Til dig, der vil have en effektiv start på dit vægttab:

Sådan bliver du let og livsglad
– og smider (mindst) 7 kilo på 40 dage!

Få adgang til Fase 1, de første 40 dage, af online-forløbet ‘Let & Livsglad’, som har hjulpet +4000 kvinder i overgangsalderen til et lettere liv – og oplev hvilken forskel det også vil gøre for dig.

 • Prøv livsstilen i 40 dage og mærk den hurtige effekt, den har på din krop og velvære
 • Lær de grundlæggende principper bag TFA-metoden, så du (mindst) slipper 7 kilo i den første fase
 • Få adgang til videomoduler, korte meditationer og  ekstramaterialer 
 • Få svar på dine spørgsmål, vejledning og støtte hver dag i det fantastiske fællesskab med ligestillede i den lukkede facebookgruppe.

Døjer du med:

 • At du prøver den ene kur efter den anden – uden nogen af dem virker?
 • At du er ked af det, du ser i spejlet – og føler dig alene med det?
 • At du falder tilbage i de dårlige vaner?
 • At holde fast i dit vægttab?
 • Og er du træt af manglende energi, forskellige symptomer og overflødige kilo?

Så er det her lige noget for dig:

Nu kan du få adgang til fase 1 af online-forløbet ‘Let & Livsglad’ – uden at købe adgang til hele forløbet.

I fase 1 lærer du grundprincipperne i TFA-metoden (To Feel Amazing). Du kommer til at forstår, præcis hvad der står i vejen for dit vægttab, hvorfor det ikke har virket før – samtidig med, at du har det fantastisk og bobler af energi og overskud. Endda helt uden, du savner noget (ja, det er rigtigt).

Faktisk vil jeg garantere, at du taber dig (mindst) 7 kilo på de første 40 dage.

Jeg lover dig, at det virker. Også selvom du føler, du har prøvet ALT, og intet af det har virket indtil nu.

Det handler nemlig om at forstå, hvordan du får din krop (og din biokemi) i balance igen.

Og så tænker du måske:

“Men er jeg klar til det? Har jeg viljestyrken til at holde fast?”

Og ja – det vil jeg love dig, at du har. For du får ikke brug for at læne dig op ad viljestyrken, som du plejer, når din biokemi kommer i balance, og din søde tand og sult forsvinder. Det sker i løbet af bare nogle få dage.

Når du først kommer i gang, vil du se, at det slet ikke er svært. Faktisk er det nemt at leve efter principperne i TFA-metoden.

Det siger andre om forløbet

“Jeg har tabt 6 kg og 26,5 cm forskellige steder på de første 40 dage. Vil gerne tabe et par kg mere på maven. Måske har jeg nået idealet. Vægten er 55,2 kg.

Endnu mere kan jeg glæde mig over 40 dage uden, “at have syndet”. Tænk sig, jeg har haft den viljestyrke. Jeg er imponeret. Det har absolut hjulpet, at sukkertrangen, som jeg har båret på siden teenagealderen, forsvandt. Jeg har spist uendelig af slik og kager uden at tage på indtil for 18 år siden. Måske det var brystkræften, der fik kroppen af lave eller måske den tidlige overgangsalder. Det er skønt at opleve en hel ny krop. Det trængte jeg til.

I dag ved jeg, at sukker avler sukkertrang, og mælkeprodukter giver mig dårligt humør, træthed og hjernetåge. Smerterne i venstre forfod er 95% forsvundet. Søvnen er blevet dybere og længere. Mine lidt stive fingre er blevet hurtigere på tasterne. Stivheden i kroppen minimal. Jeg har nemmere ved at bøje mig, da maven er blevet mindre. Huden er blevet pænere. Det ser endda ud til, at huden ved dellerne er fulgt med ind. Energien kom også.

40 dages fokuseret arbejde, i et koncept, hvor maden er medicinen, og jeg altid er mæt, var lige det jeg havde brug for. Jeg er dybt taknemmelig.”

Annie Jensen, 56 år
Pia Helwig Johansen

“Jeg kunne ikke knække koden til vægttabet, før jeg fandt ud af, at det var kulhydraterne, der drillede mig. Nu har jeg fået åbnet for bevidsthed om, hvad der sker, når jeg får gluten, stivelse og sukker. Men jeg kan sagtens vælge at give slip indimellem til fx familiefødselsdage, for jeg kender vejen til hurtigt at komme tilbage på sporet igen.

