NYT FOREDRAG KOMMER SNART:

Slank og sprudlende

i overgangsalderen og efter

Skriv dig op og få besked, når datoer for foredraget offentliggøres:

Du tilmeldes samtidig mit nyhedsbrev og modtager en lille gave: optagelsen af et af mine tidligere foredrag. 🎁

Glæd dig til et foredrag, hvor du lærer:

  • Hvorfor de gængse slankeråd ikke virker for dig (og hvorfor kiloene er endnu sværere at slippe end før.
  • Hvordan overgangsalderen ændrer din krop og påvirker din vægt, energi og velbefindende – og hvad du rent faktisk kan gøre ved det
  • Hvilke populære fødevarer, der saboterer dit vægttab og bidrager til en hormonel ubalance. (De fleste danskere ved ikke det her – gør du?)
  • Hvad over 4000 kvinder har gjort for at slippe de ekstra kilo, og kraftigt reducere smerter, hedeture, migræne og hjernetåge (uden slankemedicin eller hormonbehandling)
  • Hvad du kan gøre for at tabe dig (og holde vægten) på en enkel, selvkærlig og helt naturlig måde, der endda føles godt, allerede mens du taber dig.

Din underviser på foredraget:

Luuna Sommer

Luuna

Du er i gode hænder. Jeg har brugt over 20 år på at tilegne mig den viden, jeg deler med dig på foredraget. Min tilgang er baseret på solid forskning og en dyb forståelse af de udfordringer, som overgangsalderen bringer.

Jeg er uddannet klinisk ernæringsterapeut fra University of Westminister og har drevet klinik i mange år. Derudover er jeg uddannet mentor og coach i USA, og jeg har gennem næsten 20 år coachet, rådgivet og holdt foredrag om sund kost, livsstil og ernæring.

Men vigtigst af alt, så taler jeg ud fra erfaring på egen krop. Jeg har selv været på en lang personlig vægttabsrejse, som har ført mig til mange afkroge. Det meste af mit liv har jeg kæmpet med for mange kilo og prøvet utallige slankekure og metoder, uden at noget af det har virket. Indtil jeg fandt ud af det, jeg deler med dig på foredraget her.

Denne viden har ikke bare hjulpet mig, men over 4000+ kvinder (og nogle mænd) med at tabe de overflødige kilo og slippe af med smerter, søvnmangel, migræne, hedeture, hjernetåge og reducere medicinforbrug. Nu er turen kommet til dig.

Det siger tidligere deltagere:

“Tak, Luuna. For første gang nogensinde har jeg nu forstået, hvorfor jeg ikke kan tabe mig. Det giver så meget mening.”

/ Gitte

“Wauuu et super godt foredrag 🙂 Enkelt og faktaorienteret – jeg følte mig mødt samt følelsen af enkelhed.”

/ Stine

“Dit foredrag er inspirerende og klikker virkelig ind hos mig – jeg kan stort set vinge alt af med hensyn til symptomer.”

/ Susanne

Reserver din plads for 0 kroner

Skriv dig op nu

Ved tilmelding kommer du samtidig med på mit inspirerende nyhedsbrev, hvor du modtager emails om, hvordan du holder dig slank, sund, glad og fuld af energi. Du kan til enhver tid framelde dig, hvis du ikke længere ønske at høre fra mig.