerter er forsvundet. Det har alt sammen været med til at give mig et større overskud i hverdagen, bedre selvværd og mere energi.”

Anette Sand
48 år, lønkonsulent

Anne Lise Nielsen

“Luunas forløb har været decideret livsforandrende for mig”

Det er fuldstændig uden sidestykke til alt andet jeg nogensinde har prøvet i mine bestræbelser på at tabe mig og vel at mærke fastholde min vægt og mit velvære. Ganske enkelt amazing. 

Jeg føler mig meget mere feminin, end jeg nogensinde har gjort før, og jeg har fået en større kærlighed til mig selv. Jeg tænker mere klart, end jeg har gjort i mange år. Jeg kan kun af hele mit hjerte anbefale Luuna Sommer og hendes vej til et let liv.

Anne Lise Nielsen
55 år, har tabt 35 kg

Karina Tinggaard

“Dette forløb er en kæmpe øjenåbner”

”Den første uge tabte jeg mig 5,4 kilo, og det var ekstremt motiverende. For første gang på en kur føler jeg mig ikke sulten, og for første gang formår jeg at overholde en diæt. For sådan én som mig, der elsker manualer, er strukturen i kostplanerne afgørende for min succes. Her ved jeg nøjagtigt, hvad jeg må spise, hvor meget jeg må spise, hvornår jeg skal spise, og hvornår jeg ikke skal spise. Derfor kan jeg meget nemt styre det her.”

Karina Tinggaard
48 år, har tabt 18,5 kg

Linn Nielsen

“Min migræne forsvandt. Mit håb er at flere kan få lige så stor glæde af forløbet”

”I dag er det næsten et halvt år siden, og jeg har ikke haft ét eneste anfald. Jeg er overbevist om, at det er kostændringerne. Måske gør den gennemgribende udrensning af affaldsstoffer og medicin i kroppen underværker. Her tænker jeg på alle de år, hvor jeg har spist smertestillende og migrænemedicin. Det kan da umuligt være sundt.”

Linn Nielsen
47 år, led af voldsom migræne

Karina Rasmussen

“Jeg har det fantastisk her 2 år efter forløbet, og mit vægttab på 25 kilo er stabilt”

”Jeg kan ærligt sige, at det ikke er svært for mig at holde vægten. Jeg er meget opmærksom på ikke at ryge tilbage i den gamle gænge og har fundet min egen balance omkring mad. Jeg bruger de redskaber, som jeg fik under forløbet. Kostplanerne for eksempel. I dag måler jeg ikke længere mængden af mad op, men jeg spiser en hel masse grønt til hverdag. En lækker, frisk salat med lidt kød, fisk eller æg, smager mig stadigvæk fantastisk.”

Karina Rasmussen
50 år, har tabt 25 kg

”Jeg var led og ked af mig selv”

Jeg kæmpede ikke bare med overvægt, men også med søvnproblemer og smerter i min krop. Det er alt sammen blevet bedre, efter at jeg har fulgt Luuna Sommers forløb. Mit succeskriterie var at få mit gamle jeg tilbage – og det har jeg fået, mens jeg er blevet 11 kilo lettere og 15 cm smallere i taljen.

Anne-Mette Gry Nørby
57 år

”De kalder mig for pretty woman

Da min læge for et år siden gav mig en Diabetes 2-diagnose, ringede mine alarmklokker. Jeg følte det simpelthen nedværdigende ikke at have styr på min krop, og jeg kunne slet ikke overskue at skulle til at have medicin. I dag har jeg tabt 22 kilo, mine venner kalder mig for pretty woman, og mit sukkertal ser langt bedre ud. Uden medicin.

Helle Nim Grønbech
56 år

Henriette Andersen

“Jeg skal have en ny bikini. Aj… jeg skal da have to!”

”Hele forløbet har været fantastisk. Materialet er let at forstå og gå i gang med, og det virker godt med Facebookgruppen, madlisterne og kostplanerne. De første 8 dage tabte jeg 2,5 kilo. Nu er der røget 13. Jeg nød at holde tale til min søns konfirmation og stå foran gæsterne 13 kilo lettere. Det betyder bare så meget, at man har det godt med sig selv. Målet er at komme fem kilo mere ned inden sommerferien, hvor vi skal til Tyrkiet. På stranden plejer jeg at lokalisere, hvor der ligger en dame, der er tykkere end mig. Så lægger jeg mig tæt på hende, så jeg ikke skiller mig ud som strandens tykkeste. Ja. Det er lidt bisset, men jeg er sikker på, at det ikke bliver sådan på min næste ferie. Og jeg skal selvfølgelig have en ny bikini til stranden. Aj… Jeg skal da have to!””

Henriette Andersen
45 år, har tabt 13 kg

Karin Harboe

“Jeg vil ikke være en overvægtig gammel kone i rummeligt tøj. Jeg vil være en smart gammel kone”

”Jeg elsker chokolade, men jeg har det ikke længere i huset og sørger til gengæld for altid at have grønne salater, frugt og bær. Hvis jeg køber chokolade, er det 80%. Det er så bittert, at det ikke smager voldsomt godt, og så gider jeg ikke spise ret meget af det. Har jeg lyst til noget sødt, tager jeg lidt mørk chokolade, nødder og mandler eller en kop grøn te.  Jeg er overbevist om, at jeg aldrig kommer tilbage til at spise ris, pasta og sovs, for jeg savner det underligt nok overhovedet ikke. Fremover holder jeg fast. Jeg er stærkt motiveret af, at jeg ikke vil være en overvægtig gammel kone i rummeligt tøj. Jeg vil være en smart gammel kone!””

Karin Harboe
61 år, har tabt 13 kg

Nanna Ørbeg

“Jeg følte mig som en gammel kone. Nu kan jeg gå op i Rundetårn uden at få åndenød”

”Jeg så en video med Luuna, blev nysgerrig og ringede hende op. Kort efter samtalen gik jeg ellers bare i gang. Maden er nem at tilberede og gå til. Det er virkelig godt, og det har været en fantastisk rejse at begive sig ud på. Jeg er så taknemmelig for Luunas støtte og vejledning, og jeg må sige, at hun har noget at have det i. Hun er dygtig”

Nanna Ørbeg
69 år, godt i gang med et vægttab på 30 kg

Mona Larsen

“Jeg er stofskiftepatient og har alligevel tabt  10 kg og energien har ikke været højere siden jeg var 25 år!”

”Jeg havde overhovedet ikke set det komme. Jeg vågner fuld af energi klokken 6.00. Det har jeg ikke prøvet i mange år. Selv yoga er blevet lettere, og jeg har fået talje!

På grund af stofskiftet får jeg taget blodprøver hver måned. I maj bad lægen mig om at gå ned i medicin, fordi blodprøverne så bedre ud. I juni var alle mine tal for første gang lige i skabet, så der er ingen tvivl om, at jeg vil fortsætte med de nye vaner. Som stofskiftepatient har jeg flere gange fået at vide af lægerne, at jeg skal tabe mig. Samtidig siger de, at det nærmest er umuligt, når man fejler det, som jeg gør. – Derfor havde jeg slet ikke regnet med, at alle de positive ting ville komme min vej. – Tænk, at det er så fedt at være en stor taber.”

Mona Larsen
55 år, har tabt 10 kg

Sig farvel til yoyo-vægt og sukkertrang – og hej til dit nye liv