Luunas system gør det nemt at følge i hverdagen. Jeg kan på rygraden, hvad der cirka skal være af protein, fedt, frugt og grønt i mine portioner. Jeg brugte Facebook-gruppen meget i den periode, hvor jeg tabte mig. Der er så meget erfaring, og folk er gode til at dele og besvare spørgsmål. Fællesskabet derinde er noget helt særligt.”

Pia Helwig Johansen, 58 år – har tabt 18 kilo
Allice

“Jeg har tabt mig mange gange, men vægten er altid kommet tilbage, og det er det mest frustrerende i verden. Da jeg kom med på Luunas forløb, fulgte jeg trofast instrukserne — og så fortsatte jeg bare. Når de hårde perioder kom, holdt jeg ved. Jeg vidste nemlig, at metoden virkede. Jeg skulle bare blive ved … Nu frygter jeg ikke længere alderdommen. Den byrde er væk. Luunas metode har ganske enkelt reddet mit liv.”

Allice, 64 år – har tabt 35 kilo

Vidste du, at:

 • De fleste kure fejler, fordi de ikke tager fat i den underliggende årsag?
 • Du bliver mere følsom over for kulhydrater med alderen, fordi dine hormoner ændrer sig (men løsningen er ikke blot at skære dem fra)?


Smerter, hovedpine, dårlig søvn, træthed, sukkertrang, forhøjet blodtryk og kolesterol, samt overvægt, kan skyldes den samme årsag – og at du ikke slipper for symptomerne, før den bliver behandlet?

Vigtigt: Dette er kun første fase

Vær opmærksom på, at dette KUN er fase 1 i forløbet ‘Let & Livsglad’ – det vil sige de første 40 dage.

Det betyder, at du kan prøve livsstilen af og se, om det er noget for dig.

Hvis du har det som de andre, der starter, så ved jeg du kommer til at elske de resultater, du hurtigt mærker på din krop og i din hjerne – og det bliver uden, at du føler du kommer til at lide afsavn. Du kommer i det mest fantastiske selskab med andre, der er der, hvor du er. Og så har du mig som rejseguide, så du ikke farer vild. Du er aldrig alene i de 40 dage. Hver eneste dag kan du få svar på dine spørgsmål eller blive opmuntret, hvis du har brug for det.

I første fase lærer du om TFA-metoden og de grundlæggende principper, som metoden bygger på.

Bemærk, at du i første fase IKKE lærer at tilpasse principperne til dig. Du lærer heller ikke, hvordan du justerer principperne for at holde dit vægttab, når du har opnået din drømmevægt. Begge dele lærer du på det efterfølgende forløb.

Du kan selvfølgelig altid købe adgang til de efterfølgende faser, når du er færdig med de første 40 dage.

Vil du vide mere om TFA-metoden?

Klik ind på siden her, hvor du får hele beskrivelsen af det store forløb, samt TFA-metoden og principperne bag.

Der kan du også se, hvilke symptomer du skal være opmærksom på, og hvorfor metoden her virker, selvom du har prøvet ALT før – uden det har virket.

Desuden kan du se, hvad tidligere deltagere på forløbet siger om det – og hvilken forskel det har gjort for dem.

Din investering i at blive let og livsglad med sprudlende energi – og tabe mindst 7 kilo på 40 dage – er:

6.500 kroner + moms

Tilfredshedsgaranti

Jeg er kun interesseret i at hjælpe dig med at få det liv, du drømmer om. Og jeg forstår virkelig godt, hvis du er skeptisk – med utallige slankekure bag dig, som lover en masse, men aldrig virker.

Derfor tilbyder jeg dig 100% tilfredshedsgaranti de første 14 dage på forløbet.

Hvis du følger forløbet og metoden uden at tabe dig mindst 2,5 kilo (forudsat at du skal tabe dig mindst 7 kilo i alt) på de første 14 dage, og ikke er sluppet af med din sult og søde tand, så får du selvfølgelig dine penge igen. Se hele garantien her.

Skal det være slut med ked-af-det-hed over dit spejlbillede og manglende energi i din hverdag?

Så lad os gøre noget ved det. Det starter med en forsigtig beslutning om, at nu skal det være slut. Og så hjælper jeg dig resten af vejen.