Vil du lære af min opdagelse, der gjorde opslidende slankekure til fortid for mig?

Forestil dig, at du aldrig skal bekymre dig om vægten igen.

Fordi du endelig kan tabe dig med glæde og lethed og fordi du endelig lærer, hvordan du holder vægten bagefter.

Når selvbebrejdelser og selvkritikken forsvinder, begynder dit selvværd at boble, og du bliver glad og fuld af energi og får overskud til at leve det liv, du drømmer om.

Foredraget varer ca. 10 minutter og koster dig kun din e-mailadresse. Du får det tilsendt på din e-mail med det samme og kan se det, lige når det passer dig.

Når du melder dig til, bliver du samtidig tilmeldt mit inspirerende nyhedsbrev, om hvordan du holder dig slank, sund, glad og fuld af energi!

Mit navn er Luuna Sommer, og jeg er så glad for, at du har fundet vej til mit korte foredrag om den vigtige opdagelse, jeg gjorde i 2017


På bare 10 minutter kommer du til at forstå, hvad nøglen til dit vægttab er. De 10 minutter kan blive starten på din livsforvandling (som det blev for min).

Opdagelsen, der gjorde det muligt for mig at tabe 15 kilo på tre måneder – uden at tage dem på igen.

Siden har jeg hjulpet knap 4000 andre med at gøre det samme – det kan også blive dig!

Sug til dig af min viden og erfaring fra mere end 20 år som kost- og ernæringsterapeut og lad dig inspirere af de personlige erfaringer, som jeg har gjort efter et liv med et utal af mislykkede slankekure.

Jeg lover, at du ikke kommer til at kede dig! Det bliver en ØJENÅBNER!

Luuna Sommer

Jeg ved, hvordan det føles, når endnu en kur slår fejl, og følelsen af at være helt forkert og have rygrad som en regnorm sætter ind.

Én gang for alle: Du er ikke forkert. Der er ikke noget galt med dig, du har bare ikke fundet løsningen endnu. Den får du her:

Kom med til mit korte foredrag, om den brik, du mangler til slankepuslespillet. Med den får kiloene baghjul og slipper en gang for alle.

Foredraget er første skridt på vejen til at blive slank, sund, glad og fuld af energi én gang for alle.

Foredraget varer ca. 10 minutter og koster dig kun din e-mailadresse. Du får det tilsendt på din email med det samme og kan se det, lige når det passer dig.

Når du melder dig til, bliver du samtidig tilmeldt mit inspirerende nyhedsbrev, om hvordan du holder dig slank, sund, glad og fuld af energi!

bliv slank, sund og glad
kort foredrag med Luuna Sommer

Mit navn er Luuna Sommer

Jeg er uddannet ernæringsterapeut fra University of Westminister, og har drevet en kost- og ernæringsklinik i London, hvor jeg sideløbende havde klienter i København.

Jeg er uddannet mentor og Coach i USA, og jeg har gennem næsten 20 år coachet, rådgivet og holdt foredrag om sund kost, livsstil og ernæring.

Da ”miraklet” endelig skete for mig – jeg tabte mig uden, at det føltes hårdt og samtidig fik jeg en fantastisk følelse indeni – besluttede jeg at dele min viden og mine personlige erfaringer til at hjælpe andre med at få et lettere, sundere og gladere liv uden besværlige slankekure. 

Der findes en vej til at få det godt og til at få en slank krop fuld af energi. Det er det, jeg lærer dig med TFA-metoden på mit onlineforløb.