Kom til Online Åbent Hus
Torsdag den 19. oktober kl. 19.30

Jeg vil gerne invitere dig med til online åbent hus for mit forløb ‘Let & Livsglad’.

Det her er din mulighed for at møde mig og nogle af de tidligere deltagere – og stille os alle de spørgsmål, du ønsker dig.

Det er nødvendigt at registrere dig for at komme med, så jeg kan få en fornemmelse af, hvor mange vi bliver. Når du er tilmeldt, modtager du også et link til replay, så du kan gense det i en begrænset periode.

Når du melder dig til, bliver du samtidig tilmeldt mit inspirerende nyhedsbrev, om hvordan du holder dig slank, sund, glad og fuld af energi!

Mit navn er Luuna Sommer


Jeg er uddannet ernæringsterapeut fra University of Westminister, og har drevet en kost- og ernæringsklinik i London, hvor jeg sideløbende havde klienter i København.

Jeg er uddannet mentor og Coach i USA, og jeg har gennem næsten 20 år coachet, rådgivet og holdt foredrag om sund kost, livsstil og ernæring.

Da ”miraklet” endelig skete for mig – jeg tabte mig uden, at det føltes hårdt og samtidig fik jeg en fantastisk følelse indeni – besluttede jeg at dele min viden og mine personlige erfaringer til at hjælpe andre med at få et lettere, sundere og gladere liv uden besværlige slankekure. 

Der findes en vej til at få det godt og til at få en slank krop fuld af energi. Det er det, jeg lærer dig med TFA-metoden på mit onlineforløb.

kom til online åbent hus med Luuna Sommer