Forestil dig, at du kender vægttabs-spillereglerne,
der træder i kraft fra 40+ og som gælder resten af livet?

For når kiloene forsvinder og kroppen kommer i balance, slipper mange symptomer (også dem der typisk kommer med overgangsalderen), og så stiger både energien, humøret og selvværdet. Og du bliver stolt af dig selv.

Foredraget varer 40 min. og koster dig kun din e-mailadresse. Du får det tilsendt på din e-mail med det samme og kan se det, lige når det passer dig.

Når du melder dig til, bliver du samtidig tilmeldt mit inspirerende nyhedsbrev, hvor du får inspiration til, hvordan du holder dig slank, sund, glad og fuld af energi!

Mit navn er Luuna Sommer, og jeg er så glad for, at du har fundet vej til mit foredrag”

Sug til dig af min viden fra mere end 20 år som kost- og ernæringsterapeut og lad dig inspirere af de personlige erfaringer, som jeg har gjort efter et liv med et utal af mislykkede slankekure, en universitetsuddannelse i ernæringsterapi og en 20-årig personlig rejse med det formål at finde en løsning på min egen overvægt og udmattede krop. 

Det lykkedes endelig i 2017, da jeg skulle blive 60, hvor jeg fandt den sidste brik til et varigt vægttab. Jeg tabte mig 15 kilo på 3 måneder og holder vægttabet (for første gang nogensinde).

Slankekur luuna sommer

Det skulle komme til at ændre mit liv – og indtil videre 4000+ andre kvinders. Det samme kan komme til at ske for dig! Jeg har deltagere i alle vægttabsklasser fra 5 kilo til 50+ kilo. Deltagerne taber sig op til mellem 20-30% af deres kropsvægt på under 12 måneder uden medicin med den naturlige, effektive og bæredygtige TFA-metode (ToFeelAmazing). 

Du får ikke overfladisk information, men 40 min. med viden og ny forståelse, så du ved, hvad der skal til for at opnå et varigt vægttab og en krop i balance.

Jeg lover, at du ikke kommer til at kede dig!

Når du har set foredraget, vil du:

  • Kende de nye spilleregler efter 40+
  • Forstå, hvorfor du ikke har kunnet tabe dig og holde vægten på de almindelige slankekure
  • Være bevidst om de forhindringer, som kan bremse dit vægttab, og vide hvordan du undgår dem
  • Kende den kostrådscirkel jeg anbefaler i den aktive vægttabsfase
  • Vide hvad du skal gøre anderledes.

“Det er vigtigt for mig, at du ved, at jeg har været lige præcis dér, hvor du er lige nu“.

Jeg ved, hvordan det føles, når endnu en kur slår fejl, og følelsen af at være helt forkert og have rygrad som en regnorm sætter ind.

Én gang for alle: Du er ikke forkert. Der er ikke noget galt med dig, du har bare ikke haft den rigtige viden og værktøjskasse endnu.

Få de nye spilleregler efter 40+, forklaringen på hvorfor de alm. slankekure ikke virker, samt hvad du skal gøre i stedet for: kom med til mit foredrag, hvor jeg forklarer dig trin for trin, hvad og hvorfor du skal gøre det.

Foredraget er første skridt på vejen til at gå fra overvægt til overskud og blive ’Let og Livsglad’.

Foredraget varer 40 min. og koster dig kun din e-mailadresse. Du får det tilsendt på din email med det samme og kan se det, lige når det passer dig.

Når du melder dig til, bliver du samtidig tilmeldt mit inspirerende nyhedsbrev, om hvordan du holder dig slank, sund, glad og fuld af energi!

Mit navn er Luuna Sommer

Jeg er uddannet klinisk ernæringsterapeut fra University of Westminister, og har drevet en kost- og ernæringsklinik i London, hvor jeg sideløbende havde klienter i København.

Jeg er uddannet mentor og Coach i USA, og jeg har gennem næsten 20 år coachet, rådgivet og holdt foredrag om sund kost, livsstil og ernæring. Og ikke mindst har jeg været på en lang personlig vægttabsrejse, som har ført mig til mange afkroge, men jeg fandt til sidst alle brikkerne, der gjorde at jeg kunne få designet en effektiv metode, der indtil nu har virket på 4000+ kvinder (og nogle mænd).